Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szennyeslelku

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kissé talán furcsa, de a balatoni horgászrend módosításai közül a legnagyobb vitát a süllő alsó méretkorlátjának 40 cm-re való emelése váltotta ki. Az ellene érvelők egyértelmű, világos kritikát fogalmaztak meg: a mélyre benyelt horog mindenképpen a hal pusztulását…..
A pergető horgász egy balatoni mólón láthatatlan. Ezen különleges képessége teljességgel megmagyarázhatatlan. Tudományosan bizonyított, hogy ha egy horgász kizárólag pergető bottal érkezik egy balatoni mólóra és ott horgászni kezd, akkor a sporttársak számára…..
Csenyéte (via Google Street View) Vendégszerzőnk, Forgács István írása. * Nem, ebben az írásban sem arról lesz szó, hogy rájött volna bárki is – főleg én nem –, hogy mit kellene kezdeni a hazai cigány-üggyel, mint problémahalmazzal. Arra viszont most érett meg az…..
szennyeslelku 2013.12.19 19:02:00
@Valóraváltógép:

Úgy látom elbeszélünk egymás mellett....
Neked szerintem fingod sincs, hogy mi megy egy ilyen "oktatáson".....
Nem is pazarolok rád több energiát, egyszerűen nem éri meg....
szennyeslelku 2013.12.19 19:18:00
@Valóraváltógép:

Tök mindegy ki mit hallott ki belőle....
én értettem mire gondoltál.
Ettól te még nem tudod, vagy nem akarod megérteni amiről én írtam. Vagy egyszerűen csak leszarod.
Igazándiból nem is érdekel.....
Ezért is írtam, hogy innentől elbeszélünk egymás mellett, aminek semmi értelmét nem látom. Komolyan mondom nem is értem miért vettem a fáradtságot, hogy megint válszoljak....
szennyeslelku 2013.12.19 18:51:55
@Valóraváltógép:

Először is. Vicc vót ember!
Másodszor. Ha munkát ajánlanak, az nem lenne megalázó, sőt szó nélkül elvállalta volna, mint ahogy ezt is elvállalta. Csak azt nem tudom, hogy egy maréknyi aprópénzért miért kell valakit megalázni.
Senki nem írta azt, hogy feleségem nem akar dolgozni. nem vagyunk se cigányok, se az államon élősködők, még segélyt se kértünk soha, pedig 3 gyereket nevelünk. Bárkinek az életében adódhat egy olyan helyzet, hogy elveszti a munkahelyét.....
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
// Tisza-tó. Még csak másfél esztendő telt el azóta, hogy először próbálkoztam meg ezzel, a szülővárosomtól oly távoli vízzel, de időről időre újra magához csalogat a rejtélyes nádastenger. Igen nehéz terep ez és csak azon horgászok előtt nyitja meg halakban…..