Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsGábor

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő játék, amit bemutatnék egy könnyedebb családi játék, amit 2011-ben a Magyar Társasjátékdíjra is jelöltek. A társasban mindenki egy szigeten próbál meg kincseket gyűjteni, melyeknek a helyét még nem ismerheti senki, viszont a játék közben folyamatosan szűkül a…..
A játékot, amiről a bemutató készült nemrég sikerült kipróbálnom, és azonnal nagyon elnyerte a tetszésemet. A játék 2011-ben jelent és Stefan Feld tervezte, aki többek közt a szintén nemrég megjelent és szintén nagyon jól sikerült Trajant alkotta. A játékban mindenki kap egy…..
  A játék, amit bemutatnék a The Pillars of the Earth, amit Ken Follet, Katedrális című regénye alapján készítette Michael Rieneck és Stefan Stadler páros. A regényt nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni, mennyiben tesz hozzá a játékélményhez vagy vesz el…..
Nemrég volt alkalmam kipróbálni a 7 Wonders nevű játékot, és annyira megtetszett, hogy azóta naponta játszom online is. A játékot Antoine Bauza tervezte. 2011-ben el is nyerte vele a Kennerspiel des Jahres díjat, ami egy külön kategória a Spiel des Jahres-on belül. Ezt a legjobb,…..