Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nёmere

26 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben mindenki elutazhatott a választottjával: Niki Máltára Norbival, Zsolt Anikóval Izlandra, Botond Dalmát Firenzébe hívta el, Misi Alexát Farkaslakára vitte, és Balázs is készült egy meglepetéssel Evelinnek, elhihetitek, hatalmasat fog szólni. Két esetben szinte borítékolható az orcára…..
Az előző részben két családlátogatás után Niki Norbit választotta, Mili meg már a kiválasztás előtt lelépett Misitől, így Anikó sem tudott nagy show-t csinálni a megjelenésével. Ma Balázs, Zsolt és Botond mondja ki a boldogító gyere velemet, Niki Norbival, Misi meg Alexával már a nyakába is veszi a…..
Az előző részben Botond küldte haza Esztert, Misi bemutatta, hogyan kell elpancserkodni egy rongyrázós randit, Zsolt egy dörgölődzős-kenegetős randi után zavarta be Kittit a poklok házába fejni, Niki adott egy diesel maflást az ökológiai lábnyomának tök feleslegesen, Balázs meg...hát, neki van elég…..
Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit…..
Az előző részben Niki és Balázs küldött haza egy-egy ácsingózó jelentkezőt, ma is tovább hasítunk a szerelem traktor kerék hasította nyomvályújában: ebben a részben Zsolt és Misi lesz kénytelen összetörni egy-egy rajongójuk szívét; bár zsolt elég alternatív módját választotta a kiválasztásnak, Misi…..
Az előző két részben a gazdák kiválasztották a nekik legjobban tetsző versenyzőket, akik közül -valamilyen rejtély folytán- egyik sem a primőr szektorban keresi a napi betevőt, de hát ilyen ez a vak szerencse: az ember fia/lánya békésen éldegél a tanyáján csendes magányában, aztán valahogy…..
A kb. két hónap hipp-hopp elröppent, ennyi idő alatt még a legeldugottabb Kalászboruló-alsóról is meg kellett érkeznie az irománynak, ahol az öreg Balogh bácsi szedi össze a leveleket, és viszi át Kalászboruló-felsőre, ahol a kéthetente járó mobil posta összeszedi azokat. Ani előtt ott vannak szépen…..
Az első rész első felében megismerhettünk négy gazdát: a vidám, laza Marcit, a makacs, minden dagonyát legyőző Misit, az erős, de bájos Nikit és a visszahúzódó, ám kedves Balázst. Itt még nincs ám vége a sornak, van még négy gazda, akik várják a jelentkezőket, lássuk, kik ők!..
Hét éve már, hogy lement az első évad, akkor négy teljesen különböző, de a maga módján érdekes karaktert sikerült beválogatni a műsorba, akik aztán nem jártak sikerrel, de ennyi idő alatt, úgy tűnik, begyógyultak a sebek, és nekiesünk a következő szériának! A koncepció ugyanaz: a most bemutatott…..
Ez a rész kicsit olyan, mint a rózsaszínű(!) pecaszékem(?!), amit egy jó haveromtól kaptam, azóta sem tudom, hogy miért; szép, meg minden, de sehova sem illik, a szín még rendben van, de nekem a peca annyi, hogy a pocakos guppit kiszedem a többi közül...ám talán még jó lesz…..
Az óévet lezáró családlátogatás, gyomorrontás, elkapott vírus és munkahelyi évértekések után ott folytatjuk, hogy Sarek, Michael vulkáni nevelője, egy kísérővel elindul a Cancri IV felé, de küldetésének céját nem mondja meg társának, így mi sem tudjuk meg, hogy egészen…..
A Corvan 2-nél aratott győzelem óta 3 hét telt el, Lorca épp a Föderáció egyik állomásán, egy csomó, nagyon fontos ember előtt fényezi a Discovery-t, és sorolja a sikeres rajtaütéseket. Eléggé nyeregben érzi magát, és borzasztóan élvezi a helyzetet, így hideg zuhanyként…..
Reggel Tilly jelenik meg egy nagy csomagot cipelve, miközben Michael éppen az újonnan szintetizált egyenruhájában méretegi magát a tükörben, rang nélküli szolgálatának első napján. A csomag folyamatosan pittyeg, Michael-nek jött, van rá esély, hogy az elmúlt 30 év elmaradt…..
Emlékeztetőül, az előző részben kitört a klingon-föderáció háború, és az első csatában a klingonok úgy eltaposták a föderáció flottáját, mint a cigicsikket, majd a Csillagflotta minden bajért Michael Burnham-et, a Shenzou hajó elsőtisztjét vette elő, és életfogytiglani…..
Az első rész úgy  fejeződött be, hogy megérkeztek a klingon hajók, és a Shenzhou egyedül áll velük szemben, mint egy nagyon kis rakás szerencsétlenség, és ha ez még nem lenne elég, a hajón sem teljes az összhang: a kapitány éppen fegyvert fog Michael-ra, amiért az…..
A Star Trek Discovery egy újabb ST feldolgozás, azaz, azok előzménye; a „fő” Star Trek előtt 10 évvel játszódik, így már előre sejthető, hogy nem mindenhol lesz igazság és világbéke a végére sem, de legalább kiderülhet, hogy hogyan sikerült annyira összerúgni a port…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x09 2013.03.12 13:00:00
Elérkeztünk a végéhez, most mindenki búcsúzik mindenkitől.  (A csatorna home lapja folyamatos technikai stressznek tett ki, ezért a sori végét bánom, de azt nem, hogy ez az idegeimen hárfázó, nem létező hibák miatt leblokkoló vacaktól megszabadulok. A fejlesztőknek…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x08 2013.03.04 15:00:00
Kis kihagyás után, már az utolsó előtti részhez jutottunk, lassan vége a vidéki mesének. A döntés utáni napon András éppen a cukihadsereget eteti, miközben Orsi felhívja anyut, szia, egyedül maradtam itt lány. Na, ezzel kapcsolatban lennének kétségeim, de valszeg inkább azt…..
nёmere 2013.03.05 22:17:38
@Akármi Áron: A vadcucu :)
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x07 2013.02.10 12:00:00
Nosztalgia járatunk lassan befut, már mindjárt mindenki elkel. Most kezdjük első „nyertesünkkel”, az ifjú gazdával, aki 25 éves korára megkomolyodott, és családot akar (höhö). Szóval, Benyó és Melcsi go to Venice. A gazda érkezik a csodaparipával a házikóhoz, gyerekicsim…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x05 2013.01.07 10:00:00
Az ünnepek után a nosztalgia HV-t Andreas tanyáján folytatjuk, aki úgy gondolja, hogy véget vet a hülyéskedésnek, itt az ideje, hogy megtudják a csajok, mi az a kőkemény falusi élet: az éléskamra kiürült, Bambit mégsem kellene a bográcsba tenni, ezért iszkiri le kajáért a…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x06 2013.01.25 09:00:00
Az egész számítástechnikai flottám jobb és még jobb kütyüinek le-felcserélése, installálása, áthúzása után, újra itt! Már komolyan azon gondolkodtam, hogy papíron küldöm el a HV-t, az a legritkább esetben írja ki, hogy „please contact your hardware supplier”. No, de…..
nёmere 2013.02.08 14:46:02
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x04 2012.12.23 09:11:44
Dögrovásból felépülve görgessük tovább a történéseket, bár a műsornak vége, nem lövök le semmit, ez olyan nosztalgia-HV. Tiszajenőn Sly kecses kombájnként settenkedik fel a lépcsőn választottjaihoz, lehet frissen sült cipót, felsikált portát, és játszósba felöltözött…..
hogyvolt Házasodna a gazda - 1x03 2012.12.13 10:00:00
Szinte már giccsbe hajló reggeli csendéletbe csöppenünk András gazdánál: kergetőző őzikék, a konyhaajtóban finom falatok után ácsingózó vizsla kutya, benn a maradék két arajelölt meg sürög-forog, próbálnak a gazda kedvére tenni egy nagy adag rántottával, meg valami setét…..
nёmere 2012.12.23 01:50:52
@Mirocska: Már folyamatban :)
hogyvolt Házasodna a gazda 1x02 2012.12.07 09:00:00
A selejtező megtörtént, megvan a legnépszerűbb négy gazdánk, akik eddig sehogysenem találták meg a szerelmet, de most biztosak benne, hogy a szmogos városból parfümfelhőn megérkezik az account manager igazi, és műkörmeivel megvakargatja végre a hátukat. Lilu szerint a vidék…..
Az őrsön kezdünk, ahol Derryl próbálja meggyőzni Mr Chang-et, hogy meg akarják ölni, amit ő nem hisz el. Derryl a rég nem látott boszi-szimbióta rendőrünk, Mr Chang-et nem tudjuk kicsoda. Derryl nem tudja elmagyarázni, hogy miért épp ő van veszélyben, hiszen nem mondhatja, hogy…..