Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ólevendula

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem még mindig vonzók... 2011.05.14 23:12:09
Volt egyszer egy csapat.   Nem olyan, mint az aranycsapat, de nagy csapat volt. Nem volt mindenki egyért, egy mindenkiért, de megtalálta mindenki a saját baráti körét. Volt közöttük malac, cinke, süni (lásd a blog íróját) tehénke, cica, szóval voltunk egy páran. Akik nem ide…..
Esterházy Péter csütörtöki halála nem volt váratlan, de ezzel együtt megrázta a magyar közéletet. Az irodalmi és kulturális élet elbúcsúzott tőle, részvétet nyilvánított a politika is: Gyurcsánytól az MSZP-én és Tarlóson át Áderig. Csak Orbán Viktor nem...
Ólevendula 2016.07.20 21:40:04
@fércnél maradandóbb: "Mert az SZDSZ idején már benyomták EP-t a tananyagba, néhány hasonszőrűvel együtt "
Ennyire öreg vagyok, hogy ilyeneket már nem tudok, mert nincsen iskolás gyermekem jó ideje? Te jó ég! Amúgy igazat adok mindenben neked, amennyit itt elolvastam tőled!
Ólevendula 2016.07.20 22:48:47
@fércnél maradandóbb: Jézus Mária! Először jó, hogy megöregedtem és ilyen ordenáré dologgal nem találkoztam kötelezően! Köszönöm szépen kedvességét, megtisztelt vele, hogy ennyi időt rám szánt kedves!
Ólevendula 2016.07.20 23:02:28
Férfiszemmel Férfisors 2016.05.11 11:23:55
Emlékszel? Milyen boldog voltál mikor végre összejött. Ott volt veled a kis kollégiumi szobádban álmaid nője és téged akart. Milyen szép volt. Minden nap szeretkeztetek. Bevállalós volt, és szenvedélyes. Ezen kívül együtt röhögtetek mindenen. Sokat buliztatok együtt és a haverokkal. Szinte mindenről…..
Ólevendula 2016.05.12 17:24:31
@George Herceg:
Női szemmel érdekesnek tűnhetne a történet, de mégsem. Sajnos, ez is azt igazolja, az élet nem habos torta!
Tolerancia nélkül nem megy semmi!
Viszont átverni másik felet, és idegentől gyereket? Na ez nálam az alja!
Megcsalás belefér, de gyerek? Megcsalás is nagyon indokolt esetben, ha a férjem libidója elveszett és van még rá igényem a szexre!
Valahogyan nagyon óvatlan voltál, már akkor, amikor sikerült esküvőre befűznie.
Csak remélni tudom, hogy már akkor nem kifelé kacsingatott, és mondjuk gyereket szeretett volna nős szeretőjétől. Ez csak teória, de ez is benne lehet!
Ólevendula 2016.05.12 17:38:05
@Pan Modry: Amennyiben ügyes vagy és nem jön rá, azzal senkinek nem ártasz. Te nyugodt, higgadt maradsz, mert kielégültél, nem leszel kiabálós hárpia, és a másik felet is, akit már nem érdekel, netán már impotens, csak kényelemből nem firtatja az ember, nem hozod kellemetlen helyzetbe azzal, hogy erőltetnéd azt, mi már neki nincs meg!
Na, ebben az esetben jól jön a kikacsintás, de csak kulturáltan, senkit nem megalázva!
Ez a történet, visszakanyarodva a lényegre, ez azért más történet! Itt aljas számítás is erősen befigyel.
Ólevendula 2016.05.12 17:42:35
@violetvoros: Harmadik fél? Na azt már nem. Nemcsak házasságban, de azon kívül sem. Az más terület, a hármas felállás. az akkor merülhet fel, ha ketten már unják egymást. Persze, én ebben az esetben is inkább kikacsintanék, mint a hármast. Persze, ízlés dolga.
Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk. Önök…..
Vida Ildikó, Zombor Gábor, Hende Csaba. Megindult a menekülés. A frissen emondott honvédelmi miniszter esetében a közvélemény azt az információt kapta, hogy Orbán megszidta, mert nem készült el a kerítés és ekkor lett elege. Mi, itt a kávézóban ezt nem hisszük el. Nem…..
Eddig azt gondoltam, a menekült-válság csak bajt okoz mindenkinek. A menekülteknek csakúgy, mint az Unió országainak. De rá kellett jönnöm: egy, egyetlen egy haszna mégis van ennek a szörnyűségnek. Most derült ki, mennyi érző lelkű, humánus, honfitársaiért aggódó, az…..
Ólevendula 2015.09.03 14:48:05
@Zsuzsa Szegedi: Kedves szegedi Zsuzsa! Ehhez nincs mit hozzáfűzni, elmondott mindet előttem és helyettem. Köszönöm
Ólevendula 2015.09.03 16:15:14
@bpbp78: Egyedül az egyházakkal kapcsolatos megjegyzésével értek egyet! A többi pedig, inkább rosszindulatot értek ki belőle, mint objektivitást! Mondhatnám azt is, nagyon liberális íze van a mondandóinak!
Az Összezárva Friderikusszal első blikkre egy olyan műsor, amiben két ember egymás lelkében vájkál, miközben egy napot töltenek együtt, együtt esznek, alszanak, és mivel nincs hova menni, jobb híján akkor is beszélgetnek egymással, amikor kurvára semmi kedvük nincsen hozzá. A…..
„Ma Európában mindössze három kormányfő van, akiknek a neve Európa-szerte ismert: Angela Merkel német kancelláré, David Cameron brit miniszterelnöké és Orbán Viktoré. (Oké, legyünk megengedők, az utóbbi hetekben felzárkózott melléjük Ciprasz görög miniszterelnök is.)…..
Ólevendula 2015.03.25 19:13:55
Az alábbi tények mindenkinek segíthetnek a valóság felismerésében:1.Pozsgay Imre és Horváth István III/III-at felügyelő belügyminiszter az 1956 utáni együtt töltött kecskeméti időszak óta szoros barátságban voltak egymással.2.Stumpf István 1983 augusztusában feleségül…..
Ólevendula 2015.03.10 10:55:02
@Tüntess az orbáni diktatúra és simli ellen!:

Elnézve téged, én sehogyan sem szeretlek. Még hogy te Magyarországot?
Ugyan már?
1. számú levél "Tisztelt Gábor Bátyám! Ezúton kérlek, hogy részemre 2, azaz kettő millió forint kölcsönt kiutalni szíveskedjél. Tudom, hogy egy magyar úr vagy, ezért megfordul abban a szép, igazi magyaros fejedben, hogy ajándékba adod ezt a csekély összeget, de nem, csak…..
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
Ólevendula 2015.02.09 21:56:15
Deutsch Tamás a Facebook-on jelentette be, hogy be fogja perelni Juhász Pétert, aki ugyanott azt állította, hogy több közös ismerősük van, akik akár a bíróság előtt is tanúsítanák, hogy együtt drogoztak Deutsch-csal. Deutsch Tamás egy bátor ember. Kevés ember van az…..
Ólevendula 2014.12.14 22:42:27
@wantaan: Bélyegzőn: Áldokumentum.Örülünk Vincent. S nézd meg a pecsétet, régi címer van rajta és a pecsét mellett ott van balra egy szmájli. Ellenőrizte: Kocsis M., vagyis Kocsis Máté akar lenni, validálta: Vega V. Annyira átlátszó aljasság ez az egész! Meddig lehet még süllyedni? S itt mindenki mondja, illetve ontja a butaságait! Remek!
Rohanó világunk egyik legnagyobb problémája, hogy nincs időnk ismerkedni. Ezen akarnának segíteni az online randioldalak, amelyekből több tucat létezik Magyarországon és amelyek a következő hangzatos címszavakkal csábítanak minket: Gyors, hatékony, egyszerű, garantált, olcsó,…..
Úgy drukkoltam, hogy Van den Bosch Sydney fejére kerüljön a korona a Magyarország Szépe végén, és a mezőny messze legmenőbb nevű versenyzője vonuljon majd kalocsai mintás, pántlikás menyecskeruhában a Miss World vagy Miss Univerzum döntőjében, ahol persze soha nem fog nekünk…..
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a személyes,…..
Ólevendula 2014.05.08 12:32:59
@Szarazinda:

Én '64-ben, no ez is különbség kettőnk között.
Egy bizonyos!
Engem zavar, az erősen jelenleg is baloldali édesapának a jobboldali, helyi Fidesz elnök csemetéje!
S amikor megkérdezték a rendszerváltoztatásakor az apukát, hogy hogy fideszes lett a fiad?
Az volt rá a válasza, hogy most ezt láttuk célszerűnek!
No ezek engem végtelenül zavarnak, sőt, bosszantanak.
S ezek a csemeték jól megélnek abból, hogy volt gerincük köpönyeget fordítani!
Ólevendula 2014.05.08 17:23:58
@civil polip:

Akkor viszont szükségük lenne szemüvegcserére.
Köszönöm a soraim észrevételét!

-

civil polip 2014.05.08. 14:26:30
@Ólevendula: "Jó lenne, ha ezt az oldalt vezető politikusaink is olvasnák, a kommentekkel együtt!"

Olvassák (az embereik). És látják, hogy nincs ok az aggodalomra.
Ólevendula 2014.05.08 17:25:14
@Counter:

Hmmm.
Több, mint érdekes!
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..