Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiricsi_zoltan

86 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a pécsi lokális világvége! Minden visszatért a rendes kerékvágásba, bár az utak felújításra szorultak, a magasház pedig már szinte teljesen eltűnt...
kiricsi_zoltan 2016.09.06 01:37:54
(Ez a bejegyzés nem része a kánonnak. Egy alternatív univerzumban íródik.) Februárban nagyon unatkoztam. Éppen vége volt a vizsgaidőszaknak, és volt két hetem, amikor nem kellett semmit csinálnom. Mindenkinek támadnak hülye ötletei, amikor unatkozik. Ki lehet próbálni. Pár nap semmittevés után…..
kiricsi_zoltan 2016.07.04 13:41:51
@pécsirejtélyek: valójában azért, mert vicces a blogod. de ez titok.
Ismét szeretnék mutatni egy reggelinek való finomságot, amit pillanatok alatt elkészíthetünk egy hűvös reggelen miután kikeltünk a függőágyunkból vagy előmásztunk a ponyva alól. Az ízek tekintetében maradunk az egyszerű házias ízvilágnál, praktikumot illetően most is egy hátizsákbarát, könnyen…..
Pécsi rejtélyek Világvége 2016.06.24 05:18:00
2016. Június 24-én, nyárközép ünnepén, Pécsen vége lett a világnak. Mindenki előre látta, mégsem tudtuk megállítani. A titkos társaságok elmenekültek a városból, még mielőtt kinyílt a dimenziókapu, amin keresztül Pécsi Szent Mór vezetésével egy démonokból álló sereg…..
Álommeló UFO a konyhában! 2013.06.06 16:15:52
Bármerre jársz, mindenhol csupa láthatatlan hullám és rezgés vesz körül téged. Gondolj csak bele, hogy csupán a mobilod, vagy a rádiód mitől működik. A hullámok egyik melegágya maga a konyha, a hozzátartozó mikrohullámú sütővel, mely színte zenélő dobozként működhet…..
Álommeló Drótos száguldás 2013.06.04 14:43:21
Ha már canopy ajánlat van a Brigád oldalon, akkor hadd mutassunk néhány maratoni és agyvelőszippantó drótkötélpályát. Ehhez a Dél-Afrikai dróthuzalhoz például nyugodtan használhat a vendég láb közé szorított függőleges vezérsíkot is, mert olyan gyorsasággal roboghat, hogy…..
Álommeló Csodák Palacsintája 2013.05.30 18:11:02
Aki az ízeket is szereti és nemcsak arra hajt, hogy ballaszt legyen a hasában, az a palacsintából is a valódit keresi. Szabolcs István nemcsak magának a palacsintatésztának a finomságára ügyel nagyon, hanem a töltelékek minőségi alapanyagára is. ..
Szusi az egész világ és benne kis maki meg nigiri minden szereplő. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Hiro Torada mesterséf, aki akár egy kifliből és néhány szendvics alapanyagból is képes szusit rittyenteni, csak az obligát 巻簾, akarom mondani bambuszszőnyeg kell hozzá. Máté…..
Álommeló Varázsolj sushit! 2013.05.28 15:19:11
A sushikészítés nemcsak a nindzsák számára elsajátítható, és nem kell hozzá szamurájkard sem. Hogy mi kell hozzá, kiderül a videóból. ..
Rúdtánc. Lassan már maradinak fogjuk érezni magunkat, ha erről a szóról a bárok, a tangába dugdosott bankók és az erotika jut eszünkbe. Jó pár éve annak, hogy ez a mozgásforma bekerült a fitneszfajták közé. Nem véletlenül, hiszen a fitnesz trendek alakítói és a…..
Álommeló Álommeló anno 2013.05.24 14:49:21
Ez is egyfajta álommeló volt. Találjátok ki, mivel foglalkozott ez a divatosan öltözött gavallér. ..
Lehet, hogy az élet nem habostorta, viszont fenékig rúdtánc. Mátét bedobtuk egy csapat lány közé, hogy megnézze, mit kezdenek a rúddal. ..
kiricsi_zoltan 2013.05.24 14:47:50
@minyimaaa: Köszi!!!!! Erről írok is egy posztot :)

kz
Álommeló Az iszony erdejében 2013.05.22 15:41:47
Máté és szabadcsapata legutóbb Ausztriában forgatott, és az élményeik leforgatásán kívül készítettek egy vicces videót is. Ha egy művész találkozik a technika ördögével egy éjféli órán, akkor nem biztos, hogy rossz sül ki belőle. Néhány félhomályos kép, elsuhanó…..
A Sonnhof Hotel programjai között nemcsak a rafting és wellness szerepel, hanem az aranymosás is hegyi patakban. Ha jól csinálod, lehet, hogy gazdagabban mész haza, mint ahogy jöttél? Az első rész itt látható. ..
Ha valakinek vaj van a fején, akkor nem biztos, hogy sáros valamiben, lehet, hogy egyszerűen csak újfajta ékszereket hord. Egy gyors közvélemény kutatás: te hordanál szalonnát, ketchupos sültkrumplit a hajadban? Pizzát a nyakadban? Szalámi szeletet a füledben? Nyers lazacfilét a…..
Máté squasholni hívta Anti Fitness Tomit, aki előnevére rácáfolva egész jól mozog a pályán, igaz, hogy az ütőt néha gitárnak nézi.   ..
Máté egy csónakban evez három gyönyörű nővel. A milkatehenek és pisztrángok pedig szemérmesen elfordítják tekintetüket. ..
Mátét nem szabadott volna masszázstanfolyamra engedni, mert tudását tiltott emberkísérletekre használta. De hogy kerül a képbe Fluor Tomi? ..
Van pár dolog, amit egyikünk sem akar. Nem akarunk fekete arccal feltámadni, nem akarjuk, hogy utódaink majmokká váljanak, nem akarunk terméketlenné válni, és nem akarjuk, hogy kivágják a nyelvünket. Pedig voltak idők, amikor a kávéivás ezeket a fenyegetéseket vonta maga után.…..
Németh Máté vagyok, Álommelós, és koffeinfüggő. És nem is szeretnék leszokni, mert akkor nem mehetnék barista tanfolyamra, és nem tanulnék meg Magyarország térképet rajzolni a kávéhabba. ..
Vannak a jó dolgok a világon, mint a kávé, tea, vörösbor, áfonya, vagy akár a szójaszósz. És van a fogfehérítés... Tulajdonképpen, ha hófehér fogakat szeretnénk, akkor a magyar konyha remekeit úgy, ahogy vannak, mellőzhetnénk, hiszen a fűszerpaprika is elszínezi a fogakat.…..
Létezik-e pörkölt ízű polírpaszta? Hogyan lehet megcsiklandozni egy ember fogait? Ugye tudod, hol találod a választ. ..
Álommeló Lődd be magad! 2013.04.30 14:27:50
Mármint endorfinnal. Boldogsághormonnak hívják, pedig ha laborban állítanák elő, biztos illegális lenne, hiszen hatása hasonló a morfiuméhoz, kannabinoidokéhoz. Szerencsére ezért a kábítószerért nem kell lemenned sem a kocsmába, dílerrel sem kell üzletelned, aki kétes…..
Álommeló Szexi Speedfitness 2013.04.29 16:40:58
Mátéba áramot vezetnek, de hogy ez bizsergeti meg jobban, vagy a gyönyörű Horváth Zsuzsi fitness modell - az kiderül a videóból.   ..
Segwayezni olyan érzés, mint álmodban végigsiklani a városon. És a csajoknak is bejön. Úgyhogy az Álommelón a helye! ..