Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knapp75

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
Knapp75 2019.05.15 19:55:50
@adamskij: Eddig vagy a vér szerinti örökös lett az új király Westeroson, vagy egyszerűen az a család adta az uralkodót, amely a legerősebb volt a királyságban. Az utóbbi ugye alapból konfliktushelyzetet jelent.
Azért tradíciót nehéz teremteni hirtelen, nem hiszem, hogy békésen elfogadják a trónért versengők az új szabályokat, ha azok nem nekik kedveznek.
Kovács András Péter, Janklovics Péter és Lovász László paródiafilmje tegnap délután még csak szórakoztató volt, tegnap este 11-re meg rögvalósággá vált, hiszen a kb. 12 000 forintból forgatott (UPDATE: KAP jelezte, hogy a költsége 0 azaz nulla forint volt) vicceskedésben nagyjából minden benne volt,…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Knapp75 2017.05.25 22:44:20
@Mók_Ica: Bódi Sylvi egy hétvégén megkeresne annyit, ha "dubajozna"...
Knapp75 2017.05.25 22:47:36
@Nethooligan: Nem a játékosoké a felelősség, őket valaki kiválogatta, aki valamivel többet keresett.
Az 5 kiesett ex végül azért ment vissza, mert úgyis Balin vártak a közös hazautazásra? :)
Akárhogy is, az utazásukra vagy a kiesett játékosok szállására is elment annyi, mint a győztesek díjazására.
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Knapp75 2016.05.25 22:03:09
@Hizdahr zo Loraq: Nem.
Hanem mondjuk megkérdezem a tanácsadóimat és a "véneket", esetleg futárt/hollót küldök a fejlettebb városokba, hogy felkutassak egy gyógyítót, amit veled ellentétben kedves Jorah, meg is tudok fizetni.
Te meg addig maradj itt a város szélén karanténban. ;)

Mégis ki tud több infót gyorsabban begyűjteni? Az aktuális uralkodó vagy egy mezei lovag?
Knapp75 2016.05.25 22:09:40
@Hizdahr zo Loraq: Igen, az a jobb megoldás, hogy körbezavarod a világban, mert ugye akkor kevesebb embert fertőz meg, ha éppen a gyógymód után kutat! :)
Emberséges és bölcs megoldás! ;)
Knapp75 2016.05.25 22:33:09
@Hizdahr zo Loraq: Ezzel így egyet is értek.
Mindenesetre nem a problémamegoldásra koncentráltak...

Mondjuk Jorah jobbkezes (asszem), nem érne meg egy próbát a bal lenyisszantása?

A fertőzés terjedését meg valószínűleg el lehet kerülni a "kezelés" alatt , ha mondjuk Shireen környezetében nem kapta el mindenki.
Itt vagyunk megint egy livebloggal, pucér emberekről, kendőzetlenül, muhaha. Az új posztok a szokásoknak megfelelően fent jelennek meg, a régebbiek lentebb, tessen görgetni. A múlt heti adás itt olvasható, itt meg pár kép a szereplőkről, mármint az eddigiekről:  szabóZ: A legnagyobb kérdés ugye…..
Knapp75 2016.05.10 00:10:37
@Pienaar: Elmondta, hogy miért akadt ki:
"Biztosan tudod, én konzervatívabb típusú ember vagyok."

Furák ezek a konzik...
A Falon I. Mindenki emlékszik, hol hagytuk abba, a véres hóban, ott, Havas fekszik, és az élet szó szerint folyik kifelé belőle, mert megbicskázta Ser Alliser Thorne és áruló bandája, köztük a kretén Olly, aki tulajdonképpen egy óra alatt zárkózott fel Ramsay és Joffrey mellé a sorozat legnagyobb…..
Knapp75 2016.04.27 13:19:21
@Hüpna: Oké, de Thorne túlélési esélyei nőttek azzal, hogy az egyetlen embert, aki szót értett a vadakkal, kinyírta?
Megkapta az őrség vezetését, de az emberek egy része még ott is inkább Havas híve volt, ráadásul nem is állnak olyan jól harcedzett tisztekkel, hogy Havas ne hiányozzon.
Ha a vadak átengedése előtt ölik meg, az lett volna logikus. (bár persze az átengedés után meg könnyebb lehetett ehhez szövetségeseket találnia)
Knapp75 2016.04.27 20:42:46
@XocoLatte: Nem is állítottam, hogy ne lennének hívei Thorne-nak, ráadásul a közös gyilkosság is a támogatottságát mutatta. ;)
Inkább arra utaltam, hogy Havasnak is voltak (vannak) hívei, ahogy te is írod, az őrség kb. fele volt mellette a szavazáskor.
A választás óta együtt védték a falat a vezetése alatt, ami növelhette a támogatottságát, a vadak átengedése meg biztosan csökkentette...
Bizalmi szavazást kellett volna kérnie maga ellen. hehe

Mindenesetre egy tucatnyi, bosszúállásra hajlamos Havas hívő sem életbiztosítás Thorne-nak, főleg miután "példát mutatott" abban, miként lehet a problémákat késeléssel elintézni. :)
Ceglédi Zoltán – akiről rövid guglizás után sikeresen kiderítettem, hogy a Heti Hetes állandó tagja, a Republikon Intézet vezető tanácsadója, a hajdani SZDSZ frakció sajtóreferense, és akinek fő szakterülete a politikai kommunikáció – tegnap, blogjában huszonöt kérdést…..
Knapp75 2015.11.23 23:00:03
@papierusz: Szerintem most ez az ország aktuális problémája? Akkor beszélgessünk az FKgP programjáról is?
Elképesztő, hogy visszamutogatáson kívül semmi nem megy...

Itt jön ki kurvára az önálló értékrend hiánya, hogy egy átlagos (erősen frusztrált) "jobbos" (nem az, de itthon annak hívjuk) nem képes politikai oldalaktól elvonatkoztatni és mindig csak a másikhoz képest tudja a rosszat meghatározni.("na de Gyurcsány", "na de SZDSZ", "Na de elmúlt 8 év", "Na de 40 év átkos")
Knapp75 2015.11.23 23:01:24
@Éhes ló: "Szabad ember vagyok, aki választhat sokadmagával együtt azok közül, akik magukat választatni akarják."

Akkor te egy szabad demokrata vagy. ;)
Knapp75 2015.11.23 23:07:13
@midnight coder: "18. Nehezen. Pont annyira szar mint 2008 óta amikor az MSZP nekiállt a kórházbezárásoknak. Az igazi megoldás a kórházak privatizálása és versenyeztetése lenne a TB kassza pénzéért és a betegekért."

Egész biztosan nem volt erre törekvés?
Én azért emlékszem a privatizációs és az egészségbiztosítók elleni háborgásra...
Persze az jobb, ha csak a "kórházbezárásokra" emlékszünk. :)

Egyébként Orbánék legnagyobb bűne, hogy miközben politikailag és gazdaságilag is szétszakították az országot, olyan szintű lúzergyártásba kezdtek, aminek még évtizedek múlva is érezni fogjuk a hatását!
Ingyen rezsi, ingyen ATM, állami nyugdíj, állami foglalkoztatás...
Lényegében Orbán már csak gyereket nem akar csinálni a zemberek helyet...
Mi lesz velünk nélküle?!
Félreértés történt: nem előzetesbe helyezték, csupán felvételi beszélgetést folytattak a trombitással, aki rezsibiztosként folytathatja munkáját. "Szó sem volt áramlopásról, csupán alternatív rezsicsökkentési módszerekkel próbálkozott Lajos, ami felkeltette a kormány…..
Knapp75 2015.09.27 23:59:53
@Spili: "A lakók csak egy SMS-t kaptak,hogy fáradjanak Lajcsihoz vagy nejéhez a készpénzzel."

Így volt! Lagzi Lajos azt üzente,
Elfogyott a rezsimentje!!
Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni,
Éljen a magyar szabadság,
Éljen a haza!!!
Kerényi Imre bejelentette, hogy emberiességi okokból segélycsomagot kapnak a hazai befogadó-állomásokon lakó menekültek. A csomag várható tartalma: egy 2012-es IKEA-katalógus nagymagyarországos kulcstartó spongyabobos szexmaszk egy vödör csemperagasztó a megmaradt…..
Deres alatt I. Melisandre, a vörös rébék, aki Stannis lányának elemésztésében játszott kulcsszerepe miatt remélhetőleg előbb, mint utóbb lesz kesztyűbáb Ser Davos ujjatlan kezein, arra ébred a jól végzett munka (értsd: ELEVENEN ELÉGETETT EGY KISLÁNYT VALAMI HOMÁLYOS LÁTOMÁS…..
Knapp75 2015.06.16 11:39:17
@Ruadhnait: Az a furcsa, hogy a vadak beengedése után estek neki Havasnak. Mégis mit fognak mondani a Havashoz hű tagoknak vagy mondjuk Tormundéknak?
Esetleg őket is legyilkolják hajnalra?

Egyébként hová tűntek a vérfarkasok? Pl. Szellem?
Knapp75 2015.06.16 13:07:00
@borzlány: Brienne még hasznosíthatja magát Sansa védelmében, ha tényleg végzett Stannis-szel.
Egyébként meg lassan megérkezhet Kisujj is Deresbe.
Knapp75 2015.06.16 18:26:22
@D-verse: Ha Jon a 6. évadban nem szerepel majd, csak a 7-ben, akkor valószínűleg csak a sorozatzáró jelenetben lesz benne, mikor a Westeros megmentését együtt ünneplő andalok, ewokok és mások feje fölött megjelenik Havas mosolygó szellemképe. (mellette Ned és Robb...)

Tyrion meg ha komolyan veszi a feladatát, akkor mire Dany visszatér Meereenbe a dothrakiakkal, a város tele lesz óriásplakátokkal:
"Ha Meereenbe jössz, tisztelned kell a kultúránkat!"
Deres alatt Ramsay és húszfős szabadcsapata eredményes volt, annak ellenére, hogy a logika és az észérvek (na jó, a Trónok harcán belül uralkodók nem) azt diktálják, hogy egy maroknyi partizán nem tud nagy kárt tenni egy kibaszott hadseregben, de igen, tud, felgyújtanak pár…..
Knapp75 2015.06.10 00:38:07
@Asszem: "azt nem lehet elmondani róla, hogy délibábokat és illúziókat kergetne."

:D
Szóval az a realitás és a logikus lépés, hogy feláldozod a lányodat egy olyan vallásért, amit csak rövid ideje ismersz, egy remélt harcászati "csodáért" és ilyenkor nem kergetsz illúziókat?
Vagy amikor elhiszed, hogy te vagy a "megváltó" reinkarnációja?
Melisandre legnagyobb ereje szerintem a lába között van. (Renly gyilkosa is annak a gyümölcse. :) )

Azért akik magyarázzák Stannis döntését, erősítsék meg, hogy nincsen gyerekük, de még egy macskáért sem vállaltak soha felelősséget! ;)
Knapp75 2015.06.10 01:10:40
@Felagund: Szerencsére nekünk (és ha jól emlékszem Gendrynek) megmutatták, hogy egy része kifejezetten szemfényvesztés, egy másik részéről maga Melisandre sem tudja, miért működik.
Azért ismételten felteszem a kérdést: ha folyamatosan királyi vér(áldozat) kell a problémák megoldásához, akkor mi lesz a következő lépés?

Egyébként ha én azt látnám a tűzbe bámulva, hogy mekkora király vagyok (leszek), akkor ezt nem kötném egybe kapásból azzal, hogy élve el kell égetnem a lányomat.
Mert ugye a tűzben nem látta Stannis, hogy ez lenne az egyetlen út. Egyszerűen a pina rábeszélte.
Knapp75 2015.06.10 19:37:34
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Ha már ilyen kedvesen lököttezed a kiakadókat, akkor én is megosztom veled a véleményem: aki nem akad ki a saját gyerek élve megégetésén, az nem is ember valójában.

Stannis nem viselkedik királyként, mivel nem érdekli a népe (rájuk erőltet egy új vallást), nincsenek szövetségesei, nincsenek barátai, csak egy messze földről érkezett "tanácsadója", aki ugye a szeretője is, ugyanakkor az ellenfelei ellen sem "lovagiasan" küzd, hanem mágiával.
Makacs, unfair, unortodox (haha), hiú és a farka után megy.

Egy vezetőnek mérlegelnie kell a döntéseit, szerintem ezt nem tette meg Shireen megégetésénél, egyszerűen 19-re lapot kért és kockáztatott.
A lehető legnagyobb áldozatot hozta, s lehet, ti tudjátok, hogy miért, de nekem nem derült ki a sorozatból, hogy Melisandre mit ígért ezért cserébe!

Egyébként a Fal megvédése sem a saját ötlete volt.

@JorgoszBaia: Meryn a bordélyházban szűz lányt akarhatott, jobban belegondolva, ezért lehetett másnapra új lányra szüksége.
Szerintem fiatal, kislányos prostit találtak volna neki, de láthatóan nem csak fiatal, hanem tapasztalatlan lánykát rángattak elé. Persze ettől függetlenül kinyírhatta (van az a pénz), de az a bordélynak sem jó üzlet, ha gyorsan fogy a személyzet.
Meereen Dany ugyan a harci veremből kihozatta Ser Jorah-t, a titkos vírusgazda/hősszerelmes lovagot, és kistermetű kísérőjét, Tyriont, a nagyszájút, de ez egyelőre csak azt jelenti, hogy nem egy poros gladiátorarénában fejezik le őket, hanem mondjuk egy piramis belsejében. Jorah…..
Knapp75 2015.06.02 20:06:09
@Bockó: Persze, az a lényeg, hogy te jól szórakozz... Tudom, hogy nem véletlenül linkelted a wikipédiát, hanem azért, mert igazi kretén vagy, aki valamiért angolul csak a spoil szó jelentésével nincsen tisztában.
Arról ne nyissunk vitát, kit kéne pofán verni, de ha egy ilyen filmes fórumon játszod a jól értesültet (a magad szórakoztatására), akkor bizony az elsők között leszel említve. ;)
Knapp75 2015.06.02 23:03:58
@Bockó: Szerintem tesztelhetnéd először a saját blogodon, hogy mennyire kíváncsiak az emberek a wikipédiás spoilereidre! ;)

Az úgy megvan, hogy aki ide jár, az alapesetben a tévésorozat aktuális részéről akar olvasni és nem a következményekről és a várható folytatásról?
Nem azért nézzük a filmeket, mert ez a leggyorsabb módja a sztori "felgöngyölítésének"...
A falon Hideg van, és kurva hideg, de hát ugye #winteriscoming, használnák a hashtaget a varjak, már ha nem lennének elfoglalva a birodalom védelmével, és egymás (virtuális) baszogatásával. Havas komolyan gondolta az északi expedíciót, és Tormundot is viszi magával, amivel…..
Knapp75 2015.05.26 22:41:01
@Dekatlon: Oké, csak ilyen logika alapján minden harcosnak kéne magával vinnie kötszert, sebtapaszt és máktejet a csatamezőre, a piromantáknak meg mondjuk egy vödör vizet. :)
Milyen mentalitás az, hogy a saját magam megsebzésére készülök fel!
Knapp75 2015.05.26 23:18:02
@Dekatlon: Oké, de a katonaorvos alapvetően nem azért megy, hogy magát gyógyítsa, miután magát megsebesítette. :)
Ha az ellenfél harcolna méreggel, én inkább akkor vinnék magammal ellenmérget. (persze ezt előre nem nagyon lehet tudni)
Azt nem tudom, hogy statisztikailag hányan sebzik meg magukat egy ilyen csatában, de nem jó előjel, ha erre kell felkészülni. Mondjuk a csaj harctéri mozgásából kiindulva valahol érthető az óvatosság...
Jó lenne tudni, hogy Oberyn is vitt-e magával anno. :)
Knapp75 2015.05.26 23:55:04
@Dekatlon: És tényleg! Majdnem ez volt Bronn utolsó mondata is. :)
Braavos Arya takarítóból hullamosónak lépett elő a Fekete és Fehér házban, ez lehet egyfajta promóció, franc se tudja, mindenesetre rém lelkiismeretes és nagyon figyelmes, körmöt vág, hajat most, a hulla nagyon pöpec lett, tán életében sem volt ilyen jóképű. A hullát…..
Van itt egy anekdota. Amikor a kis molylepke először repül ki a szekrényből, visszatérve az öreg lepke megkérdezi tőle "Hogy érezted magad kint fiam?". A kis molylepke így felelt: "Nagyon örültek nekem. Mindenki tapsolt."..
Knapp75 2014.11.28 00:48:12
Korábbi blogunkban összeszedtük, milyen témákkal szembesíthetik az európai képviselők Navracsicsot bizottsági meghallgatásán. Mint írtuk, szerepe a magyar alkotmányreformban, a hallgatók röghöz kötésében, vagy az egyetemek önállóságának felszámolásában…..
Egy régi, már csak ritkán használt dögkút alján kialakított garzonban találkoztunk a Külügyminiszter Úr szüleivel. "El kellett adnunk mindenünket, hogy a Péter negyedik háza összejöjjön. Nagyon szerette volna már megkapni, és tudjuk, hogy milyen szomorú tud lenni ha nem…..
Knapp75 2014.09.27 02:15:25
@kewcheg: Talán mert az volt az utolsó esélyünk, hogy aki nem az előző rendszerben szocializálódott, annál majd máshogy lesz, ha hatalomra kerül...

@toportyánzsóti: Te kit választanál a Nemzet Shortolójának?
Knapp75 2014.09.27 19:15:34
@kosztarovics bácsi: Azért, mert neked csak Gyurcsánytól van erekciód, még lehet foglalkozni az aktualitásokkal is, nem?
A magyar diplomácia első emberét egy orvosokból és dietetikusokból álló csoport segíti céljai elérésében. "Igen, lehet, hogy kihívás és beleroppan az életünk és a karrierünk, de ez viszi előre a tudományt. A lehetetlen legyőzése, a korlátok lebontása!" - nyilatkozta…..
hogyvolt The Leftovers 1x08 - Cairo 2014.08.26 09:00:00
Az első képsorokban párhuzamosan látunk két főszereplőt. Főnéma Patti a templomban pakol ki ruhákat, felnőtt, gyerek, férfi, női cuccok vegyesen és mindegyiket személyre szabva rakja ki, mintha csak arra szánná, hogy valaki felvegye őket. Van egy M. D. címkéjű mappája, ami súg…..
Knapp75 2014.08.29 15:50:02
Akkor már ketten vagyunk!

Vajon a sorozatot hányan nézik?
A "Port"-on elég keményen lepontozták, nekem viszont kifejezetten tetszik.

Jó felé megy a történet, hisz "drasztikusan" csökken a láncdohányosok száma és ugye az egészségnél nincsen fontosabb!
Kevin biztosan félrekefélt anno, ezt pár résszel korábban elmondta Norának.
Szerintem Barinő is megvolt neki, de ez meg gáz, mert nem emlékszik rá és így dicsekedni sem tud vele. Mondjuk előnye a "feledékenységnek", hogy szégyenkeznie sem kell miatta.
Végül is, ha nem ejtette teherbe, akkor nullszaldósra jött ki a kalandból.

Nem egészen tiszta a Némák motivációja!
Oké, emlékezzünk azokra, akiket elveszítettünk, de ha csak emlékezéssel csesszük el az időt, akkor nem lesz miért emlékezni ránk... Ezt persze árnyalja, ha agyonveretjük magunkat, mert akkor a nyomrögzítők is besegítenek az emlékezésbe.

Érdekes, Meg problémája pont az, hogy nem volt lehetősége az édesanyját "rendesen" meggyászolni (és gondolom mások sem tették...), mert éppen mindenki elveszített valakit.
Na most azóta is nyilván haltak meg emberek, akikre - ha Némáék stratégiája bejön - pont ugyanúgy nem fog figyelni senki.
Vagy ez tudatos önvédelem, hogy ne legyünk sebezhetőek, ha fájdalom ér?!
Próbálom megérteni Némáékat, de eddig Matt atya járt legközelebb az igazsághoz: minek megölni őket, ők már úgyis halottak.

Mindenesetre kedvet csinált a sorozat könyvhöz.
Groupama Lajos családja hálás a Fradinak, amiért az egykori méltán ismeretlen focistáról nevezték el az új stadiont. "Köszönöm a Fradinak, Orbán Viktor miniszterelnök úrnak, Tarlós István főpolgármester úrnak, és az izé úrnak, aki azt a szép beszédet mondta,…..
Knapp75 2014.08.26 22:25:12
@SuperTölgy: Igazad van! Fosi bácsi emlékét meggyalázták, pedig ő is a csapat tagja volt!
Ez az írás majdnem annyira gusztustalan, mint mikor stadiont neveznek el valakiről, aztán valami mocskos multi kedvéért, aki sok pénzt ígér, megváltoztatják az aréna nevét!
Négy hónappal az önkormányzati választások előtt, valamint az európai parlamenti választások eredményének ismeretében a Fidesz kimaxolta a választási mutyit: megalkotta a fővárosi választási rendszert, amely jó eséllyel ellehetetleníti a város fejlesztéspolitikáját és…..
Knapp75 2014.07.28 20:53:02
@Berci Einstein:
"Remélem azért megtalálják a megoldást, hogy a balliberális kerékkötők ne tudják tönkretenni a közgyűlés működését."

Egyrészt nem a polgármesterek többségének, hanem a közgyűlés többségének kell együtt szavaznia (12 helyett 17 fő), másrészt érdekes, hogy balliberális kerékkötőktől félsz, mikor éppen Orbánék vezetnek be egy működésképtelen rendszert. Nem vagy te kicsit szerelmes?
Knapp75 2014.07.28 20:55:01
@ccactus: "Ez tévhit! A fővárosi közgyűlésben a kettős többség elve érvényesül."

Mikor hallottál te először a kettős többségről?
És hol láttál már milyen rendszert működni?

(számolni biztosan nem tudsz, ezzel nem is fárasztalak)
Knapp75 2014.08.02 17:00:49
@ccactus: Olyan szempontból nem lényegtelen, hogy megmutatja, van-e egyáltalán érkezésed a témához, vagy csak egy elvakult, elvtelen kormánypárti droid vagy. :)
A kormány éppen értelmezni szeretné a Kúria devizahitelesekről alkotott jogegységi határozatát. Természetesen a szokásos módon, vagyis úgy, hogy véletlenül se kelljen semmit neki szakmailag megoldani, kiszámolni, dolgozzanak inkább mások, vagyis a problémáért részben valóban…..
Nagy nemzetközi futballünnepek idején, és a most zajló brazíliai foci vébé biztosan ilyen, rendre felmerül, hogy egy kicsit áttekintsük a focit, mint üzletet is. Mindig megnézi egy-két tanácsadócég, hogy pozitív vagy negatív az esemény szaldója, hogyan segíti az az adott…..
Knapp75 2014.06.28 19:38:30
@bölcsbagoly: te a saját marhaságaidat dörgölöd mások orra alá... Miért van kisebbrendűségi érzésed a "butapesti lumpen értelmiségiekkel" kapcsolatban?
A majomkodásod arról szól, hogy sikertelen vagy és még csajod sincs itt meg próbálsz valaki lenni. Az önértékelési zavaraidat jól tükrözi, hogy azt hiszed, miattad bárki küldene sms-t bárkinek.
Egyébként hiába terelsz, most az a téma, hogy szerinted a stadionépítésnek köze van az egészséghez. Javaslom, hogy inkább ezen a vonalon égesd magad tovább! Előre is köszönöm! :)
Knapp75 2014.06.28 20:00:41
@bölcsbagoly: Igen, nyomikám, aki most a tévében meccset néz, mert sportszerető, az is mind szobabiciklizik közben! :D

Még ilyen ostoba általánosításokat kérek!!
Jöhet a sportszeretőkről, meg a budapestiekről is, minden szavad arany!
Knapp75 2014.06.28 20:24:58
@bölcsbagoly: Én beszélek összevontan budapestiekről meg sportszeretőkről, nyomi? ;)
Itt a kilences epizód, ami eddig minden évadban egyfajta minikatarzist hozott, Ned Stark lefejezése, Blackwater, Vörös nász, teccik érteni. Ebben az évadban a kilences a Falon játszódik, és csak ott, nincs csöcs ben, van viszont vér és erőszak bőven, meg egy képregényes…..