Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Édesapám

0 bejegyzést írt és 256 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fej vagy gyomor? Hányszor idézzük még ma is, ugye? Pedig nem ma készült ez jó kis akciófilm, amely semmit sem ért volna Bruce Willis és Shane Black hihetetlen szövege nélkül. Sokat fejlődött a…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
Sade az első utalás után felszámolta budapestbankos devizaszámláját, amikor kiderült, hogy pénz fogadásáért is fizetnie kell. Máshol nem? A Budapest Bank szlogenje szerint ha elégedett vagyok, mondjam el másnak is, ha nem, akkor nekik...de ez olyan vicces, hogy muszáj mindenkivel…..
Édesapám 2012.03.29 18:04:44
@Politizátor:

A takarékoknál (pl. Pannon) évi 5€ a számlavezetés, díjmentes a jóváírás, és 1.000€-ig a pénzfelvétel.
Nem értem az embereket, mit keresnek a kerbankokban?
Igazi jövőbemutató bravúrral egy chatbotot állított munkába az Ikea a honlapján érdeklődők segítségére. A jobb helyeken alkalmazott élő ügyfélszolgálatosoktól tényleg lehet hasznosat kérdezni, míg az amúgy az összes külföldi Ikea-oldalon is megtalálható Anna a…..
Az online mozijegyvásárlásnak könnyűnek és fájdalommentesnek kéne lennie. Csak akkor csúszhat be hiba, ha elfelejtik levenni a rendszerből a felújítás alatt lévő termeket:Gyermekem rajong Jack Sparrow kapitányért, ezért úgy gondoltam, meglepem egy mozilátogatással.  Ha már…..
Édesapám 2011.07.14 12:34:36
@Kellemes Zérókomponista:
1. nem
2. igen
Édesapám 2011.07.14 12:47:10
@atpijkamo:
1. nem
Édesapám 2011.07.15 08:14:53
@pruntyike:

Nem, ő Finta Ede....

ezfontos.uw.hu/
Lászlóék nagyobb otthonba szerettek volna költözni, ám egy még nem egészen kész lakásra esett a választásuk, ráadásul elkövették azt a hibát, hogy hittek az ingatlanos "határidőre kész lesz" ígéretének. Asszonnyal béreltük egy kellemes, új építésű,…..
Édesapám 2011.07.14 11:45:37
@Sün‼: rábaszott, de izmozik
Édesapám 2011.07.14 13:03:40
@vape:

hát igen, egy Edével könnyebben/nyugodtabban szórakoztak, mint egy Maafi Najubullah-val...

Nyulak vagytok!
Édesapám 2011.07.14 13:19:28
@Benyeszke:
Én meg a Smith and Wesson-t
András nem érti, miért kellene 150 ezer forintot fizetnie az OTP-nek. Ugyan benne volt a szerződésében, hogy anyakönyvi kivonat után 60 nappal kellett volna bejelentenie gyermekét a bankban. a vállalt 4 éves szaporodási határidőből nem csúsztak ki. Ezt nevezi a Homár…..
Édesapám 2011.07.14 11:24:50
@Peter Griffin:

az nem az Ede, ő kék platós Ifával jár...

Én is indulni akartam, hogy lássam Őt, de nem engedték a nevezési díjat üdülési csekkel fizetni...
Megkérjük Tiszelt Vásárlóinkat, hogy a szalonnázást azonnal helyezzék az üzlet területén kívülre! És vigyék a majmokat is! Kövér seggel ne közelítsenek a kiállított bútorok felé! És ne maszatoljanak mindent össze a zsíros ujjaikkal!Mai fárasztó. Gondoltam, megosztom.…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
Habár a bő 300 ezer forintos ár nem tűnik kimondottan borsosnak egy prémium telefonért, valójában a Porsche Design P‘9522 BLACK egyike a világ legdrágább mobiljainak. Megvásárlásának előfeltétele ugyanis, hogy a jövendőbeli tulajdonosnak legyen minimum egy Porschéje, ami…..
Édesapám 2010.03.18 14:17:05
www.mobilport.hu/mobiltelefon_hirek/20090210/porsche_design_mobil_a_pannonnal/

"A Porsche Design P'9522 február 10-től érhető el korlátozott számban a Pannon két budapesti szalonjában (Astoria, Mammut), valamint a budaörsi, pécsi, debreceni és győri bemutatótermekben."

A telefon egyébként szép...
2007 egy szomorú napján úgy gondoltam elindítom a blogot, akkor nem gondoltam volna, hogy megéri a második születésnapját. Pedig ma lett 2 éves a Zskategória! 874 poszt született eddig és remélhetőleg ez a szám továbbra is nőni fog. Szeretném mindenkinek a kitartását és a…..
Édesapám 2009.12.17 19:14:31
Professor Wolverine nevű olvasónk meglepett egy kedves kis poszttal, én ezt vágatlanul berakom ide. Mert szerintem egész jó lett! Fogadjátok őt sok szeretettel! A mai téma: A csapat! Adott a Csapat! Ők egy harcedzett, sokat tapasztalt alakulat, katonák vagy mentési szakemberek,…..
A csapos egy két lábon járó Google, aki a legtöbb film központi szereplője, egyben a legjobb pszichológus. Igaz testalkata alapján önmagában megtudta volna menteni a Hospinvestet annyi OEP bevételt generáló betegsége lehet: mindenesetre minimum kövér és általában haja sincsen és…..
Gondolom jó pár férfitársam számára ismerős az a szituáció, amikor egy közös mozit vagy DVD nézést tervez élete párjával vagy az aktuális jelölttel és könnyelműen a hölgyre hagyja a film kiválasztását, aki "valami romantikus vígjátékot" szeretne nézni. Vagy az…..
Jaina a jelek szerint ott követte el az Ősbűnt, hogy nem dobta ki a korábbi parkolójegyét. Olvasónk a baljós Vérmezőnél töltött egy szűk munkanapnyit egy továbbképzésen. Leparkolt, képződött, majd elment ügyet intézni, visszatért, újra leparkolt és megint megváltotta a…..
A kapitalizmus megroggyanása a piac bizonyos szereplőiből, úgyismint a bankszektor és az autóipar, hisztérikus reakciókat vált ki. A Volkswagen Fáy utcai szervizében annyira pánikba estek, hogy amikor nemannyira naiv ügyfélnek nem tetszett a javításra adott árajánlat,…..
Édesapám 2009.05.19 14:35:23
A Porsc*e P*st egy sz@r. Az -akkor még ingyenes- árajánlatuk alapján, majdnem gazdasági totálkáros lett az 1.5 éves autóm és ennek következtében én is...
A 1,8M Ft-os ajánlatuk állt szemben a "független szervíz" 400e Ft-os ajánlatával, igaz nem is akartak egy 15 cm-es karcolás miatt komplett hátsó ajtót cserálni (burkolattal, ablakkal, centrálzárral....)
Na, miért annyi a casco, amennyi?
Elképesztő sztorit küldött Péter, akit állítólag egy parkoló autóból szedtek ki a rendőrök szombat este és vittek el vérvételre, anélkül, hogy bármivel meggyanúsították volna. Jó ha tudjuk, hogy amíg ez meg nem történik, tehát, hogy a rendőr közli, hogy minek az alapos…..
A hipermarketek katalógusgyárosainak két éve elég nagy közröhejt keltett "hogyan fér el 10 ember egy felfújhatós medencében" kérdésére a Baumaxnak sikerült először hivatalosan válaszolnia. Náluk ugyanis a lubickoló fiatalok fényképe már "szimbolikus fotó"…..
A képen látható Ellen-haj söprűt csodahengerként ismertük és használtuk, de mostantól máshogy lesz, köszönhetően Tibornak. A Jó érzést mondjuk nem értjük, lehet hogy rosszul használtuk eddig? Párom ma elment bevásárolni és a mellékelt képen látható csodát sikerült…..
Édesapám 2009.05.08 12:15:49
@staropramen:

nálam matróz + kocsma =

KÁVÉHÁZ ÉS ÉTTEREM "A Négy Döglött Patkányhoz"

esetleg a Texas Vendéglő...
Ennek a posztnak a célja a sátáni nevettetés. A minősthetetlen szolgáltatást nyújtó, arrogáns kommunista maradvány, amelynek alkalmazottai annyi csomagunkat ellopják, hogy egy rakás komoly webáruház régóta nem szállt Magyarországra, most díjat kapott. Nem is akármilyet, hanem az…..
A mindent gyógyító készülék után most itt a tüskés villanyborotvához hasonlító harmonizáló készülék, amit két értékes ajándékot is ígérő előadáson próbálnak rásózni a nyugdíjas célcsoportra. A vérnyomás mérés mellett a vényomás azonnali beállítását is…..
Sajátos válságkezelési stratégiát figyelhetett meg Zoltán a Tele5 taxi jófajta reptéri transzferje során: Alábbi eset tegnap történt. Nem is az átvágás mértéke bántó hanem, hogy amint beültünk a taxiba, a sofőr minden idegszálával azon dolgozott, hogy átvágjon minket.…..
Tom egy egyszerű számhordozással Pannon ügyfélből Vodafone ügyféllé vált. Aki csinált már ilyet, az tudja: csak akkor enged el az elhagyni készült szolgáltató, ha minden addig felmerült tartozást kifizetünk. Tom is így tett, majd négy hónappal később a Voda kikapcsolással…..
Édesapám 2009.05.07 10:48:13
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:

Aszonta az Ede
Tiltsa le a netet
Az összes jogvédő,
Hisz ő egy jótévő.
Aszontma én erre,
Ilyen nincs csak erre
Nem lehet el viselni
El kell mennem pihenni...
Zseniális matematikai térgörbületet avagy alternatív dimenziót fedeztek fel ern0 ismerősei a balatonberényi Paprika Csárdában. Arrafelé a teljes személyzet meg van róla győződve, hogy a 30+20 az összesen 50. Hát, nem mindig: Barátomék hétvégén négyesben Balatonberényben…..