Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norbicsek

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye mindenki látott már idiótákat akik a teszkóból tuningolnak autót? Jó dolog az, legalább nincs gond az állandó szerelgetéssel, az ilyen nagyáruház a könnyen installálható tuningcuccok Mekkája. Jóérzésű autóbuzinak ilyenkor a szeme is kifordul a gyötrelemtől, többségük…..
Holdas doktor kijött, hogy beoltsa Morzsát és meg is vizsgálta. Ha valakit untatnának a részletek, az autós vonatkozásra térek. A hétszázát, mondom Holdas doktornak, már az érkezéskor, két bevásárlókosár a kiszálló szett? És Holdas doktor elmesélte két, helyszínelő…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Norbicsek 2008.02.12 11:09:27
Ha a Totalcar szerkesztőségében robotolva eltelik az ember agya betűkkel meg bitekkel, mindig jót tesz egy kis szünet. Modern, világos, klimatizált irodaépületünk számos lehetőséget kínál a villám-rekreációra. Lemehetünk a földszintre a kóla- és Túró Rudi automatához.…..
A babakocsi kereke éppen egy jégbordának ütközött, miközben én görcsösen próbáltam egyensúlyomat megtartani. Miközben Rozi a pórázát rángatva elindult az éppen aktuális udvarlója felé, azon izgultam, hogy a másik kutyánk a lelkes látogatót el ne fogyassza. Öt élőlény…..
Belsőség Zuglói elektroszmog 2008.01.12 10:36:00
Rég bosszankodtam annyit, mint mostanában a gyerekjátékok miatt. Nagyobbik fiamnak, Bálintnak (5) két távirányítós autója van. Egy ideje nem működik, pontosabban ha a távot fél méterre odaviszi hozzá az ember, kicsit azért működik, de távolabb már átkapcsol a szlovák…..
Norbicsek 2008.01.12 11:16:28
oMm szemével Man szigete csodás 2008.01.11 10:49:00
Téves azt gondolni, hogy a jó autózáshoz és adrenalinhoz x száz lóerő és tengernyi pénz szükségeltetik. Elég egy jó kis 250-es Rotax gokart és a megfelelő helyszín. Az élmény garantált. ..
When the power of love overcomesthe love of power, the world will knowpeaceJimi HendrixHogy mit?A Zeitgeist című filmet.Aki teheti, és hozzájut, az MINDENKÉPPEN nézze meg.Mert a valóság nem odaát van.http://zeitgeistmovie.com/..
Belsőség SUZUKIS TANGÁBAN!!! 2008.01.07 20:17:00
Gábor olvasónk küldte az alábbi képeket. A Totalcartól nem idegen a gazdikeresés, ott volt ugye Twingo kutya (akinek Barczi Twingo lett a tisztességes neve és természetesen fent van az iwiwen), meg egyszer macskát is helyeztünk már el, úgyhogy lássuk a rétsági benzinkúti…..
Norbicsek 2008.01.07 20:36:18
Fotók: Csikós Zsolt Hijnye, de szapora fajta a Bimmer! A héten egyszer már néztünk ki a Szerkesztőségi Ablakon, hogy elmerengjünk Chris Bangle és a BMW őt megelőző formavilágán. Karotta még a csajozási faktort, illetve az autó csajokra gyakorolt hatását, az autószexiséget is…..