Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kampfer

0 bejegyzést írt és 2605 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mottó: „A felesleges törvények gyengítik a szükségeseket.” (Montesquieu, francia filozófus) Úgy hiszem, Orbán Viktor nem csak Montesquieu sorait nem olvasta, de a jogi egyetemről is sokat hiányozhatott, hogyha még mindig azt hiszi, attól nem lesz itt többé „pedofil” bűncselekmény, ha szigorítanak a…..
Kampfer 2024.03.04 17:24:48
"Előfordulhat, hogy nem lehet bizonyítani egy szexuális bűncselekményt."

Sajnos ez így van. Több példa is volt/van rá.

„A felesleges törvények gyengítik a szükségeseket.”

Erre az egyik legjobb példa a balliba irányítás alatti törvénykezések időszaka! Szerintem...

Tisztelt bírónő!

Meglepve, ugyanakkor indulattal is olvastam az alábbi sorait:

"Értem én, hogy látványosabb és „népszerűbb” belepiszkítani a Btk.-ba meg az Alaptörvénybe, mint végiggondolni azt, mi is valójában az állam felelőssége a gyermekek érdemi védelmében."

Nos, az államnak épp az a felelőssége, hogy megfelelő törvényeket alkot! Vagyis a jogállami működéshez biztosítja az adott témakörben szükséges jogi hátteret. Továbbá biztosítja, hogy a törvénynek érvényt is szerezzenek, azokat végre is hajtsák. Ha ehhez törvényt és/vagy Alaptörvényt kell módosítani, hát tegyék meg! Nem tudom, Önnek mi fáj ebben, talán az Önnek kedves erők múltbéli mulasztásai miatt érez frusztrációt? Ez ismét inkább róluk és Önről szól, nem a kormányzatról.

"Azt viszont a bírák nevében is kikérem magamnak, hogy a kormányfő „megkérje” a bíróságokat, milyen ítéleteket hozzanak."

Egyrészt dühítő, másrészt megmosolyogtató az indulata, hiszen hetek óta érdeklődéssel vártam az Ön felháborodását a dobrevné csótányferenc megnyilvánulásával kapcsolatban:

index.hu/belfold/2024/02/20/gyurcsany-ferenc-varju-laszlo-fekete-gyor-andras-obh/

Nem emlékszem az Ön felháborodására! Valahogy hiányérzetem van...
Így aztán csak gúnyos mosollyal és kis indulattal tudom kezelni ezt a kis 'műfelháborodást' az Ön részéről! :-)

"...a „pedofília” szó nem szerepel a Büntető törvénykönyvben. Ez a szó egyfelől orvosi, másfelől köznyelvi kifejezés."

Hát majd beleírják a szakemberek! Ez ne legyen akadály! :-)

"Igazán kár, hogy az ATV vezetői nem olvasták az említett cikket, akkor talán Somos András, a népszerű – de „pechére” jogász végzettségű – műsorvezetőjük még mindig ott dolgozhatna..."

Nahát! Akkor most öntsünk tiszta vizet a pohárba, bírónő! Ezek szerint Ön egyetértett azzal a kijelentéssel, hogy a Kaleta nem pedofil...? :-/ Esetleg vitatja ennek a somosnak a bocsánatkérését? Hm... Rendben. Értem én, de akkor a korábbi felháborodást nem értem a Kaleta ügyében! Valami zavart érzékelek a balliba erőben.

"A bíró meggyőződése soha ne legyen erősebb, mint a bizonyítékok ereje."

Na jah... Erről biztos sokat tudnának mesélni a 2006-os 'vérbírók' és a 'zunijó' függetlennek titulált, valójában végtelenül elfogult és pofátlan kis "taláros cerkófjai"...

Egy választói véleményt kívántam csak tolmácsolni Önnek és az Ön támogatóinak, valamint az Ön által támogatottaknak.
Üdvözlettel:
Kamp.
Az Európai Unió által befagyasztott euró milliárdokhoz Magyarország csak akkor jut hozzá, ha az unió által meghatározott 27 jogállami „mérföldkövet” teljesíti. Ezek közül négy szólt a bíróságok függetlenségének garantálásáról. Bátran kijelenthetjük, hogy kizárólag a befagyasztott pénzek megszerzése…..
Kampfer 2024.01.29 16:57:00
"...felemásra sikeredett az új OBT megválasztása"

Mi történt, bírónő? Nem csak magyar- és/vagy nemzetellenes tagokat sikerült választani???

Tisztelt bírónő!

Meglepve olvastam az alábbi sorait:

"Az Európai Unió által befagyasztott euró milliárdokhoz Magyarország csak akkor jut hozzá, ha az unió által meghatározott 27 jogállami „mérföldkövet” teljesíti. Ezek közül négy szólt a bíróságok függetlenségének garantálásáról."

Nos, vagy nem tájékozódott bírónő ezzel kapcsolatban, vagy figyelmen kívül hagyta a 'zunijó' prominenseinek egyértelmű nyilatkozatait! Íme:

mandiner.hu/kulfold/2024/01/von-der-leyen-magyarorszagnak-tovabbi-lepeseket-kell-tennie-az-ujabb-unios-penzekert

Vagyis ez ellentmond annak, amit bírónő írt. LMBTQ jogok, a migrik kezelése és az állítólagos akadémiai szabadság kérdése. Ezek mellett a jelenleg legjelentősebb indok:

index.hu/kulfold/2024/01/29/uropai-unio-brusszel-magyarorszag-gazdasag-orban-viktor-ukrajna-segely-veto-tamogatas/

Eszerint az igazságügyi reform már lezajlott (a 'zunijó' szerint is), a valódi okok a fent említett lmbtq és migri kérdéskör mellett a hoholok (nem)támogatása. Vagyis minden szemétkedésük ellenére meg KELL szavaznunk, hogy támogassunk egy valóban korrupt és diktatórikus rezsimet! Nos, ez bírónő tévedése ebben a bejegyzésben. :-)

A többi csak egyszerű jogászkodás, elhintett por, maszlag.

Már csak az a kérdés maradt nyitva, amit Schiffer András tett fel a múlt héten. Mennyire jogszerű és 'jogállami' a 'zunijó' legfőbb testületeinek működése? Nagyjából annyira, mint a 'zukrán'...
És ahogy az várható is volt, a hazai ellenség be is állt azok mögé! Hát tegyék és várják tovább a csodát! :-D Még vagy 20 évig!

Üdvözlettel:
Kamp.
Ugye ismerik a „Ki nevet a végén?” játékot? Az a lényege, hogy már azt hiszed, a győzelem kapujában állsz a kis bábuddal, amikor még mindig leüthet egy másik játékos, és kezdheted elölről róni a köröket, hogy célba érj. Nos, valami ilyet játszik a magyar kormány az Európai Bizottságával január óta.…..
Kampfer 2023.12.28 11:32:17
"Lehetséges, hogy túl korán szabadította fel az uniós források egy részét az Európai Bizottság?"

Röviden: NEM!

Tisztelt Bírónő! Így lenne ötösöm (hatosom, hetesem...) a lottón, ahogy megjósoltam, hogy Ön nekiáll majd sápítozni a fejleményeken! Mert biztos voltam benne, hogy ez Önnek és az önnek kedves 'hazai' söpredéknek bizony fájni fog! De ez szóljon Önről és azokról a belföldi hazátlanokról, akik most ajvékolnak! :-)

Ne aggódjon, lesznek még választások és lesz még a csótányistáknak bőven alkalma pofára esni!

"A kérdésre akkor lehet pontos választ adni, ha..."

Bla-bla-bla... Bla-blaaaaaaaa...Bla. Nagyjából ennyi értelme van az Ön további jogászkodásának! :-) Írtam már korábban is, hogy ebben önök valóban jók! De azért az évek során szerencsére az értelmesebb oldal is kinevel egy olyan jogásztársadalmat, ami esetleg végre felléphet Önök, az egyfajta 'vasváricsabák' és hasonló szerencsétlen hazátlanok ellen.

Az a pénz sokkal nagyobb jogalappal jár az országnak, ahogy az a közmondásos módon jár a hazai 'charlie' népesség részére járó 'segílyke', amelyeket Ön nem győzött korábban többször is favorizálni a többségi magyarság kárára és átkozva azt!

Még egy rakat pénzzel lógnak nekünk, amit nyilván már elvertek a hoholok valóban korrupt és velőig rohadt brigádja számára! A jó hír az, hogy már nyitva a szem és talán többen is fölteszik majd a kérdést, hogy ugyan miért öntenek oda eurómilliárdokat, miközben bőven volna helye annak a pénznek a 'zunijón' belül is???

És ha már 'jogászkodás'... Ezek a 'bírák' betartották a 'törvényt':

hirado.hu/kulfold/cikk/2023/11/29/oriasi-a-felhaborodas-nemetorszagban-a-szakerto-megvedte-a-birosag-szabadon-engedte-a-migransokat-a-csoportos-nemi-eroszak-utan

magyarnemzet.hu/kulfold/2023/11/megvedte-a-nemet-birosag-az-eroszakolo-migransokat

November 29-ei a cikk, a 24.hu-n valahogy nem találtam erről híradást.

Szerintem minden rendben van addig, amíg az Ön és az Ön által támogatott söpredék a törvények közelébe sem kerülhet és amíg nem is szólhatnak bele semmibe!!! Az, hogy egy-egy tisztviselő alkalmi jelleggel jogszabályt szeg (jog-asz.blog.hu/2023/11/12/egy_heten_belul_ketszer_szegett_torvenyt_csak_janos ) nagyjából senkit sem fog érdekelni. Sírhat miatta egy-egy liberrált sajtópatkány vagy egy-egy ex-valaki, ettől még szerencsére nem fog változni az óhajuk irányába semmi! És jól is van ez így, bírónő! :-)

Egy Önök által is kedvelt forrás:

hu.euronews.com/my-europe/2023/11/15/eva-kaili-perrel-fenyegeti-az-europai-parlamentet-szerinte-jogtalanul-vettek-el-a-mentelmi

index.hu/kulfold/2023/12/20/lengyelorszag-kozmedia-felmentes-donald-tusk-radio-televizio-bartlomiej-sienkiewicz/

Nos, ez az Önök jogállamisága! :-)
SEMMI JOGUK és ALAPJUK KRITIZÁLNI A MAGYAR KORMÁNYT!!! Magánemberként tegyék, az talán a lőtéri kutyát érdekelheti. Esetleg... :-)

Jön egy újabb esztendő. Bízom benne, hogy Ön az új esztendőben is hasonlóan borúlátóan és elégedetlenül ülhet a gépe elé és csak ábrándozhat egy átkozott balliba/szocdem/'ajrópéer' fordulatról! És abban is bízom, hogy az Ön által szénnétámogatott politikai oldal tovább folytatja nevetséges és reménytelen vergődését, menetel az újabb pofáraesés felé és az eddigiekhez hasonlóan tehetségtelen, nevetséges, undorító és korrupt, hazátlan senkiket fog majd felvonultatni a politikai palettán! :-) Így legyen! :-)
Fentiekhez kívánok bírónőnek jó egészséget, kitartást és talán némi megvilágosodást, de legalább ilyen részrehajlástól mentes, tárgyilagos nézőpontot! :-)
Kamp.
Kampfer 2024.01.22 16:46:02
Tisztelt bírónő!

Ilyen az, amikor a valóság köszön be az Ön és a 'ballib-ajrópéer' brigád ablakán...

Ha már a 'zunijós' pénzek és a kifizetések visszatartása volt a témakör:

mandiner.hu/belfold/2024/01/schiffer-andras-ervenyesul-e-a-jogallamisag-elve-az-europai-unioban

Nem (csak) velem áll vitában, bírónő! Említett jogász nem vádolható kormánypártisággal, jobboldali elhajlással, de Önhöz hasonlóan jogász.
Érdekes, hogy amikor olvastam, szinte ugyanazokat írta le, amit a hírt olvasván (az a 'fonderleyen' nevezető puhatestű fölsorolta, mit várnak el a kormánytól) magam is gondoltam.
Mily meglepő, mégiscsak arra használják ezt a mechanizmust, amiről anno azt nyilatkozták, politikai célok érvényesítésére ez a mechanizmus nem alkalmazható.
Végre tudjuk, mit ér a 'jogállamiság' a 'zunijóban'! Éppen annyit, mint maga a 'zunijó'! Egy rakás szart se...
Üdvözlettel:
Kamp.
Bizonyítva, hogy a 2023-as események gyökerei milyen mélyről erednek, már januárban arról írtam, hogy „immáron nyolcadik éve tart a „kivételes jogrend”, magyarán az, hogy Orbán Viktor kénye-kedve szerint rendeletekkel kormányozhat.” Persze nem láthattam a jövőbe, hiszen a 2016 elején elrendelt…..
Kampfer 2024.01.08 16:35:02
Jól kezdődik az év, bírónő! :-) Szívből remélem, hogy a következő is így fog majd kezdődni...
Sok-sok értetlenkedéssel, fájdalommal, csalódással és reményvesztettséggel a hazai 'ellenség' oldalán, az 'ajrópéerek' és mindentistudó megmondók háza táján. :-)

"Az úgynevezett Budaházy-ügyben Novák Katalin 2022 utolsó napjaiban hét vádlottnak adott eljárási kegyelmet."
"A kegyelem indokolása finoman szólva is kevéssé volt meggyőző, mindössze annyi, hogy az eljárás hosszan elhúzódott."

Nos, ha ez nem volna tényleg ennyire vitatható, én is az összes csótányistát és ballibát bevágnám vizsgálatiba évtizedekre. Mindegyik gépén találnék gyerekpornót és már mehetne is az eljárás. Kit érdekel, mennyi ideig, nem?
Mellesleg, hogy is áll annak a csótányista ceglédicsabának az ügye, bírónő??? Meg kell mondjam, egész jól sikerült a mentése annak a gazembernek, a jelölés sokmindentől megóvta. De azóta mi van a taggal??? Ha már homár és hosszan elhúzódó ügyek...

„...immáron nyolcadik éve tart a „kivételes jogrend”, magyarán az, hogy Orbán Viktor kénye-kedve szerint rendeletekkel kormányozhat.”

Nyugodjon meg, bírónő! :-) Az ön által támogatottak olyan "eredményeket" produkálnak már 14 éve, hogy akár a jogrend nélkül is úgy kormányozna, ahogy akar! :-) Elég masszív a többsége, a szabótimikék leginkább csak berekedni tudnak a munkahelyen, hatni szerencsére semmire sem! :-)

"A lerobbant költségvetésnek az uniótól várt 10 milliárd euró mégiscsak fontosabb lett, mint a kúriai elnök nyakassága."

Tehát akkor igaz az a bizottsági nyilatkozat, hogy a reformok megfelelőek voltak? Hm... Ok. :-) Lapozzunk!

"És lám, mi történt? Varga Zs. András még december 20-án is megpróbálta befolyásolni a Magyar Bírói Egyesület elnökét..."

Az a szép ebben, bírónő, hogy a szakmán kívül és az 'ajrópéer' megmondókon kívül ez a lőtéri kutyát sem érdekli! Akik majd júniusban és '26-ban is döntenek (a választók) ezt indokkal-indok nélkül, de ballisztikus ívben leszarják. :-) Ez a maszlag már 14 éve nem hoz a konyhára!

"A tavaszi hónapok a Schadl-Völner korrupciós ügy jegyében teltek, Schadl Györgyöt, a végrehajtói kar korábbi elnökét több száz milliós, Völner Pál volt igazságügyi államtitkárt több tíz milliós vesztegetéssel vádolta meg az ügyészség."

Folyik az eljárás, bírónő. Ha a Budaházy esetében Ön szerint nem volt gond 14 év, akkor ez az ügy is elhúzódhat, nem??? Majd az OBT esetleg megpengeti az ügyet...

"Ha Putyin ide jönne, és nem tartóztatnák le, azzal nemzetközi jogi kötelezettség teljesítését mulasztanák el."

Persze-persze... Majd egy tízmilliós nemzet fog egy gerinctelen, semmirevaló hazátlan senkiházi 'bíróság' ostobasága miatt szarakodni egy olyan hatalommal, amelynek 6600 atomtöltete van! Komolyan, bírónő! Ennyire elmentek már otthonról...? :-/

"A május örömünnep volt a hazánkban elítélt külföldi embercsempészeknek."

Na, ez az egy valóban olyan húzás, ami indokolhatatlan és vállalhatatlan! Minimum egy lágerben kellett volna rohadniuk húsz évig vagy halálig! Ez érthetetlen és ostoba, kommunikálhatatlan baromság. Ahogy a gyilkos orkok mentegetése is az Ön által támogatottak táborában!

"...vagy Svédország NATO nemcsatlakozásával."

Miért támogatnánk egy ellenséges állam szövetségi rendszerbe integrálását? Már többször bizonyították, hogy gyakorlatilag ellenségeink. Akkor maradjanak is kint az udvaron!

"...a kormány/parlament, plusz Selmeczi Gabriella, plusz Dúró Dóra, plusz Csák János, plusz a Fővárosi Kormányhivatal tettek gyermekeink megóvása érdekében."
- Selmeczinek igaza van! Nemváltással nyugdíjcsalást??? Persze...
- Dúró Sajnos túltolta a bicajt, egyébként annak a kiállításnak semmi helye nem lett volna a Nemzetiben!
- A Líra pedig hülye volt, jogos a pont és a bírság! Az ilyen kiadványokat lehet terjeszteni, de legyen megjelölve és tudhassa a vásárló, hogy az miféle műfajú cucc! Ennyi a lényeg. Nem sikerült, hát fizessenek!

"Ugye, hogy nem is volt ennél súlyosabb gondunk az egész 2023-as évben?"
Azokat is kezelték, lereagálták, ezeket is. Jól van ez így, bírónő!

"Nem mellesleg a homofób törvény miatt már végső szakaszába érkezett a magyar állam ellen indított kötelezettszegési eljárás..."

Kinyalhatják! A szaros finneket épp ezért nem kellett volna beengedni a NATO-ba! Söpredék!!!

"És hogy mit remélhetünk a következő évtől?"

Ugyanilyen vagy még fájdalmasabb vergődést Önöktől és az 'ajrópéerektől', mint tavaly! :-)

"Abban viszont nem reménykedem, hogy valaha is megtudjuk, kit terhel felelősség a Nemzeti Színház két művészének súlyos balesetéért."

Nyilván Orbán Viktort és Szijjártó Pétert! Sőt, a Pintért, amiért nem lövette le a díszletépítőket! O.m.g.! Már tegnap mindenki leszarta azt az egész balhét, bírónő! :-D

Amíg ettől remélnek változást, a politikai szemétdombon fognak száradni! Legyen így örökké! :-)
Boldogatt újévet, elveszett mandátumokat, sok-sok tordaibencét és kamugerikét kívánok a 'zellenzék' minden hívánek! :-) Teljen reménytelenségben ez az évük is!
Üdvözlettel: Kamp.
Mostanában ismét divatba jött a kvíz. Az én kérdésem az lenne: vajon tudja-e a tisztelt olvasó, mióta és hányféle válság-, illetve veszélyhelyzetben élünk? A kettő között nincs más lényeges különbség, mint az éppen aktuális elnevezésük, illetve az Alaptörvény módosításainak időpontjai. Vagyis…..
Kampfer 2023.01.23 21:32:13
Újabb 'fájdalmak' és 'szomorkodás' van, tisztelt bírónő? :-) Egy újabb év kezdődik fájdalommal...? :-)
Nos, látva az Ön 'barátainak' a teljesítményét és jellemét, politikai tehetségtelenségét, embernek való alkalmatlanságukat, magyarként értelmezhetetlen mivoltukat, ez nem is meglepő. :-) Tartson ez mindörökké!

"...hogy Orbán Viktor kénye-kedve szerint rendeletekkel kormányozhat."

Nyilván, hiszen negyedik alkalommal veri agyon a söpredék és hungarofób, gerinctelen és ostoba hazai 'ellenzéket' (ellenséget...) a választásokon. Talán el kéne gondolkodni ennek semmirevaló ballib gittegyletnek a teljes cseréjén!

"Kezdődött az egész 2015-ben a „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzettel”, amelyet akkor is folyamatosan meghosszabbítanak, ha az elrendelésének feltételei már régóta nem állnak fenn."

Bárki, aki ezt vitatja, kihajítanám a dróton túlra a szerb tarlóra! És majd ott nézze meg, milyen feltétel és hogyan áll fenn! Az egyetlen vitatható döntés a horvát határon fennálló műszaki zár elbontása! Nem elbontani kellene, hanem megerősíteni, elaknásítnai és telepakolni mindenféle tűzfegyverrel!

"Orbán kedvenc műfajának, a kormányrendeleteknek csaknem 42 százaléka a veszélyhelyzet(ek) kapcsán született."

Reagálnak a veszélyekre és a változásokra. Ez jó hír. A dobrevné csótánypatkány addig az 'árnyékkormány' (megalol...) árnyékában tovább végzi az aknamunkát a magyarság ellen. Ha ennek rendeletekkel kell gátat szabni, akkor legyen! Én más eszközöket választanék, de én nem vagyok a kormány tagja. :-/

"Az azért eddig példátlan volt, hogy az ország következő éves költségvetését egy kormányrendeletben szabályozzák, ráadásul december 29-én."

És még így is ezerszer hozzáértőbben, mint ahogy az a nyomorult ballib gittegylet ámokfutása idején történt!

"Egyáltalán ezek után kell a kormánynak bármit megindokolnia? Hiszen akármilyen jogilag abszurd beterjesztésüket simán meg tudják szavaztatni."

Ilyen az a helyzet, amikor a kormány szarráveri a 'zellenzéki' idiótákat a választásokon. Tetszettek volna több mandátumot szerezni! A pofa nagy volt, a pofáraesés még nagyobb! Sosem feledem azt a szerencsétlen hazátlant a kölkei körében a színpadon... :-D Megalol... Tényleg! Akkor hol volt a nagytudású brigád a közös 'jelölt' mögül???

"És bármilyen művészi alakítás is volt az Erasmus-ügyben Navracsics Tibor „meglepődése”..."

Akkor most arról az ügyről beszélünk, amikor a velejéig rohadt, söpredék és valóban korrupt, tolvas senkiházi 'ajrópéer' balliba hazudozók egy újabb kifogással akarták szívatni a magyarokat? Értem. És épp őket és a fajtájukat vezetik el vezetőszáron tucatszám... Gratula, bírónő! :-D Megalol...

"De nézzük meg, mi mindenre jó még a rendeleti kormányzás, főleg az a része, aminek vajmi kevés köze van a háborúhoz."

Ha már arra jó, hogy bele lehet rúgni a ballib ellenségbe, ha gátat lehet így szabni a balliba szocdem és 'ajrópéer' fertőnek, ha újabb fájdalmat tudnak ezzel okozni akár bírónőnek is, ha további lehetőség lesz ezt a gusztustalan ballib brigádot ütni-vágni, akkor bármi egyéb mellékhatás mellett is üdvös és hasznos!

Szívből remélem, hogy még nagyon sokáig arra fog ébredni bírónő és még megannyi hasonló ballib és 'ajrópéer' megmondóember, hogy egy valamirevaló frakciót alig tudnak összeütni ott, az Országgyűlésben! És amíg a dobrevek, a kabulitimikék, tordaik, bőszanettek, kálmánolgák, varnyúk és hasonló hazátlanok ott fetrengenek, ahol épp össze tudnak lőni egy 'kurvaerős' képet, addig nincs nagy baj! Amíg ezek a senkik csak a gatyájuk színéről dönthetnek, amíg csak egy megafonba pofázhatnak bele, addig nincs baj! Maradjon is így örökké, önöknek pedig fájjon csak az élet minden nap! Nekünk is épp eléggé fájt, amikor maguk fújták a passzát szelet és önök ámokfutottak, pusztították az országot és a magyarságot! Kapják csak vissza kamatostól! Ahogy anno minden nap kívántuk mi magunk is!
Egyébként boldog új évet a magyaroknak, bírónő!
A 'zellenzékünk' (ellenségünk...) pedig csak pusztuljon szépen tovább!!!
Kamp.
Amikor Varga Mihály az uniós pénzügyminiszterek ülésén egyedüliként blokkolta az Ukrajna megsegítésére szánt uniós hitel felvételét, sokadszorra meghallgattam a Pink Floyd együttes Another Brick In The Wall (Egy újabb tégla a falban) című számát. Ugyanis az az érzésem, hogy már azon is túl vagyunk,…..
Kampfer 2022.12.14 15:28:28
"Mennyit érnek a pénzért tett szép vállalások?"

Bőven többet, mint a teljes hazai ellenség (ellenzék?) az elsőtől az utolsó hazátlan nyomorultjáig a teljes családi körével együtt, bírónő!

Mellesleg, épp a legjobbkor nevetteti ki magát, amikor a hazai balliba, összegyurcsányozott árulók mellett már az 'ajrópai' 'parlament' balliba alelnökét és a sleppjét vezették el! :-) És ezek (és önök, Ön is) ajvékolnak korrupcióról, lopásról??? Na ne röhögtesse ki magát, bírónő! Illetve, nyugodtan... Nem a magyaroknak fáj! ;-)

Mennyit ér? Annak a görög 'biztosnak' euromilliókat értek, amit vállalt az oltóanyaggyártóknak. Annak a fonderlejennek nyilván többet, az sms-ekben ügyesen kerülték a konkrétumokat. Ennek az ep-alelnöknek meg euroszázezreket. Nos, ennyit az önök állandó és szánalmas korrupciózásáról és lopásozásáról! O.m.g., hogy nem szakad önökre az ég!!!

"Az meg végképp megengedhetetlen, hogy egyes bírák személye, hitelessége ellen összehangolt támadás induljon a kormányhű média részéről, szándékosan összemosva a bírók ítélkezési és igazgatási feladatait."

Micsoda? Már miért lenne megengedhetetlen? Mi az a bíró? Valami szent tehén, csak mert talárt öltött? Hát egy nagy fenét! Igenis mutassanak rá a gyakorlatára, a (nem)függetlenségére és a sunyiságára! És ha erre a kormányzattal egyetértő sajtó és média hajlandó csak, akkor tegyék meg ők! A bírói függetlenség egy rohadt nagy hazugság. Elmélet. Ahogy a tökéletes tranzisztor, úgy bírói függetlenség sem létezik! Aki mást állít, az hazudozik!

mandiner.hu/cikk/20221021_soros_gyorgy_biro_emberi_jogok_europai_birosaga_european_centre_for_law_and_justice_kulfold_lemondas

www.magyarhirlap.hu/kulfold/20200910-tobb-alkalommal-is-elfogult-volt-a-soros-szervezetek-fele-az-emberi-jogok-europai-birosaga

magyarnemzet.hu/kulfold/2022/10/ujabb-kerdesek-az-europa-tanacs-tagjai-korul

Nos, ennyit a 'bírói függetlenség' gyermeteg álmáról, bírónő!

Értem én, hogy problémás a hazai hazátlanoknak (t.i.: a ballib-ajrópéer söpredék) akárcsak értelmes eredményt elérni bármely választásokon, de ez az ára annak, hogy összegyurcsányozták magukat! Szaglanak messziről! Nem intézményes eszközökkel és külföldi szervezéssel kell megméretniük magukat, hanem választásokon kell értelmes eredményt elérni! Addig pedig nyüszíteni nyilván ingyen van. És mindig találnak majd 'ajrópában' épp elég hungarofóbot, aki érdekből a pártjukat fogja.

Bízom benne, hogy ennek az lesz az eredménye, hogy Ön és az önhöz hasonlók is amíg csak élnek, addig jobboldali (nemzeti, konzervatív) kormányzás alatt tengődhetnek és 'diktatúrázhatnak', ha már más öröm nem adatik szánalmas életükben! Úgy legyen!!! Ámen!
Kamp.
Akinek pénze van, annak igaza van – akinek azonban igaza van, annak rendszerint nincs pénze. Erre a szomorú igazságra Aszlányi Károly író, újságíró döbbent rá. Én meg arra, hogy az a törvénymódosítási tervezet, amely azért született, hogy az Európai Bizottság adja oda a helyreállítási alapból…..
Kampfer 2022.08.30 17:35:45
"Egy nagy kamuval akarja megtéveszteni az Európai Bizottságot a magyar kormány"

Helyesen és igaz tartalommal: Egy nagy kamuval TÉVESZTETTE MEG a lengyel és magyar kormányokat az "ajrópéer koszhadék bizottság"!

Tisztelt bírónő!

A lehető legjobb idézettel próbálta meg leírni a valóságot:

"Akinek pénze van, annak igaza van – akinek azonban igaza van, annak rendszerint nincs pénze."

Ez IGAZ! A bizottság és a nyomorult liba-bizottság hazugságok, demagóg politikai közhelyek és bizonyítékokkal nem megtámogatott kifogásokra (vagyis nagy kamukra) hivatkozva tagajda meg a lengyel és magyar kormányoktól a nekik járó juttatásokat. Ehhez asszisztálnak e két ország külső és belső ellenségei a 'zunijó' hivatalaiban és a parlamentnek csúfolt gittegyletben egyaránt. A pénz ott van, az igazság pedig itt! És amit Ön és az Önnel egy követ fújó hazai árulók mondanak és tesznek, az kimeríti a nettó hazaárulás fogalmát!

Szerintem a jogállamiság egyik legkézenfekvőbb bizonyítéka az, hogy az olyan hungarofób áruló senkikkel, mint az a dobrev és a 'felesége', illetve az összes hazai szekértolói publikálhatnak, szabadon tevékenykedhetnek és politizálhatnak! Normál esetben minimum a szabadgásukkal és vagyonukkal (szerencsésebb esetben szánalmas életükkel) kellene fizetniök mindazért a gaztettért, amit folyamatosan elkövetnek.
Ami pedig ezt a koszhadék 'unijót' illeti, egy egyértelműen ellenséges politikai és jogi entitás, a magyarság nettó ellenségei! Semmi szükségünk ellenségekre, ha ilyen 'szövetségeseink' vannak, mint 'ezek'!

A lengyelekkel már EGÁLLAPODOTT ez a senkiházi, koszhadék bizottság! Ennek ellenére hónapok óta nem fizettek nekik semmit! Ennyit a hitelességről, bírónő!

" Én meg arra, hogy az a törvénymódosítási tervezet, amely azért született, hogy az Európai Bizottság adja oda a helyreállítási alapból Magyarországnak járó, sok-sok milliárd eurót, fabatkát sem ér, ha valakinek nincs sok pénze és legalább annyi türelme."

Furcsa ezt épp Öntől olvasni, bírónő! Vajon 2010 előtt mikor lehetett igaza egy nemzeti vagy jobboldali-konzervatív szervezetnek/magánszemélynek??? Ha volt is, azonnal elkezdtek fröcsögni a sorosisták és az Önnel baráti viszonyban pislogó 'atv-s' megmondóemberek azzal a nagyon független-objektív kálmánolga nevű 'dékás' véglénnyel és a simondandrásokkal az élen (aki csak bazsalygott a 'magyarozás' és 'fehérezés' közben!)!!! A jogászkodásban, a szabályok értelmezésében és a kígyóként kimenekülő, vonagló jogi csűrésben-csavarásban sajnos Önök még mindig erősebbek, de talán ez sem lesz így örökké!!!

Szívből kívánom Önnek/Önöknek és a 'barátaiknak', hogy amíg csak élnek, a politikai száműzöttek kenyerén, a partvonalon, ellenzéki nyomorban tengessék az életüket és soha többé, amíg magyar él a földön, ne dönthessenek többé semmiben, a hatalom látótávolába se kerüljenek és az Önöknek leginkább fájó kormány hozza meg a döntéseket!

A 'zunijónak' mosollyal nézném végig az utolsó vergődését és pusztulását! Egy ilyen hazug, undorító és jellemtelen, pofátlan szervezet talán még nem is létezett ezen az átkozott kontinensen! Remélem szétveri ez az agyhalott szankciózás és a nyomorult és megvett balliba vezetőik ámokfutása! Ez az én magánvéleményem. Ha így lesz, örülni fog a lelkem.

A 'mintaszerű' és szénnécsodált 'dobrevné csótányferi' és brigádja pedig legyen statisztika az egészségügy népesedési(halálozási) statisztikáiban, lehetőleg már jövőre...!!!
Szerintem... :-/

Üdvözlettel: Kampfer
Mára kiderült, a gránit nem elég szilárd. Inkább puha, mint a vaj. Hiszen tíz év alatt tízszer is át lehetett faragni. Nem úgy, mint a tízparancsolatot, amelyet tényleg kőbe véstek, és évezredek óta egyszer sem kellett módosítani. Hiába, van még mit tanulni. Nálunk az Alaptörvény helyett az állandó…..
Kampfer 2022.06.13 21:33:19
"A veszélyhelyzet lett gránitszilárdságú az Alaptörvény helyett."

2015 - a migrik özönlése
2020 - világjárvány kitörése
2022 - orosz-ukrán háború kitörése

Bírónő! A veszélyhelyzet miatt szerintem nem a magyar kormány ajtaján kell kopogtatnia! Konkrétan megnevezhetné, fentiekben melyekben működött közre tevőlegesen is a magyar kormány! Előre is köszönöm!

"Mára kiderült, a gránit nem elég szilárd. Inkább puha, mint a vaj. Hiszen tíz év alatt tízszer is át lehetett faragni."

Attól, hogy faragják a gránitot, attól az még qrvakemény ám, bírónő! :-) Ami puha, az a ballibák és a söpredék ellenzékiek (ellenség) gerince!

"Nem úgy, mint a tízparancsolatot, amelyet tényleg kőbe véstek, és évezredek óta egyszer sem kellett módosítani."

Furcsa a hivatkozása, bírónő! Épp önök, illetve a söpredék 'dékás' ellenségek ugatnak állandóan mindenre, ami egyházhoz köthető, ami keresztényi! Öntől nagyon hiteltelen ez a kinyilatkoztatás.

"Hiába, van még mit tanulni."

Ebben egyetértünk! Négy akkora pofánverést követően, amit önök kaptak sorozatban, tényleg ideje volna már valamit tanulniuk! De ugye önök nem erről híresek... :-D

"Nálunk az Alaptörvény helyett az állandó veszélyhelyzet lesz lassan gránitszilárdságú."

Vagyis a kormány alkalmazkodik a külső körülményekhez és képes értékelni a kockázatokat is. Értem én, hogy egy ellenzéki számára ez megdöbbentő, de ez van. :-)

"Kezdődött „a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzettel”, amelyet a kihirdetése óta rendszeresen meghosszabbítanak."

Ha bírónő megpróbálna kilátni a fejéből, látná a határsértések számainak alakulását, a söpredék buckalakók egyre agresszívebb támadásait, a határzár elleni rongálások minőségét és a támadások gyakoriságát. Indokolt a migrik miatt kihirdetett válsághelyzet! Legéppuskázni sajnos már nem lehet őket. Akkor legalább ne élhessenek vissza az önök által állandóan óhajtott állítólagos jogaikkal és be se léphessenek! Ha ehhez törvényt kell módosítani, tegyék meg, akár ezerszer is!

"...ám valódi indoka nincs rá."

Ön sajnos hazudik, bírónő! Néhány nap a határon biztos újat mutatna önnek is!

"Az egészségügyi veszélyhelyzetet a kormány 2020 márciusában hirdette ki..."

Amit azóta megszüntettek. Lapozzunk!

„A háborús félelmek alaptalanok. Amit itt igazán félteni kell, az a demokratikus jogállami hatalomgyakorlás és a fékek és ellensúlyok rendszere” – "mondta Kádár András, a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke..."

Persze-persze! Majd épp ez az aktuális 'pardavimárta' fogja megmondani a 'tutit' a kormány intézkedéseivel kapcsolatban? Bírónő! Ugyan ki a lőtéri kutya bolhája ez a kádárandrás nevezető sorosista? Annak a szervezetnek a senkiházija, akik hosszú évek óta folyamatosan a magyarság és Magyarország érdekei ellen tevékenykedhetnek (sajnos) büntetlenül! A jogállamiság legjobb bizonyítéka, hogy ezek a közönséges áruló söpredékek nem lógnak lámpavason, nem lincselik meg őket a szemétségeikért, amiket művelnek! Szerintem.

"Arra azonban már most is volt gondja a kormánynak, hogy tovább gyengítse az önkormányzatokat, no meg tönkre tegyen számos kisvállalkozót azzal a rendelkezésével, amely szerint mostantól a „rezsicsökkentés” rájuk nem vonatkozik."

A söpredék ellenséges önkormányzatok a kamugerivel az élen folyamatosan leszólták és ellenezték a rezsicsökkentést. Nos, most már nem kell ellenezniük, elbukták. Most meg ez fáj...? Söpredék brigád! Továbbá több, mint százezer kisvállalkozás továbbra is részese marad a rezsicsökkentésnek! Lapozhatunk.

"Sok jóra most sem számíthatunk."

Tisztelt bírónő! Szerintem addig jó, amíg önök ezt így érzik! :-) Addig jobb az országnak és a magyarságnak. Négy jobbegyenes után illő volna már végre tanulni! Akkor is, ha ez fáj!

Bármit is tesz a kormány, bármit is ront el, nem tud annyit ártani az országnak, mint amit a balliba ellenség puszta létezése árt!!! Maradjanak a politika szemétdombján mindörökké az elsőtől az utolsóig! Üsse, verje, lője őket a kormány és akár a Mi Hazánk is!!!

@birkamenet: Rólatok...? Őszintén szólva én nem sérteném a birkákat azzal, hogy a ballib ellenséggel (és veled) említem őket együtt! Egyébként te mit keresel még itt? Még élsz? Tehát megint hang voltál április 4-én hajnalban felakasztani magad, igaz? Te kis nyomorult féreg...! 12 éve minden alkalommal megígéred, hogy másnap indulnak a teherautók Recskre és a vesztőhelyre velünk! :-/ És ezt te is és a 'zellenzék' is gond nélkül megtehettétek éveken át! Furcsa egy diktatúra ez, hallod! Na mindegy is, a lényeg, hogy várom a pillanatot a halálhíreddel, ne csak hangoskodj! 'X' alkalommal csináltál hülyét magadból, ideje volna végre, hogy eltűnj, ha már itt kell senyvedned! Kívánom, hogy a Fidesz kormányzása alatt teljen szánalmas életed hátralévő része, te nyomorult!!!

@tiltsál ki te gyökér: Ezeknek? :-D Ennyire. Nézz végig rajtuk, egy raklapnyi selejtes kis nyomorult! A csótányferitől a fegyőrön, botmixer csekán át egészen 'Kabul rózsájáig' csak egy halom nyomorult ballib selejt! Szerintem. Igen. Ezek ennyire képesek! :-)

Kamp.
Kampfer 2022.06.16 07:03:29
@látjátok feleim szümtükkel: "Arról szóltak a posztban, hogy a veszélyhelyzet álruhája alatt olyan jogosítványokat kap Orbán, aminek nem sok köze van a veszélyhelyzethez."

És ezek az intézkedések épp egy hangot sem zavartak az életemben, ellentétben a söpredék ballibák és 'ajrópéerek' szinte összes megszólalásaival és intézkedéseivel. Tudod, mit? Amig ez a választék, addig inkább maradjanak ezek, mint a söpredék! Szerintem.

"Ilyen embrek döntenek az ország sorsáról, akik azt se tudják miért ülnek a pulpituson, és öszevissza beszélnek? Mit gondolsz mennyi ilyen akad még köztük?"

Fogalmam sincs és arról sem, hogy a birónő által favorizált túloldali söpredék közt mennyi ilyen van. 'Kabul szépe' pedig pusztulhat! ;-) Ismét azt tudom csak jelezni neked, hogy arról tudok, amit a lehetséges alternativákból láthatok. A szabóretektimikék, a tordaipatkányok, a csótányferencek, analfabéta kunhalmik, a takonytúró horngáborok, kamugerik, g(r)eczi-k, varnyúlászlók, kocsiscakeolivák és további efféle ballib és 'ajróopéer' mocskok számomra nem alternativa, hanem csak egy ártalmas fertőzés, ami ellen minden eszközzel küzdeni kell! Ha ehhez a jelenlegi kormány a legjobb erő, akkor őket támogatom.

"Rezsicsökkentés? Kinek is?"

Mindenkinek.

"A falusi kisembernek, akinek nincs munkája, nincs gázfűtése, talán áram és víz van a telkén?"

Ezt ismerjük, igen. 20 évig tenyésztették rajtunk a ballibák az ilyen 'falusi kisembereket'. Pontosan tudjuk, kik és mik azok.

"A nagy fűtött medencékre is rezicsökkentett víz meg, meg rezsicsökkentett gáz, áram megy."

És azt ugye majd ti mondjátok meg, melyik medence a nagy és melyik áram fűt medencét, igaz?

"...az ellenzék nem a rezsicsökkentés ellen van, hanem annak módja mellett."

Persze! A nagy szart! Nem hiszem el nekik és neked sem! Ismerjük! Segtjük azt, aki egyébként sem csinál semmit, a 'tripla h-s' népségre adózzon az, aki még dolgozik! Átlagbéren maximális adókulcs, mert az átlagbéres már 'gazdag'! Tudod, mit? Szerintem dögöljön meg mind, aki anno ezt összehozta (akik most ott ülnek a 'zellenzék' patkányai között)! Azt se hiszem el nekik, amit kérdeznek és ha rajtam múlna, már kihaltak volna mind! Soha többé a közelébe se kerüljenek ballibek és 'ajrópéer' áruló rohadékok a hatalomnak! Anno átlagbéren adóztam 36%-ot (+szuperbruttó b+), most kissé átlagbér felett adózok 15%-ot. A munkáltatóm nem 32%-ot fizet utánam, hanem 14-et. Szerintem köszi, de nem kérek a ballib fertőzés ostoba és hazug terveiből!

"Erre büszke vagy?"

Arra, hogy nincs agyonterhelve adókkal a jövedelmem? Örülök neki. Büszke arra vagyok, hogy negyedszerre is pofán tudtuk verni a rohadék hungarofób tetves ellenzéki mocskokat!

"Gondolom a gránitszilárdságút még nem olvastad, amibe le vagyon írva, hogy az ország életében pont annyi jog illeti a ballibákat is, mint a jobbbunkókat, "segghülyéket"."

Elvileg ez igy is van rendjén. De ezzel azt akarod mondani, hogy jogállamban élünk? Te jó Ég! Hiszen akkor a 'zajrópéer' patkányivadékok hazudoznak...? Attttyaúristen, hát akkor most valami egészen új hülyeséget kell kitalálniuk! Mi lesz most ezekkel a vadaiféle lényekkel??? Mellesleg üdvös, hogy ebben a jog által is tisztázott helyzetben ennyire képesek...! ;-)

"Pedig ez bezony egy liberális eleme a gránitnak."

Ajjaj... Akkor ezzel te is legitimálod az Alaptörvényt? Ez örömteli. Nekem sincs ellenemre, mert esélyt és lehetőséget biztosit, hogy egyszer talán egy normális és MAGYAR baloldali ellenzék is kialakulhat. Már, ha ez a jelenlegi fertőzés végre megsemmisül!

"A te "segghülye" képviselőd még ennyire sem képes."

Egyetértek! Sajnos a jelenlegi képviselőm épp egy ellenzéki retardált patkányivadék. Ezt jól látod!

"Szerintem te és a haverjaid meg majd menjetek a "segghülye" képviselőtökhöz továbbképzésre..."

Nem fogok! Annak leginkább a temetésére mennék el örömködni és énekelni! :-)

"További sikeres "épíkezést" kívánok, de majd amikor a nyugdíjadat osztják akkor ne reklamálj, hogy a gyurcsányi kormányzás ellopta a 3000 milliárd nyugdíjpénzt."

Épitkezem. '13-tól egészen tavalyig egészen jó időszakom volt, pedig bérből élek. Nyugdij miatt pedig épp az ilyen 'dobrevpatkányok' miatt aggódom, akik még mindig 'minimálnyugdijaznak'! Aki arra képtelen, hogy fölfogja, a nyugdij nem segélyalapú juttatás, hanem járulékbefizetések alapozzák meg és a szolgálati idő és a befizetett járulékok mértéke határozza meg! Nos, amig ilyen alapvetések nincsenek meg a szarházi 'balliba' és 'ajrópéer' ellenség idiótái számára, addig inkább ebbe se ugassanak bele!
A 3000 milliárdos manyup pénzekről pedig már épp elégszer elmagyarázták többen is, miért egy balfasz baromság, amit irsz. Nem irom le századszor is, olvass vissza! Vagy ne, engem nem érdekel! De amig ezek a múltbéli hungarofób rohadékok ott csücsülnek a tordaiféle, csekatkaféle újgenerációs árulók között, addig egységesen kivánom a halálba a teljes ballib söpredéket jakabbikostól a 'dékás' retardáltakig mind! Nem nagyon frusztrál, hogy ez frusztrál téged...! :-/

Kamp.
Kampfer 2022.06.16 12:20:16
@látjátok feleim szümtükkel: "Szépen bemutatkoztál."

Nem volt célom megfelelni neked és a hozzád hasonlóknak. Most sem és a jövőben sem lesz az!

"...minden ember a saját szegénységi igazolványát állítja ki."

Folyamatosan megteszitek és 12 éve újra és újra szembejön veled és veletek a valóság. És amiért az nem tetszik nektek, mindenki más krokodilagyú, buta, dilettáns és lakájlelkű és még megannyi jelző, amit ti használtok ránk! Nos, igen. Ti is kiállitottátok magatokról a 'bizonyitványt' és az alapján könnyűnek találtattatok! Szokjátok az 'eredményt'!

"Te is megtetted, gartulálok."

Nem kell gratulálnod, épp elég számomra az, hogy frusztrált vagy.

"Kérlek ne válaszolj..."

Azt majd én tudom, hogy válaszolok-e, vagy sem.

"...szöveged fele pocsokondiázás, az meg nem érdekel."

Szokjad csak, szokjátok csak ti is! Ugyanezt kaptuk, kapjuk mi is tőletek! Nehogy azt gondold, hogy ti nem kapjátok meg, ami jár nektek! Egyébként sajnos tényleg nem... De legalább egy részét kapjátok meg és szokjátok csak!

"A kisemberhez meg messze vagy..."

A te fogalmaid szerint igen. Más értelmezésben magam is az vagyok.

"...mert fogalmatlanul el sem tudot képzelni milyen körülmények közt élnek olyan emberek, akiknek a rendszerváltás után már nem volt olyan lehetőségük, mint neked."

Mellélőttél, kisautó! Mert a családomban is volt olyan, aki mélyszegénységből tudott kitörni és a 12 év vergődés után végre '14-től kezdve drasztikusan tudott javitani a körülményein! Pedig ők is csak munkavállalók, még csak nem is vállalkozók! A magadfajták 'szegényezésére' pedig egyáltalán nem vagyok már kiváncsi, lejárattátok a fogalmat is, magatokat is és a nézeteiteket is!

Megjegyzem, épp ezeket a vidékieket szoktátok nagyiprai módszerekkel 'ostobázni', 'tudatlanozni' és 'birkázni' kórusban! És most rájuk hivatkozva akarsz oktatni...? Micsoda egy szánalmas, álszent egy tag vagy te...! Igazi jó mintapéldánya vagy a 'zellenzéki' söpredéknek!

Az én lehetőségeim pedig éppen olyanok voltak, mint a legtöbb munkavállalónak a '90-es években. A korábban már részletezett adókörülmények és jövedelmi körülmények között, lakásból 'tömegközlekedve' minden nap műszakba! És az én körülményeim is valamiért '10 után kezdtek el látványosan javulni. Vagyis szerintem nyugodtan kidobhatom a szánalmasan ostoba 'oktatásod' minden szavát a szemétbe, ahová valók! A 'zellenzékkel' együtt! :-/

Kamp.
Defcon A halál 50 napja 2022.04.12 21:04:07
Április 14-én új szakaszhatárhoz érkezik az orosz-ukrán háború, mert Ukrajna népe ekkor mondhatja majd el, hogy kerek 50 napja állja a sarat a világ második legerősebb hadseregének kikiáltott orosz haderő támadásaival szemben. Ráadásul mindezt úgy, hogy egyetlen nagyvárosa sem esett még el. Csak…..
Kampfer 2022.04.14 17:11:33
@DEFCON_: "Bár a hazájukat védik, egy sokkal erősebb agresszorral szemben, ami önmagában szimpatikus (számomra legalábbis)."

Az lehetett volna számomra is! De már nem az. Erre idéztem neked a pár héttel korábbi szemét megjegyzéseiket. Vagyis amit ők akkor velünk szemben teljesen szalonképesnek éreztek, azt szépen megkapták a nyakukba hátulról! Erre csak azt tudom mondani, hogy Istennek sajátos 'humora' van... :-/

"Vegyük akkor Putyint... ...Ő aztán nagyon szimppatikus nem?"

Egy szóval sem irtam le ilyet. Azt jeleztem, hogy szerintem két 'medve' ugrott össze. És az egyiket el kell viselnünk, a másikkal pedig 'boltolunk'.

"...aki nem nyalja ki a seggét (mint szeretett miniszterelnökünk)"

Gondolom ez most nagyon aktuális mantra az egyik térfélen, de ezzel az érzéseddel én nem szeretnék foglalkozni. Valójában igyekezett a külpolitika pragmatikus lenni az oroszokkal. Tény, hogy ez érdekellentéteket szül, de ez már off lenne. Megjegyzem, komolyan támogatták az ukrán integrációt (amikor a hollandok fúrták meg a 'zunijóban') egészen az ukránok szemét nyelvtrörvényéig.
Harminc éven át szórakoztak az oroszokkal, ebből 22 évet Putyin vezette Oroszországot. Nem kétséges, hogy van bekattanása, de ezt tudnia kellett a 'zunijó' főokosainak és az ukránoknak is. Sőt, az ukránok 8 éve már megérezhették a 'piros vonal' helyét. A jenkik meg köszönik, jól elvannak és az utolsó ukránig harcolni fognak az oroszok ellen! :-/ Ez továbbra sem teszi számomra szimpatikussá sem az ukránokat, sem őket! Ez ilyen.
Kamp.
A Modern Városok Programot hét éve, 2015 márciusában jelentette be Orbán Viktor, aki ekkoriban végigturnézta az akkor még döntően Fidesz-irányította megyei jogú városokat. A kormányzat az ekkor beígért, nagyjából 4000 milliárd Ft-nyi fejlesztésről egy egyedülálló, több ezer milliárdos programként…..
Bár ez volt a jelenlegi parlamenti ciklus egyik legfontosabb döntése, sokak figyelmét elkerülhette, hogy a járvány leple alatt ezer milliárd forint értékű állami vagyon került át ingyenesen a kormánypárthoz kötődő alapítványokhoz. Ezek vezetőit a jelenlegi kormány nevezte ki, de a kurátorokat egy…..
Kampfer 2022.04.03 22:15:22
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Fantáziátlan és nevetséges, bár unalmas is vagy, te kis minimálbéres elcseszett génkísérlet! ;-)
Ha jól látom a ti csatornátokon is épp arról keseregnek, hogy ezt ismét jól kiszoptátok, te kis minimálbéres balfasz! A makizajt is hülyére verték! :-D
Ugye hétfőre végre megölöd magad...!?

"Anyád hazaért már a lomizásból?"

Évek óta nem jár, nincs értelme. Az összes szeméttelep veled és a fajtáddal van tele... Szarért pedig még a lomisok sem indulnak útnak! ;-)
Te szánalmas kis balfasz...
Kamp.
Kampfer 2022.04.04 18:07:50
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nagyon fantáziátlan vagy, minimálbéres. Jól aludtál, konyhanövény??? :-)

Ugye az tény, hogy az adórendszer alapjaival sem vagy tisztában.
Nem én állítottam, hanem te írtad, hogy kb. minimálbérből tengődsz. Olvasva a soraid és mindazt, amit az ismereteidről közvetítenek, ez érthető is. Vagyis nem tudod megítélni sem az egzisztenciális, sem a szocializációs, sem az edukációs hátteremet. Egyszerűen szánalmasan hülye vagy hozzá.

Nagy volt a pofád, ahogy annak a másik szarevőnek is, de most a pofon is nagy. Ismét szembejött a valóság és beköszönt az újabb betoncsók.
Van újabb négy éved arra, hogy ebben a témakörben ismét hülyét csinálj magadból, te büdös kis csótányista patkány! ;-)
K.
Kampfer 2022.04.05 17:05:07
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Továbbra is ajánlott volna végre normálisan megtanulni magyarul írni! Todod, ez is változtathat a minimálbéren, nem csak az állandó ajvékolás, te kis küretmaradék!

Ami a vergődést illeti, kérlek olvasd már vissza magad, lumpencigány! :-)

Miben is hazudtam, csikóhal...? Buta vagy? Mint a föld. Szar pénzed van? Te magad bőgtél miatta. Nagy a pofád? Az. Ismét beleszaladtál a betoncsókba? Vasárnap ez is egyértelművé vált. Nos akkor mi a közszolgálati nőági felmenődért ajvékolsz, krumplibogaram???

Értem én, hogy szar a nemi életed, a kurvák sem komálják a fajtádat, de hogy állandóan a felmenőimről fantáziálsz, azért ez minimum beteges, de inkább szánalmas. :-) Hiába, a fajtád nem csak a nekrofíliát, de a gerontofíliát sem veti meg, ha már arról van szó...
Primitív vagy, ezért szar az életed, ehhez nem kell sem kormány, sem lopás, csak a te igénytelenséged és lustaságod. Remélem mindörökké ilyen szánalmas és szar életed lesz, így igazságos a világ!
Kamp.
A K-Monitor a holnapi országgyűlési választások előtt átnézte azokat az ügyeket, amelyekben a választási eljárási szabályok megsértése miatt kifogást nyújtottak be. A Nemzeti Választási Bizottság, a Kúria és az Alkotmánybíróság döntéseit áttekintve látható, hogy a benyújtott kifogások jó része…..
Kampfer 2022.04.04 18:21:45
@birkamenet: Te még élsz...? Vártam volna, hogy ma reggelre megölöd magad, nagyarcú birkaszar! :-) Gyáva vagy te is, mint a főnökeid, mi? Ismét van négy éved arra, hogy hülyét csinálj magadból minden nap, te selejt!
Jót röhögtünk a fajtádon ismét, te nyomorult!

Itt volt az összes 'ajrópéer' balfasz haverotok, minden körzetben ott volt egy fajtádbéli 'önkéntes'. Ha ennyi balfasz szeme előtt sikerült elcsalni a dolgokat, akkor meg is érdemlitek!
Biztosan úgy történhetett, ahogy azt @Kovacs Nocraft Jozsefne: társunk leírta! :-D

@evilwolf: Persze-persze... Magyarul pedig majd a 'kunhalmi' tanul meg írni, ugye? Idióta...

Poszternek: Ha valaki, akkor ti aztán ne ugassatok 'független' médiáról, hatóságról, szervezetről! Közönséges kis bérencek vagytok mind! Még a takarítónőtök is!
Kamp.
Egy hét van már csak a választásokig, de a nyilvánosságban kevés szó esik arról, milyen közpolitikai alternatívákat kínálnak a választáson induló pártok. A döntést akár vasárnap, a szavazófülkében is meg lehet hozni, de még jobb, ha választópolgátként tájékozódunk a lehetőségeinkről. A Voksmonitor…..
Kampfer 2022.03.29 21:34:04
@sóhegy049: Valóban nem. A kormányzat és egy komplett idióta, agyhalott, betegbogár, hazátlan, senkiházi 'ajrópéer' brigád között egy értelmes ember számára nem bonyolult a választás. Hogy az élet egyéb területe milyen bonyodalmakat tartogatott, azt két okból nem részletezem számodra. Egyrészt közöd nincs hozzá. Másrészt nagyon egyszerű, primitív életforma vagy ahhoz, hogy értelmezd.
Kamp.
Kampfer 2022.03.30 19:40:46
@sóhegy049: Az, hogy a te csapodból mi folyik, engem nem is érdekel és nem is frusztrál, kisautó. Az én csapomból az folyik, amit én szeretnék és ami nekem jó. Nem a genderlobbi, nem a 'jogállamiság' lázálma, nem a 'sokszínűség', nem a 'migrik' ajnározása.
A fasizmusba azért remélem beleérted a liberálfasiszták ámokfutását is, ami rendezni szoktak, ha a másként gondolkodók épp az ő rémálmaikról gondolkodnak másként! ;-)
Nos, nem jössz vissza, ott maradsz. A te döntésed. Jó eséllyel nem hiányzunk egymásnak, maradjon is ez így. Te azzal foglalkozz, ami ott van, én pedig ezzel, ami itt van! Ne is gyere vissza és remélem nem is szavazol, ha már leléptél!
Kamp.
A gazdasági összefonódások átláthatóvá tétele érdekében újságírók és átláthatóságért küzdő szervezetek közösen követelik a cégjegyzékek és a tényleges tulajdonosi adatbázisok valódi nyilvánosságát. A nyilvánosság különösen fontos lenne az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók végrehajtásához…..
Kampfer 2022.03.16 19:14:05
@Csatos náci átnevezve a support blog.hu kedvéért: Fantáziátlan és ostoba kis fröcsögés, csikóhal! Sem bujkálni, sem pedig a szánalmas ikea-t látogatni nincs semmi okom. Az, hogy te miről és hogyan fantáziálsz, az a te problémád és anyádé. Nincs rám hatással és le is szarom. :-)
Kamp.
Kampfer 2022.03.23 16:25:12
@birkamenet: "Jaj de aranyos kis törpici Meinkampfer vagy te! Különösen a bili áll jól a fejeden!"

Sokkal vállalhatóbb, mint egy szivárványos, csótányista bohócsipka, amit anyád minden reggel rád adott!

"Ahhoz mit szólsz, hogy orbán gazdád már idejében kimenekitette..."

Persze-persze, te kis küretmaradék. Te magad láttad őket a konvojban és a felszálló helikopternek is integettél, mi...? Mellesleg leszarom. Tegye.

"Most világos, hogy miért nem ad orbán fegyvereket az ukrajnai magyaroknak..."

Szó sem volt róla soha, sehol, hogy az ukrajnai magyaroknak kellene adni, te fogyatékos csótányista! Az ukrán kormány nem azonos az ukrajnai magyarásggal, te szerencsétlen agyamputált!

"...mielöt illegális migriként visszatoloncolják MZP-nek."

Persze-persze, te kis írástudatlan minimálbéres! :-) 10 éve itt röhögteted magad a baromságaiddal és 4 évente pofánver a valóság, te homár! Remélem, hogy ha ismét így lesz, akkor 4-én már a vezető hírek között lesz az öngyilkosságod, te génhiba! Jót tennél vele magadnak, az országnak, a magyarságnak és nem mellesleg a klímának is! ;-)
Kamp.
Tálcán kínálta fel a Párbeszéd társelnöke, hogy 36-an – kormánypárti médiumok és megmondó emberek – előálljanak a bizonyítékaikkal, és végre kiderüljön, hogy Szabó egy amerikai ügynök. Megengedhető-e, hogy egy ilyen ember magyar parlamenti képviselő legyen?” A kérdező válaszlehetőségeket is…..
Kampfer 2022.03.23 16:01:45
Tisztelt bírónő!

Ez a lény minimum ellensége az országnak és a magyarságnak. Az, hogy ezt milyen 'minőségében' teszi, irreleváns.
Elég a parlamenti hozzászólásait, gyalázkodásait, becsületsértéseit és HAZUGSÁGAIT végigszemlézni és már önmagában ez alapot nyújthatna egy gyors és fájdalommentes bűnhődésre!
Állampolgárként ugyan gőzöm sincs, hogy ezt a lényt valójában megbízta-e bármivel a hírszerző szervezet, vagy sem. Akár meg is bízhatta, vagy akár más amerikai/egyéb szervezet is megbízhatta! Tökmindegy. Én azt gondolom, hogy nem magyar érdekeket képvisel.
A tevékenysége, politikai céljai, kommunikációja alapján nyugodtan rásütheti egy egyszerű választópolgár, hogy ez a lény egy ellenség! Mert sokak szerint az! Úgy is viselkedik és úgy is politizál.
A társadalmi támogatottsága konvergál a nullához, a gittegylete egy maréknyi hozzá hasonló, szerintem jelentéktelen, nagypofájú, hungarofób senkiháziból áll (tordai, kocsis-cake, karigeri pl.)!

Nyilván akad majd egy raklapnyi, Ön által is jól ismert korábbi ceu-s taláros cerkóf, aki majd bármiből kimosdatja ezt a parazitát, hiszen ahogy korábban is írtam, a jogászkodásban és a paragrafusok közötti csúszómászásban a ballibák még mindig jobban muzsikálnak. És az is lehet, hogy nyeri a pert, amiért majd 'Marvel-hőst' fognak csinálni ebből a -szeintem- abortuszmenekültből. Ha esetleg bukja a pert, akkor pedig mártír/szabadságharcos/'ajrópa-hőse' lesz a timikéből. Szerintem...

Mindent elmond azonban erről a szerencsétlen ballibáról az a tény, hogy hosszú évek óta a kutya nem kíváncsi rá és a nyomorult gittegyletére! A kutatók mérni sem tudják a támogatottságukat, ugyanakkor szerencsés közutálatnak örvend. És mégis ezen idő alatt a 'zellenzék' egyik nagyhangú megmondóembere, meghatározó volt a kis kamugeri őszi pofára ejtésében is és akkor is a parlamentben fogja mereszteni a segg(fej)ét, ha már a parazita gittegyletének gazdaszervezete is a szemétdombra került! Nos, ha más nem is és ítéletek ezrei bizonygatják azt, hogy timike nem ügynök, a fentiek akkor is némi gondolkodásra adhatnak majd okot. Vagy nem, bírónő...??? Persze ez csak az én magánvéleményem.
Üdvözlettel:
Kamp.

@evilwolf: Ha a 'makizajt' megkérdezed, talán kiderül. Az 'övéi' nagy barátja a tag...! :-/
Hagyjuk most azokat az időket, amikor Orbán Viktor két legnagyobb gyerekét, Ráhelt (1989) és Gáspárt (1992) Iványi Gábor keresztelte meg, vagy azt, hogy Orbán és Lévai Anikó 1986-ban kötött polgári házasságát kérésükre a lelkész 1996-ban részesítette egyházi áldásban. Nem a lelki kapcsolatokat és a…..
Kampfer 2022.03.23 15:45:26
Tisztelt bírónő!

Simán lehet, hogy egy adócsaló a tag, ahogy az is, hogy kellő mennyiségű 'ngo' szélballibbant jogásza ki tudja mosdatni és kijogászkodja a bajból ezt a tagot és a szektáját.

A valódi kérdés az, hogy ez a tag micsoda és milyen érdekek mentén folytat aknamunkát a magyarság és Magyarország ellen immár hosszú évek óta?
Ugye emlékszünk, amikor még vadul gyalázta a kormányt, mert nem segít a 'menekülteken', akik persze csak közönséges ótvar bűnöző, határsértő sunnyogók voltak??? Persze, hogy emlékszünk. És amikor valódi menekülők érkeznek és beengedjük őket, akkor ez a tahó már amiatt nyüszít, hogy nem szállítunk fegyvert egy egyébként netto hungarofób és náci kormánynak!!!
Ezt se feledjük soha!
Ahogy azt sem, hogy ez a rohadék volt az, aki Tatárszentgyörgyön a teljes magyarság nevében kért bocsánatot a cigányoktól (ok nélkül)!!! Ki a szar ez, hogy úgy érezte, ezt ő megteheti? Ki hatalmazta föl erre? Senki! Ez a tag akkor is és most is egy senki, egy sötét hungarofób, akinek a pofája mérete nincs arányban a valódi jelentőségével és támogatottságával.
Ugye emlékszünk még arra, hogy ez a tag a nemzet- és hazaellenes szadesz színeiben rombolta az országot és pusztította a társadalmat képviselőként!!!? Ezt se feledjük soha, emlékezzünk ennek az 'iványi' nevezetű tagnak a bűneire!
Nagyjából ennyi a magánvéleményem erről a lényről.

Ami az adócsalását illeti, részemről irreleváns, nem ezért vetem meg és nem ezért ünnepelném meg a halálát! Sokkal több és durvább bűnöket követett el ez a nyomorult kis szadeszes senkiházi, amiért jutalom volna számára a gyors és szenvedésmentes bűnhődés!!!
Szerintem...
Kamp.
Egy héttel ezelőtt ilyen címet legfeljebb egy olyan cikknek lehetett volna adni, amely mondjuk a Közel-Keletről, vagy valamely tőlünk távol eső régióról szól. A mi régiónkról szólva, ha egyáltalán ilyen téma előjött az utóbbi évtizedekben, akkor csak úgy elméletben: a „békének nincs alternatívája”...
Kampfer 2022.02.28 19:53:43
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Ezt hogy érted, polgártárs? Hogy a 'zellenzéknek' ennyi agya lesz, vagy úgy, hogy nem fognak tudni belepofázni semmibe sem...? Előbbi tény, utóbbi egy áldásos állapot volna...
Kamp.
Kampfer 2022.02.28 22:18:45
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: ha a söpredék, hazátlan, fajtalan, jellemtelen, gerinctelen majomfarok, liboldó, szocdem, sötétzöld, balf*sz és 'ajrópéer' szeméthegy ellenség kerül hatalomra...? Nos, akkor biztosan ellenzéki leszek! De ahogy az a mellékelt ábrán is látszik, a csótányista sz@rháziak egymást is agyon fogják verni, szóval rövid orgazmusra készüljetek...! :-/
Kamp.
Kampfer 2022.03.01 15:52:18
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: "bocs.... azok vannak hatalmon...."

Valóban, polgártárs...? Öööö..., valami zavart érzek a balliba erőben!

Ha most a liboldó és szocdem söpredék van hatalmon (szerinted), akkor a magukat liboldónak és szocdemnek valló 'szélballib' megmondóemberek miért fröcsögnek a kormányra és miért diktátoroznak folyamatosan???

Ha most a sötétzöld söpredék van hatalmon (szerinted), akkor a magukat zöldnek (sötétzöldnek) és klímaharcosnak valló 'szélzöld' elemek miért fröcsögnek a kormányra és miért 'klímagyilkosoznak' folyamatosan?

Ha most az 'ajrópéer' söpredék van hatalmon (szerinted), akkor a magukat 'ajrópéernek' és 'ajróatlantistának valló föderáció-hívők miért fröcsögnek a kormányra és miért 'anti-ajrópéereznek' folyamatosan???

Ezt a logikai bukfencet valahogy nem tudom értelmezni az értelem és a logika halmazán. De te biztosan meg tudod magyarázni még ezt is...!?
Kamp.
Vajon jogos-e, helyes-e, hogy Völner Pál volt igazságügyi államtitkár az őt terhelő súlyos vádak – valójában súlyos bűncselekmények megalapozott gyanúja – ellenére szabadlábon védekezhet. Az, hogy ez így nem helyes, szerintem aligha lehet kétséges. De vajon igaza van-e a DK-nak, amikor…..
Kampfer 2022.02.07 22:02:02
"Kikényszeríthető-e Völner Pál letartóztatása?"

Ez a vonat már elment, kedves csótányisták! ;-) Bármennyire is toporzékoltok...!

Tisztelt bírónő!

Emlékszem, anno mekkora szájhabzást váltott ki, amikor azt a söpredék 'ceglédicsabát' lekattintották! Akkor volt ám ellene hőbörgés, bőven! Akkor most ho a hiba a képen...? Mert az a senkiházi már akkor is egy elítélt bűnöző volt! A Völnert ellenben korábban még nem ítélte el senki semmiért.

Mellesleg ismét érdekes az önök kettősmércéjének megnyilvánulása és a rendszerük működésének lelepleződése.

index.hu/kulfold/2022/02/07/brusszel-europai-bizottsag-orban-viktor-levaltasa-dalibor-rohac/

index.hu/belfold/2022/02/03/megvesztegethetik-a-magyarorszagrol-tudosito-ujsagirokat-az-ngo-k/

Nem is olyan rég ezért idiótáztak le mindenkit, aki ezeket vélelmezte!

index.hu/kulfold/2022/02/06/a-soros-alapitvany-volt-vezetoje-szerint-fico-rosszabb-volt-mint-orban-megse-kritizaltak-igy-a-mediaban/

Szándékosan idéztem baloldali híroldalt! Nos, bírónő, ez az eklatáns példája annak, amikor végre egy ballibát 'akasztanak'! (Na jó, sajnos csak jelképesen...)

Mellesleg egy hétköznapi átlag (egyébként fehér, heteroszexuális és keresztény szocializációs hátterű, autótulajdonos és munkavállaló) állampolgárként és választópolgárként azt gondolom, hogy akár 80 misit simán megér az, hogy egy balliba/ajrópéer/szocdem/sötétzöld ellenzéki söpredék soha többé ne kerülhessen döntési helyzet közelébe sem Magyarországon!!! Ez a nemes cél akár 800 misit is vagy 8 milliárdot is simán megér! Ha önök még pár évtizedig csak a partvonalon túlról ajvékolhatnak a fájdalmuk miatt, akkor jó úton leszünk és tudjuk, hogy jól tesszük a dolgunkat. 80 misi ide vagy oda...
Üdvözlettel:
Kamp.
Egy róluk készült fénykép tette őket ismertté, és ennek hatására beindult az összefogás, amely a sienai Caritas segítségével végül befogadáshoz vezetett. Munzir és a kis Musztafa Isztambulból érkeztek Olaszországba humanitárius vízummal: mindketten egy szíriai bombatámadás súlyos sérültjei, egy…..
A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem. Nem járunk messze az igazságtól, ha valami hasonlót vélünk felfedezni az Alkotmánybíróságnak a „menekültügyben” hozott határozatában. Nem véletlen, hogy az érintettek megpróbálják a döntést úgy értelmezni, ahogyan…..
Kampfer 2022.01.24 18:11:24
Elbújtak a paragrafusok mögé a „bátor alkotmánybírák”

Dehogy bújtak el! Csak elővették a ballibák egyik szívesen használt fegyverét, vagyis a 'jogászkodást'! A sunyi kis csúszómászást a jogszabály szavai között!!!

Tisztelt bírónő!

Végre az Alkotmánybíróság is elkezdett az ország és a magyarság érdekében működni. Egy picit okosabban, körmönfontabban tette, mint a lengyel és a német társai, de éppolyan hatékonyan. És érthető, ha ez nem tetszik a söpredék ballibeknek és az undorító 'ajrópéereknek'! Ajvékolnak és ez a legjobb jele annak, hogy jól van ez így!

"Nem véletlen, hogy az érintettek megpróbálják a döntést úgy értelmezni, ahogyan az a politikai érdekeiknek megfelel."

Tényleg, bírónő??? Nos, pontosan úgy, ahogy azt Ön, önök, a ballib oldal, a hungarofób '(ál)civilek' és persze a söpredék 'unijó' taláros cerkófmajom jogbitorlói ezt már hosszú évek óta teszik. Ilyen az, amikor az önök fegyverét elkezdi használni a másik oldal is! Jól is teszik!!!

"Igaz, ehhez csak annyit kell tenniük, hogy kiragadják a szövegből a számukra kedvező mondatokat, a többiről pedig hallgatnak."

Pontosan úgy, ahogy azt a sorosisták és a 'zunijó' jogbitorlói is tették/teszik!

"Magyarország kötelezettségszegést követett el azzal, hogy nem tette lehetővé a menekültek számára a szabályos eljárások lefolytatását..."

Vagyis a sok kis 'homo sorosensus' HAZUDOTT!!! Mert közönséges hazugság volt minden koszos szavuk! Lefolytathatták az eljárást, a sok kis hazug buckalakó elhazudozhatta minden fájdalmát, csak ott lettem megfogva, hogy addig nem jöhettek ki a tranzitból MAGYARORSZÁG FELÉ! A szerbek felé bármikor elhagyhatátk azt!

"...hogy a tranzitzónákban gyakorlatilag őrizetbe vette őket..."

Vagyis HAZUDOTT a testület! Nem vette őket őrizetbe senki! A sok taláros majom értelmezhette volna az őrizet fogalmát!

"...azokat, akik jogellenesen léptek be az országba, úgy kísérték át egy határsávba, hogy nem tartották be a kiutasítási eljárás jogi garanciáit."

HÜLYESÉG!!! SEMMIFÉLE GARANCIA nem jár olyanoknak, akik illegálisan, bármiféle igazolvány és az együttműködés legkisebb szándéka nélkül lógott be az ország területére! Ezeket semmiféle jog nem illeti meg, mivel egy biztonságos ország területéről lógtak át! Senki és semmi nem fenyegette a migriket létükben, biztonságukban.

"A tranzitzónákat időközben a kormány megszüntette..."

Jól tette! A 'zunijónak volt baja a zónákkal, így most már nem lehet baja velük.

"Az Európai Bizottság már 2015-ben, majd 2017-ben is közölte Magyarországgal, hogy az említett törvények több szempontból is korlátozzák a menedékkérők jogait, és ily módon nem egyeztethetők össze az uniós joggal."

Vagyis az a 'bizottság' kőkeményen hazudozott akkor is és azóta is! Nem beszélhettünk és most sem beszélhetünk menedékkérőkről, mert ezek NEM AZOK! Ezek közönséges határsértő bűnözők! Nem működnek együtt, nem is igazolják magukat és a rájuk vonatkozó, a befogadó állam által rendelt kötelmeiket sem teljesítik! Nem felelnek meg a koszhadék 'bizottság' megállapításainak, vagyis ezek NEM MENEDÉKKÉRŐK, csak közönséges határsértők.

"Az EU kiutasítással kapcsolatos irányelve garanciális előírásokat tartalmaz."

Látjuk. Vagyis a 'zunijó' gyakorlata egy nagy rakás szart se ér, a 'bizottsághoz' hasonlóan. A kitoloncolás nem működik, jogászkodó '(ál)civilek' hada dolgozik az államok ellen és a migrik érdekében. Ezt kiküszöbölendő a kormány egyszerűen visszadobálja a buckalakókat a szerb tarlóra. Ez MŰKÖDIK és jogszerű is. A 'zunijó' rendszere működésképtelen, nem szolgálja a tagállamok érdekeit, ezért a tagállamok egy működő rendszert dolgoztak ki a helyzet megoldárása. A söpredék 'unijó' erre képtelen volt, így nincs semmi alapjuk kritizálni vagy vitatni a tagállami megoldásokat.

"Ezekkel összeegyezhetetlen az a magyar gyakorlat, hogy az országban jogellenesen tartózkodókat kényszerrel egy határmenti puszta földsávra rakják ki."

Ez a magyarság érdeke! A 'zunijó' ezt hagyja figyelmen kívül, ezért a kormány helyesen hagyja figyelmen kívül a 'zunijó' tehetetlenségét és ostoba hülyeségét.

"Az sem egyeztethető össze az uniós irányelvekkel, hogy Magyarország gyakorlatilag szinte mindenkitől konkrét vizsgálat, szabályos eljárás és jogorvoslati lehetőség nélkül tagadja meg a menedékjogot."

Ez hazugság, bírónő! Sokadszorra kérem, valami 'unijós' vadbarom ugyan írja már le, mi elől kell bármilyen koszos migrinek menekülnie Szerbiából vagy Horvátországból??? Milyen üldöztetést vagy életveszélyt kell maguk mögött hagyniuk, ha ott dekkolnak...??? Hazudik a 'zunijó' és ez a szarházi 'bíróság' is, minden tagja!!!

"Magyarország a pert elvesztette."

Egy raklapnyi kis 'homo sorosensus' szépen felmondta a gazdái leckéjét és fröcsög a magyarokra! Ez nem bíróság, ezek nem függetlenek és nem is 'ojjektívek'!!! Ezek közönséges részrehajló, sorosista megvett liboldó kis taláros senkiháziak. Dicséret, ha ezek a véglények gyaláznak minket. Akkor lehet tudni, hogy jó úton járunk és még van gerincünk és tartásunk!!! Mert nekik semmi...!

==>
Kampfer 2022.01.24 18:13:14
==>

"Az unió bírósága kimondta, hogy Magyarország többszörösen megsértette az EU irányelveit."

Nos, nem Magyarországon randalíroznak koszos migrik a köztereken, hanem a söpredék 'unijóban'. Nem Pesten kúrogatják és taperolják végig a nőket mindenféle buckalakók, hanem a koszos 'unijóban'! Nem a magyarokat gázolták le kamionokkal, lövöldözték halomra a bárokban és az utcákon, robbantottak a metróban, hanem a nyomorult 'unijóban'! Nem Magyarországon alakítottak azok a 'menedékkérőknek' hazudozott koszos bűnözők, hanem az ostoba 'unijóban'!

Bírónő! Nagyjából kinyalhatja a hátsónkat az ostoba unijó minden ostoba bírája, de akár egymást is kinyalhatják, ha az kellően 'ajrópéer' és 'pc'! Ha a 'zunijó' irányelvei mindazt lehetővé tették, ami ott folyik, akkor azok az 'irányelvek' annyit se érnek, mint a papír, amire firkálták őket! És az egész kis 'unijós' bíróság minden taláros bonobó majma elmehet a francba és jogászkodhatnak tovább a 'pardavimártákkal' együtt, de lehetőleg a dróton túl!

"Egyebek között azzal, hogy a magyar–szerb határon már a menedékjog iránti kérelem beadását is lehetetlenné tették."

A 'zunijónak' volt baja a tranzitzónákkal. Ha vannak, az a baj, ha nincsenek, az is baj? Ez mutatja a söpredék 'unijó' igazi valóságát.

"De azzal is, hogy a határhoz érkezőket rendőri erővel egy infrastruktúra nélküli földsávra kényszerítették."

KÖZÖNSÉGES HAZUGSÁG! Megakadályozták őket a jogsértésben! Közönséges bűnözőket nem engedtek át a katonák és rendőrök, akik pedig átjutottak, azokat visszazavarták, azaz megszüntették a jogellenes állapotot.

"Ez nem kiutasítás, ez kitoloncolás, ráadásul ez utóbbinak is szabályai vannak, amelyeket be kell tartani."

AHOGY EGY ÁLLAMHATÁR ÁTLÉPÉSÉNEK IS, bírónő! Vagyis jó szokásához híven kettősmércét alkalmaz, mégpedig a magyarság és Magyarország kárára! Ez immár sajnos nem meglepő.

"Mindemellett Magyarország felrúgta a védelmet kérelmezőknek azt az alapvető jogát, hogy mindaddig az ország területén maradhassanak, amíg ügyükben a jogorvoslati eljárás be nem fejeződik."

Hazugság, bírónő! Nem tett ilyet az ország. A 'zunijónak' volt baja a tranzitzónákkal, ezért lettek bezárva! A jogorvoslati eljárás pedig onnantól kezdve egy sunyi jogi trükközés, hogy egy biztonságos állam területéről érkező sunyi kis hazug bűnöző bármiféle dokumentum híján menekülőnek hazudja magát! Egy ilyennek nem jár sem jogorvoslat, sem bármiféle jog!!!

"A luxemburgi döntés miatt Varga Judit igazságügyi miniszter – a kormány nevében – a magyar Alkotmánybírósághoz fordult."

Nagyon jól tette!

"Érvelésének lényege az volt, hogy ha senkit nem lehet simán áttenni a határon, hanem mindenkivel szemben le kell folytatni a menekültügyi vagy kiutasítási eljárást, akkor az oda vezethet, hogy ezek az idegenek meghatározatlan ideig Magyarország területén maradhatnak, ezáltal de facto az „ország népességének részévé válnak”."

Tűpontos érvelés és kristálytiszta levezetés. Ezúton is köszönet ezért miniszterasszonynak!

"Mindez pedig azért történhet, mert nem garantált az uniós szabályok hatékonysága."

Ezt maga az ÉLET bizonyítja minden nap. Bírónőre nézve kellemetlen, ha ez nem nyílvánvaló számára.

"Ha Magyarország végrehajtja az EU bíróságának ítéletét, az a magyar népesség megváltoztatásához vezet, ez pedig közvetlenül érinti Magyarország Alaptörvényben rögzített szuverenitását, a történeti alkotmányon alapuló önazonosságát és a népességére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogát."

Ez is korrekt és tűpontos megállapítás, ezt is bizonyítja az élet minden nap, elég csak a fritzekre vagy a svédekre pillantani. No és persze a franciákra...

"Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy az Alkotmánybíróságnak hat teljes ülés kellett ahhoz, hogy a meglehetősen dodonai döntését meghozza."

Legyen akár tíz... Az sem gond, ha a munkájukkal végre az országot tudják védeni és a magyarság érdekeit képviselik és nem a sunyi migrikét és az agyhalott 'unijóét'!

"Nevezetesen azt, hogy kimondják, nincs hatáskörük a döntésre, ezért az indítványt visszautasítják."

Nos, bírónő, ez a különbség egy valódi jogász, egy valódi alkotmánybíró és Ön között! :-/

"A Varga Judit indítványában feltett kérdés pedig az EU bírósága döntésének vizsgálata nélkül nem válaszolható meg."

Dehogynem! Csak egy minimális józan belátás, hazafiság, nemzetben való gondolkodás és következetesség kell hozzá. Nem lep meg, hogy egy balliba és/vagy egy 'ajrópéer' számára mindez olyan, mint a cerkófoknak az egyesített húrelmélet.

"A visszautasítás jogi lehetőségét, illetve annak szükségességét a Magyar Helsinki Bizottság az Alkotmánybírósághoz eljuttatott beadványában részletesen ki is fejtette."

Vagyis a kis 'pardavimárták' a sorosisták leggusztustalanabb zászlóshajói egyike, akik mást sem tesznek, csak a magyarság és az ország ellenében tesznek évtizedek óta. És mindezt büntetlenül tehetik, bírónő! Ez a legjobb bizonyítéka az ország és a magyarság türelmének! És persze a jogállamiság megalapozottságának...

==>
Kampfer 2022.01.24 18:33:51
==>

"Ehelyett az AB teljes ülése ravasz megoldáshoz folyamodott. A határozat rendelkező részében kizárólag az Alaptörvényt értelmezte, azt is csak elvont, mondhatni feltételes módban."

Vagyis visszanyalt a fagyi, bírónő. Végre elkezdték alkalmazni azt a sunyi és alattomos kis jogászkodást, amit önök hosszú évek óta művelnek az ország és a lakosság ellenében! Végre volt olyan bölcs a magyar jogalkalmazás, hogy meglelje önök ellen azt a fegyvert, ami a legjobban fölháborítja önöket. Mégpedig azt, amit eddig csak önök alkalmaztak a magyarság ellen, a saját kis koszos módszereiket. Tegyék is minéll tovább és lehetőleg minden módon háborítsák csak föl Önt/önöket, akkor lehet tudni, hogy végre az ország érdekében íródik és használtatik a jog fegyvere!!!

"Elvileg megállapította, hogy olyan kérdésben, amely nem tartozik az EU kizárólagos hatáskörébe, Magyarország jogosult szuverenitása védelmében jogot gyakorolni, de csak addig, amíg az EU intézkedései nem hatékonyak."

Tehát a jelen esetre mindez vegytisztán alkalmazható. Helyes!

"Megállapította azt is, hogy ha ilyen esetben felmerülhet a Magyarországon élő személyek önazonosságához való jogának sérelme, a magyar állam gondoskodni köteles e jog védelméről – vagyis ezt is csak akkor, ha a kérdés nem tartozik az EU kizárólagos hatáskörébe."

Ez hosszú évek óta egyértelműen látható, tehát ez a megállapítás is áll. Helyes!

"Végül kimondta, hogy Magyarország területi egységére, népességére, államformájára és állami berendezkedésére vonatkozó elidegeníthetetlen rendelkezési jogának védelme az alkotmányos önazonosság részét képezi."

Ez pedig alapvetés, magyarázni sem kell. Helyes!

"Ahogy mondani szokták: erre varrjál gombot!"

'Jóreggelt' kívánok, bírónő! Hosszú évekig ezt a magyarok gondolták magukban, mikor önöket és a söpredék 'ajrópai' bíróság taláros majmait hallgatták! Most már ideje volt, hogy végre önök is beleszaladjanak ebbe a pofonba! Reméljük lesz még nagyobb is!!!

"Ki gondolná ebből, hogy a „kormány alkotmánybírói”, ha formálisan nem is, de valójában vissza merték utasítani Varga Judit indítványát."

Vagyis Ön és néhány szélsőségesen hungarofób '(ál)civil' taláros ezt olvasná ki mindebből. Más, önhöz hasonlóan képzett jogász pedig épp az ellenkezőjét olvassa ki és végre így alkalmazza a jogot!!!

„az Alkotmánybíróság nem foglalhatott állást abban a kérdésben (…), hogy az EUB ítéletének következményeként idegen népesség Magyarország népességének de facto részévé válhat; ezek megítélése a jogalkalmazó (és nem az Alkotmánybíróság) hatásköre.”

A jogalkalmazó ebben az esetben pedig a magyar kormány. Mert ne gondolja bírónő, hogy egy párezer kilóméterre agyalgó, 'ajrópéer' taláros idióta majd abban a szerepkörben tetszeleghet, hogy ezt eldöntse a magyarok kárára!!! Mert ez egy újabb szög ennek a mocsodék, agyhalott 'ajrópéer' szervezet koporsójába! Ámen!

"...nem az indítványozó által az indítványban kifejtett értelmezés minősítése, kiegészítése, javítása vagy felülvizsgálata a feladata, hanem kizárólag az abban megjelölt alaptörvényi rendelkezések absztrakt értelmezése.”"

Ilyet nem is kért tőle senki.

"de, kedves kormány és Varga Judit, ti is nagyon jól tudjátok, hogy amit az indítványban összelapátoltatok, az ellentétes az uniós jog elsőbbségének szabályával..."

Hazudik, bírónő! A német alkotmánybíróság is hozott ilyen döntést, abba nem mertek belepofázni ugyanezek a szartarisznyák! Ahogy ezer dologban a kettősmérce megtestesítői ezek a galandférgek, úgy ebben a kérdésben is azok. Persze, nincs ebben semmi meglepő, csak a saját formájukat hozzák. Ahogy a hazai balliba ellenség sem tud soha meglepetést okozni, úgy ezek a nyomorultak sem! Épp ugyanazok a fajtalan senkiháziak, mint amiknek tartjuk őket teljes joggal!

Bírónő! Amit önök és ezek az 'ajrópéer' taláros senkiháziak művelnek, a legjobb út ennek a 'zunijónak' a széthullásárhoz és egy elegáns kis polgárháborúhoz. Nem emlékszem, hogy európai ügyekben Ön vagy ezek a nyomorultak valaha is figyelembe vették volna a valóságot, a magyarok érdekeit és a józan ész és belátás követelményét! Ezeknek az 'ajrópéer' bíróknak nevezett szerencsétlenek esetében ez kevésbé kínos, hiszen deklaráltan az ellenségeink, az államiságunkra, szuverenitásunkra, identitásunkra törnek már hosszú évek óta! Tökmindegy, mi a téma, a migrik, az 'álcivilek' vagy a pedofilok és a genderlobbi. Nem emlékszem, hogy bírónő valaha is érvelt volna a magyar kisebbségek jogsérelmei, a 'minority safepack' elkaszálása vagy a hazai, magyarok ellen elkövetett jogsértések, bűncselekmények miatt! Ez pedig egyértelműen mutatja az Ön és ezeknek a fent említetteknek a viszonyulását az országhoz és a magyarsághoz!
Mindez továbbra is csak azt bizonyítja, hogy nincs közös érdek, közös érték, közös nyelv és közös cél önök és a magyarság között! Az évszázadok alatt már sok esetben próbáltak ilyenek a magyarságra törni és a pusztulásunkat előidézni. Talán ez önöknek és 'ezeknek' sem fog sikerülni...! Ámen!
Fentiek magánvélemény!
Üdvözlettel:
Kampfer
2021. december 14-én a kormánytöbbség elfogadta a rendkívüli jogrend meghosszabbítását. A módosítással a kormány hosszú távra törvénybe csomagolta a közpénzek felhasználását érintő “veszélyhelyzeti” szabályokat.      Átmeneti szabályok adatigénylőknek A törvénymódosítás a jövőre nézve…..
Kampfer 2022.01.13 18:25:11
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"Mi van a szuverenitással?"

Apád azt a részed törte szarrá, mikor anyád előtt a popsidba kúrt, te kis vérfertőzött degenerált!
Kamp.
Kampfer 2022.01.13 21:35:16
@pincébezuhanási tudományok doktora: Miért tenném, te nyomorult betegbogár? A fajtád akkor is egy szánalmas fostos kis baktérium, ha valami baleset folytán bárhol, bármiben 'győz'. Ti akkor is szarok vagytok, ahogy anyád is az és a bátyád/apád is az... :-)
Kamp.
Kampfer 2022.01.14 05:47:30
@pincébezuhanási tudományok doktora: Nem kicsit vagy te beteg/selejtes nyomorult! Komoly gondokat okozhatott neked az apád/bátyád/kutyátok anno... A te élveszületésed is inkább csapás, mint eredmény!
Kamp.
Kezdjük azzal, hogy tavaly is kétféle veszélyhelyzet volt hatályban, méghozzá minden törvényes alap nélkül. Egyfelől az immáron több mint négy éve kihirdetett és rendszeresen meghosszabbított „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, noha a „tömeges bevándorlás” törvényben definiált kritériuma az…..
Kampfer 2022.01.11 09:10:16
"...érdemes újra felidézni az elmúlt esztendő jogi disznóságait."

Valahogy kimaradt a felsorolásból a kis 'kamug*ci' hátán végigkarcolt kis városházi mutyi, a balliba oldal összejátszása a külföldi multikkal, a nagyikerű (ja, nem) 444 pervesztései és hazudozásai, az önök mély kussolása akkor, amikor a holland renndőrök kutyákkal és viperákkal szedték szét az ottani tüntetőket, az önök elmaradt tiltakozásai a 'zellenzéki' söpredék megnyilvánulásai akár Novák Katalin ügyében, akár a mély hallgatásai a zárkimaj(om) ámokfutásai miatt! De ugye ez nem lehet meglepő egy akkora kettősmércés brigád esetében, mint önök, tisztelt birónő!

"Kezdjük azzal, hogy tavaly is kétféle veszélyhelyzet volt hatályban..."

Nagyon helyesen!

"...az immáron több mint négy éve kihirdetett és rendszeresen meghosszabbított „tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet”, noha a „tömeges bevándorlás” törvényben definiált kritériuma az elmúlt évben sem valósult meg."

Köszönhetően a válsághelyzet törvényi fennállásának és a kormányzat határozott intézkedéseinek. Már ezerszer elmagyarázták itt birónőnek, eddig sem fogta föl, jó eséllyel ezután sem fogja.

"A másik jelenleg is fennálló veszélyhelyzet indoka a pandémia. Járvány ugyan tényleg van, csak a leküzdéséhez nem volna szükség arra a kormány számára biztosított rendkívül széles felhatalmazásra..."

Az élet nem önt igazolja, birónő! :-)

"...az ENSZ bírák és ügyvédek függetlenségével foglalkozó különleges előadója..."

Persze-persze! Tudjuk. Ja, nem! Aki birói függetlenségről és objektivitásról hablatyol, az egy közönséges hazudozó senkiházi! NINCS és soha nem is volt birói függetlenség! Egy papiron rögzitett definiciója létezik, aminek köze nincs a valósághoz! SEHOL ÉS SOHA! A 'zunijóban' pedig végképp semmi! Vagyis a kis hangember hazudik! Ennyi.

"Orbán Viktor már az évindító sajtótájékoztatóján új ellenségképet talált: az elítélteket."

Hazugság! Egy valós jelenségre hivta föl a figyelmet. És teljes joggal. Amiről birónő itt elmélkedik, az a ballibák biznisze volt, ami ellen föl kellett lépni! Hogy ez fáj a ballibáknak? Remek! Annál jobb!

"És Varga Judit „rendbe tette”."

Jól tette! Áldassék a neve!

"Egyiküket, Szabó Gabriellát a bírói pályára alkalmatlannak nyilvánították, mert megkérdezte, vajon a „Stop Soros”-törvény összhangban van-e az uniós joggal."

Jól is tették! Ez a nő szépen eltakarodhat a pardavimárták mellé és ápolgassa a migrijeit a drót túloldalán! És lehetőleg soha ne lássuk itt többé!

"A bírónő olyannyira „alkalmatlan” volt, hogy a luxemburgi bíróság igazat adott ebbéli kételyeinek, mi több az EU Bizottsága kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen..."

Nyilván egy balliba nem fog egy balliba ellen itélni, a 'zunijó' eljárásai pedig elmehetnek a pokolba magával a 'zunijóval' és a söpredék talárosaival együtt!

"Másikuk, Vasvári Csaba ellen nemcsak fegyelmi eljárást kezdeményeztek..."

Kivágni kellett volna azt a nyomorultat, nem 'fegyelmiket' inditani ellene!

"Ezzel a bravúros fordulattal sikerült elérniük azt a szégyent, hogy az EU Bírósága Polt és a Kúria döntését minősítette törvénysértőnek nem pedig Vasváriét."

A 'zunijó' birósága egy rakat taláros sorosista majom, ahogy azt anno az a 'muznieks' nevű képződmény már elböffentette. Vagyis egy rakat homo 'sososensus'! Nyilván a fajtájuk mellett itélnek, bármit is művelnek azok! Meglepő? Nyilván nem az.

"A függetlenül gondolkodó bírák elleni belső támadások pillanatnyi eredménye: Szabó Gabriella már nem bíró..."

Hála az égnek! Továbbá hazugság, hogy ezek függetlenek! Nem azok! Sosem voltak azok.

"Vasvári még állja a sarat..."

Remélem nem sokáig és megkapja, ami jár neki!!!

"...sikerült „a pedofil bűnelkövetőkkel szembeni szigorúbb fellépésről, valamint a gyermekek védelme érdekében egyes törvények módosításáról” szóló törvényt megalkotnia, amely mind az Európai Parlamentben, mind az Európai Bizottságban kiverte a biztosítékot."

Nagyon helyes! Ha ezek a képződmények ajvékolnak, akkor tudhatjuk, hogy jó az irány, helyes a döntés! Egyik barom sem adott értelmes indokot és az a fonderlejen már akkor ugatott, mikor még a törvény szögevét sem ismerhette! Vagyis birónő vadul csúsztat, az a nyomorult pedig hazug senkiházi '(ál)civilek' hazugságait böfögte vissza! Ennyit ezekről és önökről!

"A törvény gyakorlatilag egy kalap alá veszi az LMBTQ embereket a pedofilokkal."

Hazudik, birónő vagy valótlanságot állit! Nem tesz ilyet a jogszabály. Korlátozza az ilyen szervezeteket abban, hogy a gyermekekre hatást gyakoroljanak. Ez a gyermekek és családok érdekét szolgálja.

"Nem kell tehát meglepődni azon, hogy Magyarország ellen egy újabb kötelezettségszegési eljárás indult."

Azon sem, hogy kinyalhatják a seggünket!

"Nézzék el nekem, ha a 2021-es év jogsértéseinek felsorolását itt most abbahagyom."

Pedig folytathatta volna birónő! Ezer balliba jogsértés, hazugság és csúsztatás, aknamunka volt 2021-ben is, ahogy 'rendesen'! Előre a 'zárkimajommal' együtt! :-)
Ja, nem...

Boldogat!
Kamp.
Az aktuális közvélekedés szerint az ellenzéki előválasztás kizárólag az ellenzéki szavazókat érinti, ennélfogva a Fidesz szimpatizánsainak semmi dolguk nincs annak még a közelében sem. Nagy részük nem is tud arról, hogy egyáltalán ilyesmi zajlik mostanában, akik pedig igen, azok jobbára elfogadják…..
Kampfer 2021.10.14 05:57:59
@_atpijkamo_: "Bokros nagyon szarul csinálta, de végül is a csomagja megalapozta a következő egy évtized fejlődését. Ezt egyik kormány se tudta elbaszni."

Egyrészt: ne magyarázz, te kis fostos! 2006-ban nem volt válság, hazudsz! Konjunktúra volt.
Márészt: az a faszparaszt bokros már 2002-ben sem éreztetett semmit az egészből, tekintve, hogy az ő 'csomagja' már a Horn kormányát is finomtásokra késztette, utána pedig 4 év polgári kormányzás jött egészen más szemlélettel. Már 2001-ben egész másként festett az államháztartás, te majom!

"Ritkán beszél kifejezetten ellene, inkább az oltás körüli bizonytalanságot növeli."

Ótvar kis vakarózás, te rohadék! Hazudtál, konkrétan!

"Hazudsz, fide$$fasszopó."

Keversz a szaros, retardált kölkeiddel, te kis geci! Te ugattál róla anno, hogy nem is nézed. Akkor hogy tudod megtélni, te büdös kis csótányista?

"És van rengeteg kérdés, amire egyáltalán nem kapunk választ."

Mert nyilván csk az lehet lényeges kérdés, amit a fajtád propagandistái mantráznak minden reggel! Nos, nem... Ahogy ezt egyébként ők és a fajtájuk, a te fajtád is pontosan csinálja! Tehát bekussolhattok!

"Biológiából van kandidátusim.."

Persze-persze, te kis 'éttermiségi' román cigány! Candida, amid neked van, nem kandidátusod, te szar! És ezért bőgtél éveken át a minimálbéred miatt, mi? Te faszkalap...

"De ehhez elég a józan paraszti ész is."

Hozzád? Még kapacitásfelesleget is jelent.

"Itt be se engedik a TV stábot."

Aminek nyilván oka van. A közmédiát is talán két esetben engedték be ilyen osztályra. De ezt a fajtád nyilván nem fogja föl. Ettől ez még igy helyes.

"Csak 4 elemivel nem találsz.."

És ezért ugattál rám évekkel ezelőtt 'mocskos fideszbérencezve', aki biztos 'Orbán embere' és azért keres jól, mi?
Értem én, hogy számodra a 4 elemi már kandidátus, de erről a kérdéskörről ismét a vérfertőző anyádat faggasd, ő cseszett ki veled, illetve az anyatermészet. De legalább ezt a magyarázatot áttolhatod a hülyegyerekeidnek is, te kis minimálbéres román cigány!
Dögölj kinhalált, kis kandidás fostos román!

@GyMasa: "Ráadásul pont egy olyat, amit a világon SENKI nem használ az államadósság mértékének az osztályozására vagy bármiféle következtetés levonására."

De ha neki és a fajtalan, gerinctelen fajtájának most épp ez felel meg...! :-) Egyébként eredetileg épp '21-re tervezték a 'nullás' költségvetést is emlékeim szerint.

"Igaz, ezt hívják az érveléstechnikában a "mazsolázgatás"-nak"

No igen. Én is mazsolázgatnék ezekk között! Géppuskákkal... :-/
Kamp.
Kampfer 2021.10.14 19:31:45
@_atpijkamo_: "Persze. Ne lássák az emberek, milyen pokoli állapotok vannak a kórházakban."

Kandidagombás kis fostos geciputtony! Egy ilyen osztályon kb. azt láthatja a kívülálló, hogy szénnétakarított, szénnéműszerezett, elfüggönyözött speckó ágyakon kitakart arcú betegek, maszkban fekszenek és vv-ruhás ápolók és orvosok dolgoznak a területen. Ergo egy laikus nagyjából annyit tud fölfogni a helyzetből, hogy ezek a betegek igencsak speciális ellátást kell kapjanak, kiemelt óvintézkedések mellett. Egy outsider jó esetben ennyit érzékel ebből és nem többet, te ostoba tudatlan balfasz!

"Ti, fide$$fasszopók kampányoltok állandóan a "csökkenő" államdóssággal."

Hazudsz, a qrvaanyádat, te román cigány! SENKI nem állította a kormányban azt, hogy nem fontos! Azt állították, hogy vissza kívánnak térni a csökkenő gdp-arányos adósságrátához. Ha a társadalmi-gazdasági lehetőségek engedik, akkor lehet 'nullás' költségvetés is. Ez '21-re volt tervezve, amit nyilván keresztülhúzott az élet.

"Most, hogy megint az egekben van, mindjárt nemfontos."

Annyira az egekben van, hogy 76% körülire várják év végére. Nominálisan valóban emelkedett. De ezt az elmúlt 6 évben már százszor és ezren elmagyarázták neked, de te ugye kellően hülye segg vagy ahhoz, hogy fölfogd.

Mellesleg, te kis éhenkórász, minimálbéres kis gecitarisznya, a 'faszszopó' szót nem hosszú 'sz'-szel írjuk, hanem kettőzött 'sz'-szel, ugyanis egy összetett szó, te majomfasz!
Nos, ennyit a te iskoládról és a kandida gombádról, te vérfertőzött patkány!
Dögölj meg a szaros kölkeiddel együtt, te román cigány!
K.
Kampfer 2021.10.14 20:24:48
@_atpijkamo_: "Minden szavad vitriolos hazugság."

Nem, tévedésben vagy! A jó qrvaanyádé és a fajtalan kölkeid pofázmányozása az, illetve a tieid, ahogy fentebb már rámutattam!

"dolgoznak a területen"

Igen, pontosan. Dolgoznak. A fajtáddal ellentétben, te kis egerészpatkány.

"Kevesebb mint kétezer intenzíves szakápoló jut 16 ezer lélegeztetőgépre – fakadt ki egy orvos a Facebookon"

Evidens, hogy marketingel a feltételek javítása érdekében. Kétezer szakápoló nem 16 ezer lélegeztetőhöz kell, te hazug román cigány, hanem ahhoz a mennyiséghez, aki lélegeztetőn vannak egyidőben. A legvadabb helyzetben sem volt kétezer lélegeztetett egyidőben. Tehát hazudsz!

"1:2 arány kellene, nem 1:8. Ezért volt a halálozás 95%-os."

Kellene? És akkor a fritzeknél hogy hiányozhat szövetségi szinten 11 ezer orvos??? Hm...? Már sosem lesz elegendő egészségügyi személyzet, ezt vagy elfogadod, vagy nem, de nem is lényeges. Ez van, a jövőben ez már másként fog festeni. Hogy a halálozás miért és mekkora volt, ezt nem egy magadfajta tudatlan, ostoba zsákfalusi román cigány szarházi fogja eldönteni!

"Nem állítottak semmit, csak szépen felvitték az egekbe."

Mert adósságszerkezetről, devizaarányról és lejárati időről egy hozzád hasonló parazitának fölösleges is említést tenni, mert egy buta, primitív, ostoba, alsóbbrendű, szarházi ösztönlény vagy, a fostos kölkeiddel együtt.

"A kezét nézd a gecinek, ahogy lop, ne a száját, ahogy hazudik."

És amíg ő hazudozik, addig 15% adót fizetek, míg a fajtád ámokfut, addig 36%-ot + szuperbruttó! Szerintem hazudozzon még egy darabig, ti pedig haljatok kínhalált családostól!

"Kis fasszopó nyelvtannáci."

Tudod, akinek iskolája van és nem kandidája, az ismeri a nyelvtant. :-) És nem a lovárit, mint te és a retardált szar családod!
Kamp.