Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srác22

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Le kell szögezni, hogy a hiúság és a megbízhatatlanság korát éljük. Ezt tudomásul kell venni, de nem szükséges elfogadni. Érdemes ugyanakkor hozzá tenni, hogy a szépségeszmény nem új keletű dolog. Minden művelődéstörténeti korszaknak megvolt a maga ideálja. Legyen…..
Az alábbiakban egyik olvasónk gondolatait olvashatjátok. Rendkívül érdekesnek és egyben hasznosnak tartom azt a kezdeményezést, ami néhány hónapja internetes blog formájában jött létre. Különösen az utolsó bejegyzést, a levélrészletet találtam gondolatébresztőnek. Ennek…..
Az ember szexualitása széleskörű. Egyedüli élőlény a földön, aki önmagának tudatosan szerez örömet, azaz használja nemi szerveit. Az ember is rendelkezik funkcióval, azonban ezek nem olyanok, mint a gép, amelyeket ki illetve be lehet kapcsolni állandóan. Az ember szexualitása…..
Férfi dolgok Közös hoki 2013.04.07 21:42:52
Mit gondoltok, egészséges a közös hokizás? Rejlik benne örömötök? A kérdéssel kapcsolatos válaszokat elküldhetitek a srac21ev@freemail.hu illetve a kpastor@freemail.hu email címre. ..
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, illetve kinél hogyan jön elő, de nálam annak ellenére, hogy 22 éves vagyok, még mindig elég sokszor szokott a péniszem felállni, bárminek a látványától, illetve, ha csak valami ilyen témáról beszélek. Tudom, hogy ez nem rossz, ha az embernek…..
Férfi dolgok Kísérlet 2012.11.08 16:04:01
Minden fiú tudja, hogy a pénisze petyhüdt mérete erősen függ a hőmérsékleti viszonyoktól. Mivel gyerekkorom óta rendszeresen úszok, már megszoktam a hideg víz hatására, szemtelenül összezsugorodó kukik látványát. Már általános iskolában is szembetűnő volt a különbség,…..