Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grizon

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki eddig kihagyta volna, essen neki az első háromnak, tényleg megéri. Netflixen is van, sőt, az RTL Spike is vetíti, az első évadnál tartanak, van róla hogyvolt is. ..
Amikor Jeffrey Dean Morgan megkapta Negan szerepét a The Walking Deadben, azt mondtuk, ennél jobb casting hír már nem lesz idén, erre tessék: Neil Gaiman kultregényének Bryan Fuller keze alatt alakuló Amerikai Istenek című sorozatában Mr. Wednesdayt az az Ian MacShane alakítja majd, akinél nincs a…..
Annyira teljes erőből, hogy nem csak koncertezni fog az El Paso-i post hardcore zenekar, hanem új zenét is kiadnak. Hogy az új zene pontosan mit jelent, egyelőre nem tudni, csak annyi van, hogy a fenti kép jelent meg a weboldalukon. És igen, ezen a banneren világ körüli turné is szerepel, szóval…..
Grizon 2016.01.21 13:23:40
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent, ami sajnos olyan semmilyenre sikeredett, hogy önként biztosan nem vállaltam volna. Pedig ez már az élő show, tehát a válogatott hülyék helyett a válogatott tehetségek műsora - de hát itt ugye néha elég sajátos módszerekkel…..
Egyik kedvenc színészem, a Javier Bardemmel rendszeresen összekevert Jeffrey Dean Morgan kapta meg Negan szerepét a The Walking Deadben, akiről annyit kell tudni, hogy nála rohadékabb karaktert még nem láttam a sorozat alapjául szolgáló képregényben. A Kormányzó, a Terminus…..
Jövőre érkezik a FOX-ra a The Walking Dead alkotójának új sorozata, az Outcast. Robert Kirkman kissé misztikus, kicsit horroros krimijében egy fickót gyerekkora óta démonok vegzálnak, de nem tudja miért. Felnőttként kezdi unni a dolgot, és egy pap segítségével utánajár a…..
30 nap után magunk mögött tudunk számtalan megpróbáltatást, lakás nézést, költözést, berendezkedést, csótányt, rengeteg élményt, amit majd egy következő blog…..
Grizon 2015.08.04 16:17:32
Nem a leggördülékenyebb cím, de a lényeg benne van: David Fincher annyira megszerette Rooney Marát a Tetovált lány forgatásán, hogy megkérdezte, ugyan nem szállna-e be az HBO-nak forgó Utopia-remake-be, a színésznő meg komolyan elgondolkodott az ajánlaton. Mara azért nem…..
Léteznek ilyen filmek, videoklipek, tévésorozatok. Sőt, állítólag a való életben sem olyan, mint a legismertebb szerepe, de ezt sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk. Bruce Springsteen: Dancing In The Dark (1984)   1984-ben őt rángatja fel a színpadra a piszkosul jóképű és…..
A Showtime-nak megvan az a viszonylag rossz szokása, hogy a sikeresebb sorozatait már olyan hosszúra húzza, hogy a minősége tartása esetén is szép lassan érdektelenségbe fullad. A Dexter nyolc, a Nancy ül a fűben hét és a Kaliforgia szintén hét (és ennek még nincs ugye vége)…..
Az alábbi videót elnézve komolyan felmerül bennem a kétség, hogy a Metastatis címen beharangozott Breaking Bad-remake vajon nemcsak egy világméretű médiahekk része, mert ez, amit itt látunk, egy centivel sem jobb, mint a tévében látható dél-amerikai szappanoperák, vagy éppen ha…..
Az epizódot felvezető képsorokból úgy tűnik, sűrű napunk lesz, lesz itt minden Jamie levágott kezétől az Operation: Fuck Westeros-t beindító Dany-n át a hőbörgő Karstrarkig. Aki lemaradt volna az eddigiekről, itt pótolhatja. Valahol vidéken Thoros imádkozik egy kicsit a…..
a tegnap olyan hosszú és sokK volt, hogy muszáj pár szóban megemlíteni, mielőtt teljesen elnyomnám magamban. ugye volt reggel a kórházasdi, a laktózvizsgálat második napja, ami miatt 6-kor kellett kelnem és ahol konkrétan mosószer ízű vízben oldott lisztet (=laktózt) kellett…..
életem reloaded sarki fény 2013.03.21 11:06:32
tegnap olyan híreket kaptam, amitől nagyon-nagyon kiborultam, és első kétségbeesésemben sokáig csak azon gondolkoztam, hogy kivel beszélhetnék erről. végigvettem magamban a baráti jellegű kapcsolataimat, és alig találtam köztük olyat, akire rámondhattam volna, hogy őt felhívom,…..
életem reloaded szótlan 2013.03.17 22:07:54
mostanában egyre többször futok bele abba a helyzetbe, hogy nincs mit mondanom annak az embernek, akivel éppen beszélgetek. persze, amíg ez csak olyanokkal fordult elő, akiket nagyon ritkán látok, vagy akiket nem különösebben kedvelek, addig nincs semmi baj. de amikor már ezt éreztem a…..
életem reloaded szépen csöndben 2013.02.09 17:29:47
azért valahol megnyugtató a tudat, hogy az emberek, vagyis az ismerőseim 95%-ától akár fel is fordulhatnék, azzal se törődnének...
Médiaviagra Pilot: Banshee (2013) 2013.02.08 20:44:15
"Small Town. Big Secrets." Erőszak, vér, borosta, maffia. Ezzel a nyers körítéssel indul az Alan Ball (True Blood, Six Feet Under) nevével fémjelzett széria, amelyben egy fickó éppen kisétál a hűvösről és miután magabiztosan megkeféli az első útjába akadó pincérnőt,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.05 09:30:00
A Downton Abbey amerikai nézettsége a Super Bowl estéjén is maradt 6,6 millió, azaz nagyjából annyi, amennyit egyébként is tud. Kvázireality-sorozatot indít az MTV egy olyan családról, mint a Kardashian-klán. A sorozat félig scripted, félig rögtönzött lesz, mint a hamarosan…..
Az HBO nyilvánosságra hozta az első adag promóképet a március 31-én érkező harmadik Trónok harca-évadhoz, megmutatjuk mindet két, remekbe szabott galériában. ..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.01.25 09:30:00
A CBS közzétette a The Amazing Race következő évadának szereplőgárdájának képeit. Itt megnézhető mind, mi természetesen a hokitesóknak drukkolunk.  A Dallas készítői és szereplői itt mesélnek arról, hogyan kerül ki Jockey a Dallasból. A második évad hétfőn…..
életem reloaded napi mese 2013.01.02 02:17:10
beszámolok a nap jó híréről két recenzió írása közben, ha már úgyis itt töltöm az éjszakát.  egy régi barátnőm - még otthonról -, pár éve kiköltözött londonba, ahol sikerült a szakmájában elhelyezkednie. akkoriban már vagy 5 éve együtt volt (egy se veled, se…..
Az Aranyglóbusz mellett múlt héten kihirdették a legnagyobb hollywoodi szakszervezet, a színész-céh díjára jelöltek listáját is, nem sok meglepetéssel, ahogy arra várni lehetett. A Homeland három díjat nyerhet, de nehéz dolga lesz, mert ha a szereplőgárda egészét nézzük, a…..