Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Képeslapkirály

152 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelmed távol van tőled?  A valentin nap képeslapok küldésével meg így is megmenthető! Lepd meg kedvesed egyedi szerelmes lapokkal. Ha nem tudod együtt tölteni ezt a fontos napod szerelmeddel a valentin nap képeslapok küldésével még így is lehet egy kiemelkedő nap a…..
A valentin nap idézetek nélkül elképzelhetetlenek! Küld el egyedi képeslapod szerelmes idézetekkel már 499ft-tól! Valentin nap idézetek!   ..
A valentin nap ajándékok nélkül már szinte teljesen elképzelhetetlenek. Lepd meg kedvesed egyedi szerelmes lapokkal, amin akár a nyaralásotok emlékeit is feleleveníthetsz. Emlékezz, a valentin nap ajándékok nélkül már nem az igazi! ..
Képeslapkirály valentin ajándék 2013.01.16 15:52:10
Valentin ajándék a képeslapkirálytól! A képeslap egy igazi valentin ajándék, aminek szerelmed biztosan örülni fog. Egyedi szerelmes lapok már 499Ft-tól! ..
Valentin napi ajándék már 499ft-tól a képeslapkirálytól! Lepd meg kedvesed egy egyedi szerelmes lappal! A képeslap egy igazi valentin napi ajándék, aminek biztosan örülni fog!  ..
Képeslapkirály valentin nap 2013.01.16 15:35:05
A valentin nap egy kedves képeslap nélkül szinte elképzelhetetlen! Küldj kedvesednek a saját szerelmes fotóiddal ellátott üdvözletet a képeslapkirállyal! A szerelmes képeslapok a valentin nap elengedhetetlen kellékei!  ..
Ha Valentin napon nem tudsz szerelmeddel lenni, akkor is van megoldás! Küldj neki egy képeslapot Valentin napi versek kel! De persze nem e-mail-ben, hanem postai úton! A Képeslapkirály oldalán minden képeslapot egyedivé tehetsz fotóval, idézettel, verssel és személyes üzeneteddel, az…..
Ha távol vagy kedvesedtől Valentin napon, akkor is vele lehetsz egy személyes ajándékkal! Valentin napi képeslapok idézettel vagy idézet nélkül a Képeslapkirálytól! Készítsd el személyre szabott képeslapodat közös fotótokkal és személyes üzeneteddel, a Képeslapkirály pedig…..
Ha távol vagy szerelmedtől Valentin napon, akkor is meglepheted őt valamilyen személyes ajándékkal! A valentin napi kepeslapok kiválóak erre a célra! A Képeslapkirály oldalán olyan testre szabható képeslapok közül válogathatsz, amelyeket saját fotókkal, idézettel, verssel és…..
A valentin napi ajándékok elengedhetetlenek, ha ki szeretnénk fejezni érzelmeinket a párunknak! Ha nem lehetünk kedvesünkkel, akkor egy képeslap nagyszerű ajándék! Persze nem e-mail-ben, hanem postai úton! A Képeslapkirály nagy választékban kínál testre szabható képeslapokat,…..
Ha a valentin nap ajándék átadás nélkül zajlik, abból nagy baj lehet! Ha távol vagy szerelmedtől, akkor küldj neki postai képeslapot, amivel sokkal közelebb fog érezni magához! A Képeslapkirály oldalán rengeteg szép, szívhez szóló vagy vicces Valentin napi képeslapot találsz,…..
Képeslapkirály valentin napi 2013.01.09 16:07:52
Távol vagy kedvesedtől Valentin napon? Szeretnéd meglepni valami személyessel? Ha Valentin napi ajándékozás, akkor a képeslap a megfelelő választás a Képeslapkirály oldaláról! Készítsd el személyes fotóddal, idézeteddel és üzeneteddel ellátott képeslapodat, mi nyomtatjuk,…..
Képeslapkirály búék 2013 2012.12.22 16:23:54
Ha búék 2013, akkor újévi képeslap a Képeslapkirálytól! Válogass testre-szabható lapjaink között! Készítsd el online, mi kiküldjük postán! Búék 2013 képeslapok a képeslapkirálytól! ..
Képeslapkirály búék 2012 2012.12.22 16:16:35
Ha búék 2012, akkor jókívánságokat kell küldeni! Nincs is jobb, mint egy újévi képeslap! Búék 2012 képeslapok a Képeslapkirálytól!   ..
Képeslapkirály boldog új év 2012.12.22 16:08:00
Boldog új év lesz a 2013-as? Ezt nem tudhatjuk előre, de biztosíthatjuk ismerőseinket jókívánságainkról a Képeslapkirály újévi képeslapjaival! Boldog új év jókívánságok a Képeslapkirálytól!   ..
Képeslapkirály vicces ujevi sms 2012.12.22 16:06:47
Vicces ujevi sms helyett küldj valami sokkal személyesebbet! A Képeslapkirály oldaláról rengeteg újévi képeslapot küldhetsz, amelyet a címzett postán fog megkapni! A vicces ujevi sms már lejárt lemez, küldj postai képeslapot!   ..
Képeslap szilveszter alkalmából remek ajándék ötlet! Küldj egy képeslapot a Képeslapkirállyal! Képeslap szilveszter re a Képeslapkirály oldaláról!   ..
Szilveszteri képeslap a képeslapkirálytól! Egy egyedi szilveszteri képeslap tökéletes ajándék az újévre!    ..
Képeslapkirály búék képeslap 2012.12.22 15:57:09
Búék képeslap a Képeslapkirálytól! Válogass testre-szabható képeslapjaink között, töltsd fel fényképeidet és újévi jókívánságaidat! Búék képeslap a Képeslapkirály oldaláról!   ..
Képeslapkirály búék képeslapok 2012.12.22 15:56:11
Búék képeslapok a Képeslapkirálytól! Készítsd el online, mi kiküldjük postán! Búék képeslapok feltölthető fotókkal, üzenetekkel, jókívánságokkal a Képeslapkirálytól! ..
Szilveszteri képeslapok a képeslapkirálytól! Az egyedi szilveszteri képeslapok tökéletesek arra, hogy boldog új évet kívánj szeretteidnek! Már 499Ft-tól!   ..
Képeslapkirály boldog új évet 2012.12.22 15:51:48
Boldog új évet kíván a képeslapkirály! Látogass el oldalunkra és kívánj boldog új évet te is az egyik egyedi képeslapunkkal!    ..
Boldog új évet idézetek egy postai képeslapon? Ugye hogy nem is rossz ötlet? A Képeslapkirály oldalán rengeteg testre-szabható képeslapot találsz, amelyekre feltöltheted jókívánságaidat, idézeteidet. Boldog új évet idézetek a Képeslapkirály képeslapján!  ..
Egy újévi üdvözlőlap nagyszerű eszköz jókívánságaink elküldésére! A Képeslapkirály oldalán olnine készített, de nyomtatottan postásható lapokat találsz! Újévi üdvözlőlap a Képeslapkirálytól! ..
Képeslapkirály búék 2012.12.22 15:44:55
Búék ! Küld el oldalunkról búék -os lapjaink egyiket és kivánj így boldog új évet!  ..