Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kastor

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szavazás lezárult! Az eredményhirdetésre hamarosan (valószínűleg még a héten) sor kerül! Update: Sajnos ezen a héten már nem jön össze az értékelés, de jövő hét közepe táján mindenképpen összehozzuk! Lezárult az idei Filmelemző Oscar nevezési ideje, szép számú videót kaptunk idén is, amit nagyon…..
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Ismét eljött a január, ami azt jelenti, hogy illendő összefoglalnom az előző évet zenei szempontból szigorúan szubjektíven. Jó szórakozást! Kattints a 'tovább' gombra a cikkhez! ..
kastor 2016.01.15 18:59:09
Jó kis lista lett, de nekem ez a post-hardcore műfaj valahogy sosem jött be, de tiszteletben a véleményed.
Én nem tudok még top 10-es listát csinálni mivel csak kevés általam hallgatott banda adott ki albumot, igaz az a kevés szerintem nagyon jó lett.
Ezért csak egy top 4-es lista lesz.

4.Kárpátia Tartsuk Szárazon a Puskaport
A kárpátia idővel kezdi kicsit visszaszorítani a militáns vonalat de ez engem nem zavar, ez az album zeneileg sokkal kiforrottabb mint az eddigiek, igaz még mindig van hova fejlődniük de így is fantasztikusak, a szövegek ismét nagyon jók lettek, a hangszeresek pedig most a legjobbak.

3.Koriklaani Noita
Imádom a Korpiklaanit és úgy érzem hogy ez zeneileg sokkal jobb mint az eddigiek, a Manala albumnál éreztem hogy jó utún haladnak (előtte is jók voltak, de kicsit kiforratlanok voltak) de most hatalmasat robbantottak ezzel az albummal, zeneileg ezek is kiforrottabbak és szövegileg hozzák a szokásos korpiklaani minőséget, az énekesnek még mindig nagyon jó hangja van, megérte rá 3 évet várni.

2.Dalriada Áldás
Ők a legjobbak a folk Metal műfajban, zeneileg ők is sokkal kiforrottabbak mint amilyenek eddig voltak, igaz nekik még van hova fejlődni, de így fantasztikusak, a daloknak egyszerűen fantasztikus hangulatok van, elég csak megemlítenem a kicsit kaotikus de egyben remek moldvageddont, az énekeseknek pedig fantasztikus hangjuk van.

1.Ossian Lélekerő
Az Ossian a kedvencem de ezzel az albummal most tényleg odatették magukat, pedig az előző is fantasztikus volt, szövegileg Endre hozta a zseniális formáját, a hangja még mindig nagyon jó de azért leher rajta érezni az időt, Ricsi pedig szerintem a világ egyik legjobb gitárosa és ezt most is bebizonyította, de itt már csak egy gitárossal vannak mivel 2 éve attus kilépett, de ez cseppet sem érződik az album minőségén, igaz előtte nagyon féltem attól hogy nem lesz annyira jó az album de szerencsére nem így lett.
Nagy küzdések árán csak sikerült elkészíteni azt a toplistát, amit már nagyon sokan kértetek. Sajnos két részben voltam kénytelen elkészíteni, mert a youtube nem engedte volna fel, az indán pedig ugyebár mérethatár van. A képminőségért előre is elnézést, nem teljesen tiszta…..
kastor 2015.05.11 07:38:48
@Rainse: Igaz a hobbitban túl sok cgit használtak, de nem mindig, többször maszkokkal oldották meg, néhol cgivel, rengetegszer maszkos orkokat használtak, cgit főleg goblinoknál használtak, és a törpöknél is szinte mindig kihagyhatatlan volt a cgi.
Az új Bosszállók engem nem nagyon érdekel, az első része sem tetszett, szóval max 1x nézem meg a tv-ben.
kastor 2014.12.23 11:50:33
Most leírom a véleményemet a Hobbit filmekről.
Az első részétől féltem a legjobban, azért mert itt dől el
szinte minden mert ha az első része rosszul siikerül akkor előre lehet sejteni hogy a többi része sem lesz valami jó, de nagyon pozitívan csalódtam benne.A néhány negatív kritika után arra számítottam hogy a film unalmas lesz és középszerű, de én egy másodpercig sem untam elképesztően izgalmas volt, a színészek is zseniálisak a filmben főleg Martin Freeman és Richard Armitage a
többi törp is egész jól játszik de sajnos a nagyrésze szinte nem is szerepel
benne. Bilbo karakterét nagyon jól kidolgozták hiszen eleinte el sem akart
indulni az útra és végül ő mentette meg Thorint, de Thorin véleményem szerint nagyon jó vezető, Aragorn azért jobb vezető volt mint ő. Akkor most térjünk rá a vizuális effektekre amik lélegzetelállítóan gyönyörűek voltak, egy rossz
szavunk sem lehetett rá, és a zenék is majdnem annyira jók mint a gyűrűk
urában, külön tetszett hogy több zene a gyűrűk urából van, a filmben nem sok harc
jelenet volt de az összes fantasztikus volt, a koreográfia nagyszerű, az
operatőri munka zseniális volt benne, és csak azt mondanám a film hibájának hogy lassú, és időbe telt megszokni azt hogy sokkal gyerekesebb mint a gyűrűk ura. 10/9.8 véleményem szerint.
A hobbit második részétől sokat vártam és végül azt kaptam
amire számítottam. A színészek továbbra is zseniálisak, Bilbo karaktere is
nagyon jó látszik hogy sokkal bátrabb lett és sokkal magabiztosabb, és a film
végénél tetszett ahogy Thorin kezdett megváltozni. Ez a része sokkal
izgalmasabb volt mint az első része, megismerhettünk új karaktereket, és új helyszíneket. Megismerhettük Thranduilt akinek bár nem volt túl sok szerepet de
tetszett a filmben, Bard karaktere olyan aki jót akar a népnek és igazságos, és végül ott van Tauriel ő és Kili között van egy pocsék szerelmi szál ami
gyerekes, jellegtelen és unalmas, a látványra most sem lehetett panaszunk
lélegzetelállító volt Smaug a mai napig a legszebb CGI lény akit valaha láttam és a jelenetei fantasztikusak voltak és izgalmasak, és karaktere is
kifejezetten tetszett. A harc jelenetek még jobbak mint az előző részében, a
hordós jelenet pedig egyszerűen zseniális lett, a zenék itt is fantasztikusak
de azért egy kicsit rosszabbak mint az előző részében, az eggyetlen hiba a
rémes szerelmi szál, Jobban sikerült mint az első része, igaz nem sokkal de
azért jobb lett. 10/9.9
Most jöttem ki a moziból és nem találok szavakat. Smaug
pusztítása lélegzetelállítóan gyönyörű volt, főleg akkor amikor megjelent a
semmiből, a karakterek fantasztikusak voltak, főleg Thorin, Richard Armitage
zseniálisan játszott az egész filmben, és Martin Freeman is hasonlóan
fantasztikusan játszott a filmben, és a többi törp is nagyon jól alakít, és
végre több törp kapott szerepet. A párbeszédek nagyon jók voltak, ahogy
beszéltek erebor előtt az fantasztikus volt, és a mentőakció pedig badass volt, főleg Szarumán aki annyira de annyira badass módon harcol hogy az hihetetlen,
Elrond is hasonlóan epic volt. És Dain bár teljes CGI volt mégis az élethűség határán van, és a karaktere is nagyon király lett, és ahogy harcol az pedig pláne, a törpök csatája nagyon király volt ahogy a törpök phalanx alakzatban harcolnak
az valami hihetetlen volt, és a tündék harc stílusa különbözött de az is
látványos volt, ahogy a törpök kitörtek az hihetetlen volt, és a zene ott
tökéletes volt és tökéletes, a világ legszebb filmje, és a hatalmas harc pedig a világ egyik legjobb harca volt, látszik hogy ez nem volt annyira monumentális
mint a gyu de annyira jó volt mint a helm szurdoki csata, Bolg és Azog elleni harc is tökéletes volt. Leginkább csak az zavart hogy túl sokat belevágtak és a
Smaugos csata egy kicsit rövid volt, és Radagast és Beorn alig szerepel, és a szerelmi szál nem zavart csak mert nem erőltettek, a vége nagyon tetszett, szomorú volt és drámai ahogy kell, és végül 10/10. A hobbit trilógia életem második legjobb filmje, szinte tökéletes trilógia volt, nagyon szomorú vagyok hogy egy újabb legendának vége.
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Most jön a szörnyű beismerés pillanata: ezt a könyvet én tavaly elolvastam. Nem azért, mert érdekelt, nem azért, mert bárki rávett, egyszerűen csak ha egy regényt ennyire a sárba tipor minden létező kritikai platform (kivéve természetesen azokat a nőket, akiknek még…..
Szegasztok! Azt hiszem eljött az idő, hogy végre megírjak egy újabb hónap témáját, ami most egy olyan franchise-ról szól, ami már 1996 óta mindenkit érint, nem csak azokat, akik az animéket szeretik. Ez a franchise nem más, mint a Pokemon franchise! Bevallom, nem vagyok egy pokemon…..
A post frissítve lett, úgyhogy most már működik a kommentelés! A Csodakavics két részletben lesz bemutatva, ezúttal inkább kényelmi okokból, mint a praktikusság miatt - bár valószínűleg ha a film összes hülyeségét 20 percben rátok zúdítom, az meg elég csömör lett volna.…..
kastor 2014.06.02 18:36:02
@BlackSheep89: Mi annyira jó a Bosszúállókban?
Mert szerintem túlértékelt, egyszerűen nem tetszik látványos, akciódús, a zenék egész jók, de mégsem tetszik nekem annyira szerintem 10/8 számomra inkább a Hobbit 1,2 utóbbi évek legjobb filmje, de szerintem azért is tetszik a hobbit jobban mert sokkal jobban szeretem a Fantasy-t és jobban szeretem Tolkien műveit mint a Marvelt.
Sziasztok! Nyár! Balaton,Vakáció,Strand,Forróság,Buli A Haverokkal stb....... Ugyanakkor ez azt is jelenti hogy jönnek a nyári szezonos animék,lássunk is belőle néhányat.     Bakumatsu Rock -Stúdió: Studio Deen -Rendező: Kawasaki Itsuro Újabb Deen-es bishounen agymenés…..
Ezerrel készül a legújabb Baaad Movies-rész, benne a - véleményem szerint - eddigi legepikebb medencetisztító-epizóddal, de addig is íme egy 2011-es horror remake, ami egyszerre lenyűgöző bravúr, és dögunalmas hülyeség. ..
Godzilla, eredeti nevén Gojira, a szörnyek királya, aki immár kerek hatvan éve rombolja a felhőkarcolókat és lapítja szét az autókat, mintha csak sörösdobozok volnának, visszatért a mozivászonra, a visszatérés pedig szerencsére minden mozibolond kedvenc prehisztorikus gyíkjának…..