Regisztráció Blogot indítok
Adatok
young-old pkw

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
young-old pkw 2013.03.22 22:02:31
@Buszex: Schumiról az utóbbi két évben bizonyosodott be,hogy nem is akkora tehetség.Visszatért és "sehol nem volt".Nézd meg Raikkönen-t a visszatérése után!És Kimi sem Red Bull-ban ül.Ha anno Schumacher-nél szigorúbban alkalmazzák a szabályokat+nem akkora hülyék a McLaren-nél(Hakkinen),akkor most ő is háromszoros világbajnok lehetne nem pedig 7-szeres.De a mai modern világ a rekordok világa.Mindenképp kellett egy 7-szeres világbajnok már az F-1 be!!!
Belsőség Heti merítés 2013.02.17 14:12:24
Ebszállító, műhelykocsi mikor mit szeretnék.. Ritka darab a "vizipók". Vízhűtéses gyárilag nem túl sok készült belőle.Teljesen váratlanul találtam a neten. Léghűtésesem volt előtte. Lecsaptam rá rögtön. Az eladó átvert nem volt törzskönyve nem is az ő nevén volt...…..
Ilyenbe ülteted a gyerekeidet... Ennyire régi autóval öngyilkosság járni, az első kátyúban kettétörik... Hát, még ilyet, ezeknél előbb megy péppé az utastér, mint hogy elgörbülne volna az ütköző... Ilyen, és ehhez hasonló feddésekből nem keveset kap a…..
TComment Felmegy, átmegy, elakad? 2013.02.14 13:50:33
A vajon a Dacia Duster, vagy a húszmilliós VW Touareg jobb terepen? Vagy más? Kipróbáltunk 9 SUV-ot, és meglepődtünk az eredményen. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
young-old pkw 2013.02.14 21:48:52
@Autó-motor doktor: régebben egy külföldi tv műsorban láttam ilyen tesztet.A BMW X 3 állt meg legelőször,már a hegy alján.Nevetséges volt.
Ott a Nissan X-Trail nyert magasan.
Kéthavi műszaki érvényesítő matricára és környezetvédelmi plakettre biztosít forráselőleget a Nemzeti Közlekedési Hatóság egy ma született döntés értelmében. Ennek megfelelően a hatóság ma kéthavi mennyiség legyártásáról intézkedett. A Fővárosi Közlekedési…..
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
„Ha az iparban, mezőgazdaságban, illetve közigazgatásban végzett, felelősségteljes tevékenységünk mellett csak egy parányi szabad időhöz jutunk, kiviharzunk modern lakásunkból, és samponnal, szivacsokkal felszerelve rávetjük magunkat krómtól-lakktól tündöklő…..
young-old pkw 2013.02.03 20:52:06
@ledo76: Honda 2,2 diesel??Ajjaj!Pár éves CRV-ket,Accord-okat rengeteget mentettem tavaly ilyenkor a -20 ban itt Ausztriában.Üzemanyag ellátási probléma volt a diagnózis.
Belsőség Heti merítés 2013.02.03 16:00:23
Amikor az ember vigyorogva vereti át magát, és még csak meg se bánja Ez életem első saját tulajdonú autója. Persze anno óriási (= zéró) tapasztalattal az autóvásárlás terén vágtam bele a keresésbe, és bármennyire is tudtam, hogy ésszel kell autót venni, csak a szívemre…..
young-old pkw 2013.02.03 20:34:42
@Csé: Nem olyan szar az a Signum,talán nem túl ismert típus,ezért van belőle kevesebb.Itt Ausztriában a volt melóhelyemen a kedvenc céges autóm volt,sokszor volt bérbe kiadva,de még az idióta osztrákok sem tudták kinyírni.(2,2 DTI automata)
Európában is egyedülálló automata üzemanyagtöltő állomást nyitott a magyar tulajdonú ENVI Tökölön. Tankolás közben az autósok a vásárlás adatai mellett különböző hasznos, illetve szórakoztató tartalmakat is figyelemmel kísérhetnek a kútoszlopba épített nagyméretű…..
Vegyük át egy kicsit, hogy ki ez a sportosan öltözött, középkorú finn, mert a statisztikáink szerint elég sok a fiatal olvasónk és hátha nem mindegyikük rajong a történelemért. Négyszeres világbajnok, huszonnégy világbajnoki futamot nyert, a pre-Loeb éra legeredményesebb…..
A Raliversenyzők Nemzetközi Szövetsége (IRDA) tegnap ismét publikálta a raliversenyzők rangsorát. A World Rally Ranking azt írja a saját rangsoráról, hogy az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő eseményen elért eredmények alapján "objektív és pártatlan" módon…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
Robogó Tuning vagy nem tuning? 2013.01.16 09:07:34
50-es endurókat keresgélni erős kényszerhelyzet, a kínálat ugyanis nem Budapesten összpontosul, mi viszont igen. A gazdasági racionalitásokat figyelembe véve jól látható, hogy az utazási/szállítási költség jelentős tétel az összköltségben. Azaz, ha elmész a rák faszára egy…..
A világ egyes pontjain elég némi útszóró só és egy teherautó elé rakott hótoló, hogy letisztítsa a frissen behavazott utakat. De a jelek szerint Magyarország nem ez a hely: a hó betakart minket, mint Moszkvát egyszer. Hiába verték félre a nagyharangot már pár nappal korábban:…..
Számos rémtörténetet hallani stopposokról, de rengeteg pozitív példa is kering. Gondolom nem vagyok magam azzal, hogy éveken át közlekedtem kezemet felemelve, egy kedves autósra várva a főutak padkáján. Máig gyakran felveszem azokat, akik fuvarra várnak – igaz, a hátizsákos…..
Belsőség 30 éves a Bébi Benz 2012.11.25 17:06:31
1982 novemberében, ezekben a napokban mutatták be az akkor botránykő-számba menő bébimercit, a 190-est. Botrányos belépő volt, ebben mindenki egyetért. A Mercedes kompakt autót gyárt? Igen, ezt is megértük. A német és a nemzetközi sajtó egyaránt érthetetlennek tartotta a…..
young-old pkw 2012.11.25 21:50:16
@B0ka: a sportot nem csak így kell nézni,itt gyárak versenyéről van szó.Jelenleg nincs Merci a versenypályán?F-1?!
Az egyik gyár itt megy,a mások ott.A szomorú az,hogy manapság egyre kevesebb gyár képviseli magát az autósportokban.
Mai tesztünk kommentposztja. ..
young-old pkw 2012.11.15 20:28:44
@fluoride: "importautó volt,nyilván vissza volt tekerve".Milyen import?Török vagy afgán?Mert Németországban és Ausztriában börtön jár érte ha valaki visszatekeri.Természetesen létezik ilyen(a török-arab kereskedőknél néha előfordul),de jóval kevesebb,mint Magyarországon!
young-old pkw 2012.11.15 20:30:45
@Ronin_: itt kezdődik a futásteljesítmény.