Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Badics Gergely

10 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hedone Gastrofil Költözés 2017.12.06 22:21:27
Kedves Olvasók!   Blogunk teljes egészében átköltözött a frissen indult https://hedonegastrofil.com/ -oldalra. Fotóimat, bejegyzéseimet ezentúl ott láthatjátok, olvashatjátok. Viszlát odaát!   Gergő..
Hedone Gastrofil Munkáim 2017.10.17 11:38:54
Készítettem egy lapozgatható összefoglalót eddig készül kedvenceimből. Nyissatok ki egy sós mogyorót és lapozzatok bele: Hedone Gastrofil on Issuu  ..
    1936     - Napokon át izgalomba tartja a lakosságot Budapesten, a Budai Várhegy vérmezői lejtőjének csuszamlása, amely számos nagy épületet összeomlással fenyeget. -  Az Egyesült Államokban a demokrata párt bejelenti, hogy ismételten Franklin D. Rooseveltet jelöli elnöknek. - Horthy…..
Hedone Gastrofil Pyrus 2017.10.10 14:44:43
Vagyis körte. Azt mondják, talán Ázsiából származik. Meg hogy a leginkább víz - és hőigényes gyümölcsünk. No, itt Szigligeten mindegyikből jutott bőven neki, így az öreg fa bőségesen hozott gyümölcsöt a villa lejtős udvarában. Már napok óta szemeztem a terméssel, és egy csendesebb hét eleji napon…..
Először enni szerettem. Aztán jött a fotózás. A két dolog évekig külön-külön jelentette az életet, a túlélést számomra, de egyszer csak lefotóztam egy szép lángost, és az örvény beszippantott. Azóta is eszem, hogy fotózhassak és ez néha fordítva is érvényes. A témában elkövetett bűneimet csokorba…..
Hedone Gastrofil Tortator 2017.10.09 21:51:47
  Családunk nem számít gyakori étterembe/cukrászdába járó társaságnak. Felmenőim között általánosan remek konyhai vénával rendelkező anyukák és nagymamák sorakoznak, akik saját önbecsülésüket tépázták volna meg, ha idegen kezek által készített finomságok díszítették volna az ünnepi…..
Néhány hónappal ezelőtt Tápiószecsőn jártam. Tápiószecsőre kevesen mennek ok nélkül, nekem is volt belőle több is. Egy kiváló cukrászda már önmagában elég honfitársaink nagy részének, hogy számos kilométert tegyenek meg. Mindenkit más indít be/meg - van aki csillogó szemmel nyúl a kocsikulcsért egy…..
Hedone Gastrofil Nemzeti Reggeli 2017.10.09 21:28:38
  "Ha magyar vagy, a lángos (ejtsd: LAHN-gauche) a nyár íze, a szárazföldtől körülvett ország lakosai által magyar tengernek hívott, 50 mérföld hosszú Balatonra néző pázsiton eltöltött napoké. Ha nem vagy magyar, a lángost tévedésből egy kicsi, hiányos pizzának nézheted és dúsabb örömök reményében…..
Az ember fia, ha vidéki, korán megismerszik a bor hatalmával. Látja, ahogyan a szomszéd Lajos bácsi a nedű hívó szavára csillogó szemmel teker a 452-es számú vendéglátóipari egységbe az asszony 28-asával, hogy aztán a 13. pohár után 35-ös bicepszével dicsekedjen a 24 éves forma lányoknak. Aztán…..
Hedone Gastrofil Üdv! 2017.10.09 20:11:23
Sziasztok! Kispohár, nagykanál és a gasztro mellett időnként egyéb témájú bejegyzések is várhatóak frissen beröffentett blogunkban. Célcsoportjaink: édesszájúak, iszákosak, húsimádók, vegetáriánusok, kritikusok, fotelturisták.  Mi a kábel innenső oldalán utazunk, fotózunk, eszünk, iszunk és…..
Belsőség Ó, anyám! Ó, anyám! 2014.07.16 15:01:45
Ma kiment Csikósék Enstall-cikke és lám, mi jött szembe? A Petrolicious ismét csodálatosan megkomponált filmje az EGYETLEN eredeti P4-ről. Sok hanggal, nyélgázon. Csöppen ettől a férfiember. Négyliteres V12, szívómotor, 450 lóerő és minden más. Gyönyörű.…..
Badics Gergely 2014.07.16 15:34:22
@ommm: Érthető, arra gondoltam, hogy ha valaki esetleg hozzám hasonlóan tátott szájjal nézi ezeket az öreg vasakat, amint éppen nem sajnálják őket, talán szívesen nézi a fenti filmeket is. Mindenesetre valóban nagy élmény volt látni ezt a kivételes modellt is!
Koczkára téve az irredenta barátainkkal ápolt harmonikus nekszust, szögezzük le mindjárt az elején: mai ételünket nem az irhabekecsben pipáló góbék találták fel, hanem állítólag valami Székely József nevű egyén, aki a Petőfi művésznéven futó tót haverjával beugrott…..