Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thorpapa

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hátrahagyottak az HBO tavalyi évének egyik nagyszabású sorozata volt egy olyan világról, amiből egyszer csak eltűnt a lakosság 2 százaléka, azaz 140 millió ember. A történet azokról szól, akik itt maradtak, és igyekeznek élni tovább az életüket vagy megfejtést találni a…..
A napokban olvastam egy vicces cikket arról, hogy Stuart Parry, 43 éves pizza futár és két barátja egy Plymouth-i kocsmában kitalálta, hogy 2016-ra szerveznek egy Ginger Pride felvonulást a dél-nyugati angoloknak, hogy hirdessék, vörösnek lenni menő. Egy Facebook csoportot is…..
A Nemzeti Hírtévé elindulásának egyik sarokköve az időjárás-jelentés, amiről olyan büszkén számoltak be az első másfél órában vagy hatszor, mintha az lenne a világ egyik legnagyobb truvája. Pedig nem az, úgy, ahogy a köztévé csinálja, meg pláne nem az, hiszen a…..
Itt az idő, hogy minden fotós elkészítse a maga sorozatát vörös hajú, szeplős embertársainkról, ugyanis ki fognak halni (előbb vagy utóbb). Sajnos kevésbé bírják a fájdalmat, hajlamosabbak a rákra, gyakrabban csípik meg őket a méhek, nincs lelkük, a boszorkányüldözések…..
Ugye mindenkinek ismerős?   A löncshús sohasem tartozott a kedvenc ételeim/alapanyagaim közé.  Ezen még a menzán kapott rántott, meg sült löncshús sem segített, viszont nemrég rádöbbentem arra, hogy az emberiség Amerikától a kóla, és a hamburger mellé a löncshúst is…..
Thorpapa 2014.08.18 09:29:49
Havonta írogatok egy képes magazinba étel recepteket (mentségemre szolgáljon, hogy nem teljesen önként) és néha ennek egy-egy változata olvasható itt a gasztrófasírt blogon is. Ezek egyike volt a spagetti carbonara ahol megemlítettem, hogy ez a népszerű étel nem jött volna létre…..
Thorpapa 2014.08.04 08:42:33
@Zak: akkor a wiki is téved gondolom :)
hu.wikipedia.org/wiki/Spam_(%C3%A9tel)
- SZIVAROS.BLOG.HU - HUNOR 2012.12.10 07:00:00
1.) Alaptényezők  Név: Hunor Cigars Típus: TRADITIONAL ; FINE Hossz: 85 mm Gyűrűméret: 10 mm Készítése: Gépi sodrású. Hol készült: Magyarország (Róna Dohányfeldolgozó Kft.) Magyarországi forgalmazó: Róna Dohányforgalmazó Kft. Ár: 400,- Ft ( 1 doboz / 5…..
1.) Alaptényezők Név: Handelsgold Típus: Nr.100 KÖNIGSFORMAT Hossz: 100 mm  Gyűrűméret: 10 mm Készítése: Gépi sodrású. Hol készült: Németország ( Arnold André GmBH - The Cigar Company ) Magyarországi forgalmazó: DanCzek Hungary Kft. Ár: 850,- Ft ( 1 doboz /…..
Közbiztonsági fórum volt pár napja a Kesztyűgyárban, egy ideig ott is voltam, aztán időmet sajnálva és türelmemet vesztve eljöttem. Azóta felkerült egy nagyon jóindulatú tudósítás a nyolckerblogra. Sajnálom, hogy nem bírtam ki, de egyszerűen azt éreztem, hogy azzal, ha…..
Teri néni szépen előszedte az ABC sorrendbe rendezett csekkeket: áram, fűtés, közüzem, tányéros TV és Lacika internetje. Etelka az ügyintéző unott mozdulatokkal nyomta rá őket a lézeres scanerre  és várta, hogy megtörténjen Teri néni szokásos performance, amint közli…..
Thorpapa 2012.11.07 15:48:32
@báró Csekonics: én is az 1es osztályzatot adók között vagyok... amikor felkerült először rögtön ki is próbáltam, majd törlés, és mikor pár hete jött a nagy hype, hogy hú de jó, újból, de a 99ftot nem nagyon akarja levonni... habár első próbálkozásnál levonta, de utána a progi nem érzékelte, hogy már túlestem a regisztráción, és feldobta, hogy akkor újból regeljek, újból 99ft, stb... végül is így elég sokszor össze lehet szedni 99ftot:)