Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iNTERFÉSZ Press

821 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az adatbázisban februárban elhelyezett anyagok előfizetés nélkül elérhetőek az Infonapló oldalon. ..
Rózsa Ivánt nevezték ki a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatójának 2013. március 18-ával. A szakember a Vállalati kommunikációs igazgatóság vezetőjeként irányítja majd a legnagyobb hazai távközlési cég külső és belső kommunikációs, valamint márka-,…..
A Kormány az ipari parkokra vonatkozó kormányrendelet legfrissebb módosításával biztosítja az ipari parkok hatékonyabb és versenyképesebb működését, szem előtt tartva azok foglalkoztatás bővítésre, valamint gazdasági növekedésre gyakorolt hatását. A módosítás lehetővé…..
Kortárs magyar képzőművész egyéni kiállítására a rendszerváltozás óta soha nem váltottak még annyian belépőjegyet, mint Bukta Imre Másik Magyarország című, a Műcsarnokban most látható tárlatára. Pénteken koradélután (14 és 15 óra között) várhatóan megérkezik a…..
A MÁV Zrt. akadálymentessé teszi Cegléd vasútállomás utascsarnokát: a most zajló munkák keretében fotocellás ajtókkal és rámpákkal látja el az épületet. A beruházást a MÁV saját forrásból végzi, a helyi önkormányzattal együttműködésben, eredményeként hamarosan…..
Az LG Electronics hazánkban is piacra dobja a közös projektként megvalósult Nexus 4 okostelefont, a Google Nexus sorozatának legújabb tagját.A Google fejlesztéseinek legjavát felvonultató, 4.2-es Jelly Bean Androidot futtató referenciatelefonjához az LG biztosítja a 4 magos hardveres…..
Több mint 1,2 millió hazai munkavállaló szokta hazavinni vagy e-mailben hazaküldeni magának a munkahelyi dokumentumait. Ez nemcsak azt jelenti, hogy sokan otthon is túlóráznak, de jelzi, hogy rengeteg bizalmas adat kerül ki a vállalatok felügyelete alól. A teljes anyag elérhető…..
Az MNV Zrt. áttekintette a tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó 100%-os állami tulajdonú gazdasági társaságok Felügyelő Bizottságai tevékenységét és a működését szabályozó ügyrendeket. Az MNV Zrt. Igazgatósága döntése nyomán a társasági formának megfelelő FB minta…..
Torkos Csütörtökön este a Gyertyafény Expressz exkluzív vacsoravonatán is torkoskodhatunk Torkos vacsoravonat, melyről nem tud lemaradni… hiszen Torkos Csütörtökön a Gyertyafény Expressz luxusszerelvénye a vacsora teljes időtartama alatt Budapest-Nyugati pályaudvar 9. vágányán…..
iNTERFÉSZ Press Vasember 3 2013.01.30 18:06:16
Vasember 3 MARVEL Műfaj: színes, szinkronizált, amerikai fantasztikus akciófilmEredeti cím: Iron Man 3 Korhatár-besorolás: 12EMagyarországi premier: 2013. április 25. Szereplők: Robert Downey Jr.,Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Guy Pearce, Rebecca Hall, Stephanie Szostak, James Badge Dale,…..
ÓZ, A HATALMAS (6E) WALT DISNEY PICTURES  Műfaj: fantasztikus kalandfilm  Korhatár-besorolás: 6E Magyarországi premier: 2013. március 8.  Szereplők: Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz, Michelle Williams és Zach Braff Rendező: Sam Raimi Forgatókönyv:    …..
Spring Breakers – Csajok szabadon ANNAPURNA PICTURES Műfaj: színes, feliratos, amerikai krimi-vígjáték-drámaKorhatár-besorolás: Magyarországi premier: 2013. március 21. Szereplők: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine, Gucci Mane, Heather Morris,…..
Zero Dark Thirty – A bin Láden-hajsza (16)ANNAPURNA PICTURES Műfaj: színes, feliratos, amerikai történelmi akció-drámaKorhatár-besorolás: Magyarországi premier: 2013. február 21. Szereplők: Jessica Chastain, Jason Clarke, Joel Edgerton, Jennifer Ehle, Mark Strong, Kyle Chandler,…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.), mint a társaság tulajdonosa, 2013. február 1-jétől Goreczky Gergelyt nevezte ki a Tokaj Kereskedőház Zrt. vezérigazgatójának. A Sárospatakról származó közgazdász szakember a pénzügyi szektorból érkezik a társasághoz. Eddigi…..
A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője sorozatban második éve szerepel a világ legfenntarthatóbb vállalatainak Global 100 listáján. A Corporate Knights, a tisztességes piaci magatartás mellett kiálló média- és befektetéskutató vállalat által közzétett…..
A Cognitive Security egy prágai székhelyű, magántulajdonban lévő cég, amelynek fő szakterülete a hálózatbiztonság. Az általa fejlesztett megoldások számos élvonalbeli technológiát alkalmaznak a potenciális támadások kivédésére, többek között a mesterséges intelligencia…..
A kormány tegnapi ülésén véglegesítette a szabad vállalkozási zónák listáját.   Ennek értelmében az ország társadalmi-gazdasági leszakadással leginkább érintett 47 térsége lesz szabad vállalkozási zóna. E térségek jelentős része Szabolcs-Szatmár-Bereg és…..
Mint ismeretes, 2012 decemberében a T-Mobile – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – elkezdte forgalmazni az első 4G/LTE-képes okostelefonokat, így azóta ügyfelei már mobiljukon is élvezhetik a szolgáltatás előnyeit. A T-Mobile LTE szolgáltatása a több mint 60 vidéki…..
Februártól a kedvezmények igénybevételekor már nem elég felmutatni, hanem át is kell adni a kedvezményre jogosító igazolványt a jegyvizsgálatkor. Az egy és száz km közötti távolságra kiadott menetjegy csak a rajta feltüntetett naptári napon érvényes. Ugyanerre a távolságra a…..
Megnyitotta kapuit Európa egyik legnagyobb vadászati és halászati szakkiállítása, a Jagd & Hund. Sikeres 2008-as szereplésünk után hazánk ismét díszvendég a dortmundi Westfalenhallen kiállítási központban rendezett szakvásáron, amelyen a Magyar Turizmus Zrt. és a 22 állami…..
Nehéz dűlőre jutni a rajongókkal. A Halálos iramban-sorozatba legutóbb úgy sikerült új életet lehelni, hogy az illegális gyorsulási versenyek világából a klasszikus akciófilmek univerzumába helyezték át a cselekményt, azaz többet lőttek és robbantottak benne, mint…..
A tavalyi látogatószámmal közel megegyező, mintegy 17 ezer potenciális turista kereste fel az elmúlt hétvégén Felső-Ausztria legjelentősebb turisztikai seregszemléjét: a linzi FERIEN Messét - www.ferien-linz.at. Az utazási kiállítás jó lehetőséget biztosított arra, hogy az MT…..
A Canon új, elegáns modellekkel bővítette ma a méltán híres kompakt digitális fényképezőgép-családját: három nagy zoomos IXUS fényképezőgéppel és egy PowerShot modellel. A kiváló teljesítményű IXUS 255 HS, valamint a karcsú és elegáns IXUS 135 és IXUS 132 fémvázas…..
2012-ben a SPAR Magyarország Kft. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésén keresztül, a SPAR-vásárlók bevonásával megvalósított jótékony célú akcióknak köszönhetően 170 tonna tartós élelmiszer, 1000 kilogramm hús és összesen 14 686 727 forint adomány…..
Február 14-től a mozikban a Die Hard – Drágább, mint az életed (16E) című akciófilm Bruce Willis és Jai Courtney főszereplésével.Éppen 25 évvel ezelőtt, 1988-ban mutatták be Die Hard – Drágán add az életed című, mára igazi klasszikusnak számító akciófilmet Bruce Willis…..