Regisztráció Blogot indítok
Adatok
slevai

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felipe Massa hosszú évekig volt a Ferrari család tagja, de ma már kicsit sem sajnálja, hogy a legendás istálló szélnek eresztette, mert a hosszú, győzelem nélküli időszak egyre feszültebbé tette. A brazil utolsó ferraris éveit Fernando Alonso árnyékában töltötte, és…..
Nem újdonság a techvilágban tájékozottak számára, hogy Kína nagyon nyomul előre, elég csak a Lenovóra gondolni, akik lassan az egész IBM-et magukévá teszik, illetve nem is olyan rég a Motorolát is felvásárolták a Google-től, de a ZTE és Huawei márkanevek is szintén egyre…..
Érdekes grafikát közölt a Twitteren @somospostpc. A képen napjaink, valamint pár évre visszamenőlegesen az akkori legnépszerűbb készülékeket ábrázolta egy érdekes kérdésre kapott számsor alapján.Az előlap mekkora részét fedi le a kijelző? A válasz láttán azt lehet…..
slevai 2014.02.11 21:39:56
Jó regggggelt Vie... izé - Az Erő legyen Veled! És a telefonoddal, táblagépeddel is az Erő legyen... Egyelőre nem tudni, hogy csak valami "hiba" csúszott az Erőbe, vagy ysalamarik blokkolják az Erő hatását...? Az igazat megvallva, az Androidpolice cikke után tettem…..
slevai 2013.05.21 09:17:19
Az év első negyede hagyományosan a csúcskészülékek bemutatásának ideje, ki a két legnagyobb expón, ki külön felhajtást rendezve villantja meg, mivel akarja aktuálisan letarolni a prémiumkategóriát. A Sony általában nem szokott sokat szüttyögni a bemutatóval, nem várnak a…..
Azt a végzetes bűnt követtem el, hogy eladtam az S2-őmet. Aki telefoneladásra adja a fejét, az ha addig nem is tudta, idővel rájön, hogy méhkasba nyúl. Ha Vaterán értékesít,  netán minimálárral, akkor nevetséges összegekre kúszik fel az ár, ha apróhirdetésben próbálja…..
Ugyan a CES-en nem villantott akkorát a HTC, de a februárban megrendezésre kerülő barceloniai MWC-n vélhetőleg annál nagyobbat fog. Ekkor mutatja be az M7-nek keresztelt új készüléket, amely a One X-hez hasonlóan 4.7 hüvelykes megjelenítőt kap. A felbontása pedig valószínűleg…..
Teri néni szépen előszedte az ABC sorrendbe rendezett csekkeket: áram, fűtés, közüzem, tányéros TV és Lacika internetje. Etelka az ügyintéző unott mozdulatokkal nyomta rá őket a lézeres scanerre  és várta, hogy megtörténjen Teri néni szokásos performance, amint közli…..