Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dixietsalvavi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint amit ő épített - munkaalapú társadalom - olyan, mint a pornó: Nem tudod meghatározni, de ha valahol baszást látsz azt se meghatározod, hanem tudod róla, hogy pornó. Ezek szerint Kedves Vezetőnk egyenesen pornósztárnak érzi magát. Hááát sok mindent…..
dixietsalvavi 2015.06.22 09:58:05
"Orbán szerint az ő rezsimje: “nem egy túlzottan ‘igazságos’ társadalom. Ez egy munkaalapú társadalom. Nehéz meghatározni, de olyan, mint a pornó: ha látod, akkor tudod, hogy az.”"

Ezt volt képes mondani ő, az ő szájával...

Nos, akkor kedves Viktor, - engedelmeddel - ha már ennél a - valljuk be, nem túl jó - hasonlatnál maradunk, határoljuk már el egymástól a pornót, és a szexuális erőszakot, mivel - véleményem szerint - ti ez utóbbit "privilegizáljátok" a kormányzásotok során, és tudatosan kevered a két fogalmat.

A pornó, és a szexuális erőszak között ugyebár nagy vonalakban az a különbség, hogy a pornóba mindkét (vagy több) fél tudatosan beleegyezik, tehát akarategységben működnek együtt, a szexuális erőszak során viszont a domináns fél a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el, valamint más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

Te és a kormányod Viktor az együttműködésnek még a fogalmát sem ismeritek, kizárólag a hatalmi helyzetetekkel élve,- sőt, legtöbbször visszaélve erőszakkal, vagy közvetlen fenyegetéssel kényszerítitek a társadalmat az együttműködésre, a védekezésre, akaratnyilvánításra képtelen rétegekkel pedig egyszerűen, egyenként, az "Oszd meg és uralkodj" elv alapján bántok el.

A fentiek alapján a mondataid helyesen talán így hangozhatnának: (ez) “nem egy túlzottan ‘igazságos’ társadalom. Ez egy munkaalapú társadalom. Nehéz meghatározni, de olyan, mint a szexuális erőszak: ha látod, akkor tudod, hogy az.”

Így lenne ez tiszta beszéd, kérlek, minek itt kertelni feleslegesen.

Dixi, et salvavi animam meam!
Mi a közös Blatter Jocóban és Gömöri Zsoltban? Például, hogy mindkettőt úgy utálja a Coca Cola, mint egyszeri takarítónő a klotyóba száradt hatnapos szart. Szervezeteiktől megvonta a támogatást, mert nem bírja, ha korrupció és hűtlen kezelés gyanúja merül föl az általa…..
Mit jelent? Nem megyünk el Moszvába Putyinnal ünnepelni, és nem megyünk el a régió államfőivel sem az ellenünnepre Gdanskba. (Vagy hát mindkét helyre el, alacsony szinten -- látják a képen hátul az a nőt, bizonyos Mátrai M. nevűt? Az képvisel minket az utóbbi…..
A magyar nyilvánosság intézményrendszere sikeresen táplálja azt a látszatot, hogy van egy nagy baloldali és egy nagy (bár most már halványuló) jobboldali párt, holott akinek van szeme, az láthatja, hogy a fő törésvonal nem ez a magyar politikai rendszerben. Az említett MSZP (és…..
Ha sikerült a cikk első részét kiheverni, folytassuk a heti hülyeségek elemzését! Nem volt nekünk elég a Quaestor ügy, egyéb történések is borzolták a már egyébként is erősen borzolt idegeinket. Például a péntek reggeli - Kossuth rádióban celebrált - szónoklatban azt…..
Pontatlanul röhög a BBC a Magyar Nemzeti Közröhejcsatorna tizenötödike óta tartó ámokfutásán! Abcúg, tessék pontosan idézni a titulusokat és nem összekeverni szezont a fazonnal, meg az összköltségvetést a műsorgyártásra fordított milliárdokkal. Meg amúgy is, genyózni nem…..
Kíváncsi voltam mivel áll elő a Habony Művek a Simicska - Leaks múltidéző emlékszivárogtatása után. Vad cáfolatok után nekimennek a Gyurcsány kottából játszó, rezsicsökkentést támadó Lajosnak? Orbán elvárja magától, hogy bíróság elé vigye a spicli ügyet, különben…..
dixietsalvavi 2015.03.10 18:06:14
@Mariann19: "Az oroszok céljait nagyvonalakban ismerjük e tárgyban.
Szerinted az USA milyen célok érdekében tárná fel az Orbánt kompromittáló anyagokat?"

Kedves Mariann19, elnézésedet kérem, rosszul fogalmazhattam, esze ágában sincs az USA-nak "feltárni" bármilyen anyagot, akkor teljesen elértéktelenedne az számára, teljesen titokban fogja OV elé tenni a korrupciót bizonyító tényeket, s hogy mit kér "cserébe"?

"Több dolgok vannak földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes!"

Úgy vélem, kevés ahhoz az én fantáziám,hogy erre feleljek, általában a valóság mindig túlszárnyalja a fikciót, egy-két ötletem lenne, és nem is szeretnék nekik sok tippet adni;)

Úgy vélem, hogy OV az USA-tól sokkal jobban tart, mint Putyintól, ezért, ha nagyon nincs más megoldás, és mindenképpen muszáj választani, akkor az USA követeléseit kezdi el teljesíteni.

Mindenesetre - gondolom én - először is USA hivatalnokok felhívják a figyelmét egy-két dolog reparálására a magyar közigazgatás, igazságszolgáltatás, fékek és egyensúly terén stb.

Gondolom heves bűnüldözési "bumm" következne be, megtáltosodna hirtelen a NAV, a Rendőrség, a Parlament kezdene ráállni egy normális működésre, "átíródna" a választási TV., és egyéb 2/3-os Tv. stb.

OV a következő választás előtt rossz egészségi állapotára hivatkozva lemondana, vagy olyan lagymatag választási kampányt folytatna a Fidesz, hogy magától elveszítené a választást.

Úgy gondolom OV egója nem viselné el semmiféle büntetésvégrehajtási intézet szolgáltatásait, így sok közeli párttársa vinné el a balhét helyette (a személyek névsora hosszú alku során alakulna ki persze).

Magyarország kezdené szeretni az EU-t, az USA-t, lépésenként romlana a viszonyunk Oroszországgal, mivel az meg beperelne bennünket amiatt, hogy felmondtuk a paksi szerződést. (Putyinnal egészen biztosan külön magánalkut kellene kötnie, aminek hatására az Orbán family, a Fidesz oligarchák, és - sajnos- Magyarország vagyona is a töredékére apadna)

Szóval ilyesmiket képzelnék el, de ez egészen biztosan meg sem közelíti azt, ami a valóság lenne (lesz). :)
Eredetileg az volt a tervem, hogy kicsit undok leszek és rendhagyok, a kormány tagjainak ízléséről ejtve néhány szót. De változott az agyállásom, úgyhogy nagyon undok leszek. Már évekkel ezelőtt kialakult egyfajta kölcsönösség a kormány és köztem. Ők szarnak rám, én meg…..
Miután 900 milliárdot einstandolt a rendszerből egyszer csak úgy döntött ez a mi Viktorunk, hogy elég volt a közép európai Bucs Kesszidi szerepből, és kibékül a bankokkal.  Kicsit bevásárol az ERSTE Bankból, kicsit csökkenti a bankadót, tesz egy rakás jól hangzó vállalást…..
"Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni?" Vagy meg akarják, de összekeverik a sok Bástyát egymással? Káosz a köbön, kicsoda az igazi Bástya, aki káoszban fürdik a BVSC-ben? Emlékeztek még a sztorira? Az volt a mondás pár hete, hogy Bástya elvtárs a fiával lubickolt a…..
Én azért szeretem a Nemzeti Faszállásjelentő Gépont urat, mert tagadhatatlanul érdekes dolgokat mond. Néha. Jó, időnként. Főleg, ha Török Gábor összezavarja kissé olyanokkal, hogy szerinte Orbán 2015 sacc/kb = Gyurcsány 2007. Meg, hogy a Főni be van szorulva és vergődik, mint…..
dixietsalvavi 2015.01.09 11:09:47
@Secnir: "gépontról nem cikkezünk. amíg a saját blogjában arra nem méltatja a pórnépet, hogy válaszoljon, addig gépontra nem reagálunk..."
Igazad van. G.
Mivel lehet túldobni az állandó, szűnni nem akaró, soha véget nem érő forradalmat? Egy világháborúval, nyilván, apróbb hülyeségekkel próbálkozni is annyi értelme van, mint kandisznón a mellbimbónak. Morcos Bajusz pedig simán belehülyült a nereskedésbe annyira, hogy…..
Azt hitted a Főnök királycsinálója, gegmenje, esze, hangja Habony Árpád? Frászt. Sehol nincs az általa keltett hatás ahhoz, amit ez a mi Ferink összehoz. Gyengült Orbán, a pártegység reped, a népszerűség szabadesésben zuhan lefelé, és amúgy is kéne valami ajándék…..
dixietsalvavi 2014.12.23 13:15:42
Ezekkel a medvékkel az a baj, hogy nem rendelkeznek ütemérzékkel. Csak néznek ki a nagy buta fejükből, brummognak maguk elé ostobán, és nem érzik mikor vannak a fontos pillanatok. Nem figyelik, hogy Vona Nyuszi éppen leküzdi magában a halkan még berzenkedő énjét, és leteszi a…..
kisrigók múltidő 2014.11.20 21:30:36
van egy szakmai nézet, arról, hogy tudom, amit tudok a gyerekem múltjáról, de azt ne vele beszélgessem meg, vele arról és úgy beszéljek, ahogyan azt ő emlegeti. könnyen belátható, hogy ez így helyes, így lehet a gyerek tempójában haladni a feldolgozás felé, így maradhat ő meg…..
Na, tökfejek, például ezért szar a nerista kontraszelekció. Mert egymás között elképzelni sem tudjátok, hogy lehet valami máshogy, reagálhat valaki másképp, mint Móricka elképzeli.  Ez az ember nem Jóbarát André:         Lehet a reklámadós meakulpa megtette a…..
dixietsalvavi 2014.11.12 08:35:07
@Oxica: Én nem hiszek az összeesküvés- elméletekben, de ha a Google fordítóba beírom, hogy Vida Ildikó, és lenyomom a nyelvfelismerés gombot, akkor ezt kapom: "azerbajdzsáni nyelv észlelése"! Kérdésem: Ez lehet-e a véletlen műve?! :)
" A baloldal önmagával, és nem az emberek gondjaival volt elfoglalva." - mondja találóan az eddigi szövetségből frissen kiszakadó PM. Könnyen beszélnek ennyire okosakat, nem kellett hosszasan keresgéni a bölcsességet, nekik egy tökegyszerű önvizsgálat is elég volt…..
Varánusz Orbán: soha, soha, SOHA! 2014.11.08 11:29:38
Soha, soha de soha, tényleg soha, véletlenül sem soha, szándékkel sem soha, istenuccse télleg soha, de soha nem mondtam, hogy Oroszország követendő példa lenne! - bizonygatta a Főni Bajorországban. "Budapesti emberünk" - mondta róla ezzel egy időben a mértékadónak számító orosz…..
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
Miközben Putyin Köpcös Cuncija úgy küzd a fokozódó nemzetközi helyzettel, mint kezdő medveimádó az anál körtével, addig a többiek nem alszanak, sőt: vargamiska vezetésével igyekeznek erőltetni az örök érvényű szabályt: - Aminek használatához hülye vagy, mit nem tudsz…..
dixietsalvavi 2014.10.22 17:11:52
@Heimdalll: Én Navracsicstól az Eu-s fizetést venném el, és adnék neki 47.000 Ft-ot,meg egy kecskét grátisz, majd megnézném, hogy meddig bírja vele Brüsszelben!