Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golden Eye

73 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat agyaltam azon, hogy foglalkozzak-e a témával, mert annyira abszurdnak érzem. Ez az egész olyan szürreális és elképzelhetetlen de mégis előfordult. Állítólagos pénzügyi szakemberek bedőltek…..
A minap egy társasági összejövetelen voltam és természetesen szóba került, hogy ki, mivel foglalkozik. Elmondtam, hogy különféle befektetési lehetőségeket mutatunk meg azoknak, akik érdeklődnek a nemzetközi piacok iránt és nem csak OTP meg MOL párosban akarnak gondolkodni. Jött…..
Ma meglátogatott minket egy kedves idős házaspár. Mindketten 70 év felet jártak. Megpróbálom elmondani mi is történt: Helyet foglaltak a tárgyalóban. Nem volt időpont foglalva, mert nem gondolták, hogy ide az is kell. Szerencsére a 3-as tárgyaló szabd volt. Szóval leültek és…..
Érdekes cikk a Minneren : http://www.minner.hu/zsakoljak-az-aranyat-a-nemetek-ez-figyelmezteto-jel/ Miért érdekes ez? Hiszen azt tudjuk, hogy nálunk nyugatabbra komoly múltra tekint vissza az aranykereskedelem ezáltal a befektetési arany vásárlása. Azt is tudjuk, hogy a német…..
Egyik partnerünk számolgatott egy kicsit. Érdemes elolvasni és elgondolkodni! http://www.minner.hu/mennyi-hozamot-erhetsz-el-havi-10-ezer-forinttal-arany-befektetessel/  ..
Telefonon megkeresett minket egy ügyfél, hogy szeretne aranytömböt vásárolni 5 millió forint értékben. Megbeszéltünk vele egy időpontot és létrejött a találkozó. Annyit elárulhatok, hogy férfi volt és 50 év körüli, nevezzük Árpinak. Árpinak határozott elképzelése volt,…..
A héten foglalkoztunk az aranytömbökkel. Most egy kicsit részletesebben foglalkozok az aranyszámlával, bár biztos lesznek kérdések. Csak bátran! Mi az aranyszámla? Úgy kell elképzelni, mint egy bankszámlát csak itt nem pénzt takarítasz meg, hanem a saját aranyszámládon…..
Egy végtelenül egyszerű befektetési lehetőség, amit mégis sok cég félrekommunikál, félrekezeli az ügyfeleket,érdeklődőket. Összeszedjük mire kell odafigyelni.  Arany:  Nem mindegy mit veszünk! Az esetek nagy többségében befektetési szándékkal keressük a megfelelő…..
Nézzük egyesével azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével megtakarításod egy részét aranyba teheted. Határidős piac: Az egyik leggyorsabb módja, hogy kereskedj a nemesfémmel. Gyorsan kihasználhatod az árfolyam mozgásait. Árfolyam elmozdulás esetén megjátszhatod az irányt…..
Aranyvilág Jelentkezünk :) 2015.04.28 09:24:52
Vágjunk a közepébe! Érdemes aranyba fektetni? Milyen módon tehetjük ezt meg?  - határidős piac - ETF - fizikai arany - aranyszámla Van egy pár lehetőség, de mind más! Sok esetben azért tartunk egy befektetési lehetőségtől, mert nem rendelkezünk kellő információval. Sok…..
2014. március 27-én kezdi el forgalmazni a US Mint érmekibocsátó azt a különleges érmekollekciót, amellyel a Nemzeti Baseball Liga Hírességek Csarnokának megalapításának 75. évfordulója előtt tiszteleg.     Az érméket az teszi különlegessé, hogy - elsőként a US Mint…..
Megérkezett a Porsche 911 exkluzív kiadása: kizárólag a sebesség és az arany szerelmeseinek. A Lime Gold névre hallgató  911 Turbo modell speciális arany fényezést kapott, az autóbelsőt pedig a fekete szín uralja. A 3,8 literes  turbó motorral kapható járgány a hírek…..
A demonocracy.info  lemodellezte a világ sárga nemesfém tartalékait. Arról eltérőek a vélemények, hogy pontosan mekkora világ a aranykészlete, a készítők ezúttal  166 500 tonnás állománnyal számoltak.  Az aranybányászat több mint hatezer éves múltra…..
Aranyvilág Mit tud a szocsi arany? 2014.02.04 11:07:10
Összesen három kiló aranyat osztanak ki a szocsi téli olimpia legjobbjai között, ekkora mennyiséget használtak fel ugyanis a különleges érmek elkészítéséhez. A téli játékokon 98 versenyszámban hirdetnek eredményt, összesen 1300 érem talál majd gazdára. A három kiló aranyon…..
A Perth Mint Guiness-rekorder darabja több mint 50 millió dollárt ér. A négykilences tisztaságú színarany érme átmérője 80 cm, vastagsága 12 cm. Az aranykülönlegesség dizájnját Stuart Devlin készítette, egyik oldalán a királynő, másik oldalán egy, a nap sugaraiban…..
Aranyvilág Aranyat bányászna? 2013.11.28 10:24:36
Az ajánlat a következő: 225.000 dollárért, azaz nagyjából 50 millió forintért vásárolhatunk egy egész várost faházakkal, kocsmával és nem utolsó sorban egy aranybányával Észak-Kaliforniában. Seneca egy 12 hektáros település alig 100 mérföldre a  Tahoe-tótól. A 70-es…..
Perthi kutatók aranyrészecskéket találtak az eukaliptusz fák leveleiben. A felfedezés egyben azt is jelentheti, hogy eddig nem ismert megoldások születhetnek új lelőhelyek feltárására. Az Ausztráliában működő Nemzetközösségi Tudományos és Ipari Kutató Szervezet (CSIRO)…..
Jelentős mennyiségű arany rejtőzhet az indiai Uttar Prades államban található erődítmény romjai alatt – legalábbis egy hindu szentember álmai szerint. Az ásatásokat megkezdték. Shobhan Sarkar szerint az 1857-ben felakasztott Rao Ram Baks Szing király szelleme bízta rá álmában…..
18 karátos arany telefont dobott piacra a HTC. Az exkluzív mobilokból mindössze öt darab készült. A tajvani telefongyártó sem maradhatott le az Apple és a Samsung mögött, akik óriási sikert könyveltek el arannyal bevont készülékeikkel. A HTC speciális sárga nemesfémből…..
Egy kiló aranyat tartalmaz az az érme, melyet György herceg keresztelője alkalmából készített a Királyi Pénzverde. A különleges darab értéke 50.000 font, azaz nagyjából 17, 5 millió forint. Ez az első alkalom, hogy a királyi keresztelő tiszteletére új érméket dobnak piacra,…..
Soha nem látott biztonsági intézkedéseket vezettek be a New Museum egyik kiállításán, melyre azért volt szükség, mert  2,6 millió font értékben állítottak ki aranytömböket. Az arany piramist formázó kreálmány Chris Burden munkája. Az építmény 100 kiló aranyból…..
Aranyvilág Arany, füstölgőknek 2013.10.01 11:35:47
Újabb őrület hódít a dohányimádók körében: piacra dobták a 24 karátos aranyból készült cigarettapapírt. Mostantól bárki sodorhat magának saját „aranyrudat”. A 12 papírt tartalmazó csomag ára 55 és 65 dollár - azaz 12.000 és 14.000 forint - között mozog, és a…..
Ritka, az 1880-as évekből származó aranyérme került kalapács alá hétfőn a Los Angeles-i Bonhams aukciósház árverésén. A Coiled Hair Stella névre hallgató 4 dolláros aranyérme 2,75 millió dollárért talált gazdára. A különleges darab George T. Morgan munkája.…..
Aranyvilág Arany zenei élmény 2013.09.25 13:33:16
Az exkluzív termékek kedvelőinek jó hír: a Happy Plugs egy új, svéd kézműves által készített arany fülhallgatót dobott piacra.  A 18 karátos sárga nemesfémből készült dugaszok ára igen borsos: 14500 dollárba, azaz nagyjából 3.200.000 forintba kerülnek. Az arany…..
Kigurult a világ legdrágább autómodellje. Az arannyal bevont Lamborghini Aventador értéke 7,5 millió dollár. A járgány készítője, Robert Gülpen pár évvel ezelőtt már megalkotott egy speciális karbonszálas modellt, melynek felnijeit arannyal és platinummal díszítette,…..