Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyrségi Trolls (törölt)

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különféle kerámia burkolatok közötti hézagokat különféle fugázó anyagokkal szokás kitölteni. Ám ezek idővel szennyeződnek, néha ki is peregnek a lapok közül. A felújításuk elég munkaigényes, de megéri a fáradságot. Különféle házi praktikák léteznek, ám ezen…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.31 19:06:39
@Thoreau: Haha!! Köszönöm a tanácsot, akkor ezt a módszert használhatom a WC-csészénél is?
Jó ez a blog, bocs az offolásért.
Dupla "Fuck You!"-val köszönt el a Seacret Dead Sea kozmetikumok ügynöke, miután a Váci utcán sétálgató levélírónkat leszólította valamivel, amire visszaszólt, hogy "kösz, nem". Egy gyors kereséssel kiderült, hogy a Seacret Dead Sea egy relatíve új izraeli MLM-hálózat, akik…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.31 13:00:24
Naiv ügyfél későn vette észre, hogy 10 ezer forint hiányzik a borítékjából, amiben elvileg 100 ezer forintnak kellett volna lennie. Az ügyintéző még a panasz felvételét is rutinosan hárította. Érthetetlen, hogy nem próbálták meg másnap újra elérni a vezetőséget: Nekünk…..
Tamásék egy autóval próbáltak volna öten hazataxizni, ami nyilvánvalóan nem sikerült. Amikor a 6x6 munkatársa észrevette, hogy túl sokan vannak állítólag üvöltözni kezdett, majd amikor kiszálltak, többször belerúgott az egyik srácba: Tisztelt 6x6 TAXI Kft., Azért írok…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.30 06:27:50
@Viszlojo: Mi van, Tata, elgurult a Nergyógyszer?
Meglepően sokáig várt a hatalom azzal, hogy megszerezze a takarékszövetkezeti szektort. Nem tudni, miért pöcsöltek eddig, de végül magát az egyeztetés nélküli törvényalkotást olyan gatyaszaggató gyorsasággal tolták le, hogy még Demján Sándor kevés haja is úgy állt égnek,…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.04 06:25:49
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.04 11:07:26
@vantaan: Ja nem, a posztolónak. Kurvára irritáló stílusban ír és szinte kibassza a szemét az embernek a sok trágárság :)

Perpillanat a "picsafüst" jelző bántotta a szemem, mint kisvárosi polgárnak.
A Mumbaiban található Antilia-toronyról írtunk már a milliárdos otthonok között, most azonban újabb érdekes részletek kerültek napvilágra a ház belsejével és a tulajdonosokkal kapcsolatban. India leggazdagabb emberéé, Mukesh Ambanié a ház, ahol családjával él. A ház…..
Kedves, hőn szeretett olvasók, van egy jó (rossz?) hírünk. A Hírek kávé mellé címre keresztelt hírrovatunk mától véglegesen a közösségi médiára költözik. Még mielőtt mindenki elkezdene hevesen kommentelni és abban nőnemű rokonainkkal létesítendő szexuális kapcsolatra…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.07.01 21:40:00
@asdf: Ez teljesen jogos megállapítás.
Kakukkfészek Nemzeti trehánybolt 2013.07.01 16:15:02
A nyolcvanas években járta egy vicc Romániában, kérdés: mi volt Romániában a petróleumlámpa előtt?, válasz: villanyvilágítás. Ezt lehet, hogy ma már nem sokan értik, a lényeg, hogy a kommunizmus útján nagy kardcsörtetések közepette, tökig nemzeti öntudatba vértezve…..
Ismerve Nyerges Zsolt és Simicska Lajos által pénzzel teletömött jobboldali lapok alternatív hírgyártását, tudjuk, hogy nehéz idők várnak az ellenzékre. Hétfőn szocialista forrásokra hivatkozott a Magyar Nemzet. Igaztalanul betámadták a cikkben Jávor Benedeket, utána általában…..
Hát azért áldoz a nemzet ezen ínséges időkben erőn felül a parlamenti giccsgárdára, hogy az, midőn hí’ a haza, rejtekében kushadjon? Ha megtörténhet az, ami a minap az ország házában, mi lesz a kivívott értékekkel: a nerrel, a fülkeforral, a zanzarezsivel, a trafik és a…..
Ez a fent olvasható címmondat jutott eszembe, miután minden fellelhető anyagot átnyálaztam a tegnap még csak szűk körnek, ma már a nagy nyilvánosságnak is szóló szárszói dzsemboriról. Én ma a munkahelyemen voltam, Farkasházy Tivadar szerint nem vagyok a balliberális értelmiség…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.06.24 05:44:40
@Call: Nekem például az, hogy mikor már a csontrákos gyerekek támogatását is megvonták, Hiller Haver szinte havonta odacsúsztatott 3-8 milliót a Hőcipőnek. És nem volt zsenánt elfogadni.
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.06.18 11:20:47
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
Másfél év alatt 200 millió forintot zuhant Buda egyik legkülönlegesebb ingatlanának az ára.Az Otthontérkép ajánlatai között is fellelhető Tasnádi Péter vállalkozó Szemlőhegy utcai várszerű luxuspalotája. A Bors 2012 decemberében még arról cikkezett, hogy az ingatlant 850…..
Mi történik akkor, ha véget ér a csillogás, ha befejeződik egy karrier – például egy profi futballistáé? Nem egyszer előfordul, hogy a korábban sztárolt sportoló élete szétesik, jön a zuhanórepülés... Legalább ilyen nehéz helyzetben vannak azok is, akik karrierjük során nem…..
A legolcsóbb mobilnetről szóló bejegyzésben említettem, hogy hogy venni akarok egy akciós kétkártyás Samsung telefont, ami most a Tesco Mobile-nál csak 3.990 Ft. El is mentem a budaörsi Tescoba és az egyetlen kapható példányt, ami szokás szerint egy nagy műanyag lopásgátló…..
[alább Kerényi Imre itteni megnyilvánulására válaszol Kulka]..
Naiv ügyfél fia megelégelte, hogy 5 hete várja a hivatalos bocsánatkérést a CBA-tól, miután lopással vádolták édesapját. Emailben az alábbi üzenetet juttatta el nekik: Tisztelt CBA,Családom rendszeres vásárlója a  szám alatti élelmiszer üzletüknek és mélységesen…..
Libertarian A kisember 2013.05.20 00:00:00
Mai írásunk tárgyával vélhetőleg már mindenki találkozott; a kisemberek köztünk élnek. A kisember buta. A kisember életét egy beszűkült világnézet alapján, egy számára aktuálisan szimpatikus ideológia fogságában éli, a legprimitívebb dogmák rabja. Nem figyeli a világ történéseit, nem próbálja meg…..
A Tv2 Mokka című műsorának egyik házigazdája valami különös oknál fogva (és nem, nem vagyunk hajlandók spekulálni sem) ha a "szamár" szót meghallja, átlényegül idétlen tinicsajjá, és ugyan mindegy, hogy a szamár éppen egy embert tép szét, vagy csak úgy legel és bőg,…..
Talán nem kell bemutatni Seth Macafrlane három rajzfilmsorozata közül a középsőt, de egy gyors összegzés sose árt ugye. Az Amerikai fater az egyik legtipikusabb amerikai családképet ábrázolja, figurázza ki, szedi atomjaira ahogy azt egy rajzfilmsorozatban illik. A négyfős…..
Nyrségi Trolls (törölt) 2013.05.16 20:39:07
Megint lövöldöztek az USA-ban, ezúttal az ottani Anyák Napja alkalmából. Lassan már az ingerküszöbünket sem ütik meg az ilyen hírek, annyi hasonló történt náluk az elmúlt időben. Miközben mondjuk egy átlag magyar értelmetlenül áll már a fegyverviselési jog előtt is, az…..
Az nem újdonság, hogy megéri az ország első emberének lenni, különösen nyugati országokban, mert a szegény leköszönt politikus vezetői tiszte elhagyása után is komoly tiszteletdíjakban, javadalmazásban részesülhet. Ez a sors jutott Tony Blairnek, a britek volt kormányfőjének…..