Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ƒx

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véghajrájához közeledik a választási kampány a veszprémi 3-as számú körzetben. Az Ajkát, Tapolcát és Sümeget, valamint még 57 kis települést magába foglaló választókerületben április 12-én szavaznak az új országgyűlési képviselő személyéről. A mostani választás…..
ƒx 2015.04.10 16:38:24
@Scagnetti: Erről van szó.
Több mint kétmillió gyereket sújtott a Délkelet-Ukrajnában egy éve zajló polgárháború. Az adatot – az ENSZ gyermekszervezete, az Unesco közlésére hivatkozva – Pavel Asztanov, az Oroszországi Föderáció gyermekjogi biztosa ismertette az orosz állami televízió csütörtöki,…..
Törésvonalról beszélnek a politikai szakírók. Állítólag az MSZP-ben két tábor körvonalai rajzolódnak ki, az egyikben a pártelnökre figyelnek, a másikban meg a budapesti szervezet elnökére. Remélem, a magyar szocialisták máma már nem hasadnak tovább, holnap ünneplik ugyanis…..
ƒx 2014.10.07 21:14:48
"Nem tisztességes, amit Szerbiával tett. Senki se kényszerítette, hogy beszéljen a származási országába való visszatéréséről." – nyilatkozta Kovács László, a háromszoros olimpiai bajnok volt edzője. A régi szép idők: A Mester és Tanítványa, amikor még minden idilli…..
“A hírek szerint az első szlovák király, Burger king, megkoronázásán is testületileg képviseli magát az Európai Unió. Előtte persze alaposan áttanulmányozva a Bratyiszlavából Brüsszelbe sms-ben átküldött szlovák történelmet.” Egyszer volt, hol nem volt a…..
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
Fejlődés és a Nyugat vs. ellenforradalom és provincializmus - ez a cseh elnökválasztás legfontosabb üzenete. Előttem van, ahogy kinyitják a jobboldaliak a Magyar Nemzetet vagy bármelyik jobboldali weblapot, félelmetes, hogy mennyire nem működik a Fidesz ellenség/barát felismerő…..
Felhajtott egy járdára, ezért önmagát idiótának minősítő táblával kell álldogálni a nőnek egy kereszteződésben. A 32 éves Shena Hardin felhajtott egy járdára, hogy kikerüljön egy iskolabuszt, amelyről éppen akkor szálltak le a gyerekek, ezért ítélte a clevelandi…..
ƒx 2012.11.14 12:14:44
@ügyfélszolgálatos: De ha abban jó, amiért igen, akkor hol a probléma? :D
Nem fért a Szálasit éltető szlovákiai magyarok fejébe, hogy budapesti vagyok és beszélek szlovákul. Végül rájöttek: csakis zsidó lehetek. Magyarországon a rendszerváltás hajnalán két idealista, romantikus kép létezett a határon túli magyarokról. A liberális humanisták…..
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
ƒx 2012.11.14 00:06:12
Határátkelő Magyar vagyok itt is 2012.11.13 06:54:00
Jó régen jártunk már Lengyelországban, úgyhogy itt az ideje, hogy Varsó felé vegyük az irányt. Már csak azért is, mert (mint Lengyelmagyar írásából kiderül) a lengyelek nem kapkodják el az életet, amit Pató Pál úrhoz méltó tempóban élnek. „Miért Lengyelország? Mert…..
A gyűlöletbeszéd a húsz évvel ezelőtt megfogalmazott remények ellenére ma is aktuális probléma, és szabályozására szükség van. A túl erős törvények ugyanakkor több kárt okozhatnak, mint hasznot, még ha így többen ki is bújnak a hatóságok kezei alól – derült ki a…..
Három éven át tartó, rasszista indítékú testi és lelki terrort követően szülei átíratták a tízéves A.P.-t a kruševaci Dositej Obradović általános iskolából. Az iskolában cáfolják a cigányellenes incidenseket. A kisdiák édesanyja azt állítja, hogy fia osztálytársai…..
A Baywatch és a Knight Rider sztárja piacra dobta kaliforniai házát, és ezzel párhuzamosan Angliában már ajánlatot is tett egy ingatlanra. Más szóval: David Hasselhoff Angliába költözik. A 60 éves színész természetesen egy hölgy, a korábban áruházi eladói asszisztensként…..
ƒx 2012.11.12 15:21:55
@piszkosfred: Élek-e annyi ideig, hogy elfogyjon? Aligha.
Subba Fame Whore Norbi 2012.11.09 10:57:06
A jó ég tudja (cirkusz!) Norbi miért érzi fontosnak, hogy minden félkegyelmű Facebook kommentjét elolvassa, de valamiért még válaszolni is szeret nekik. Részünkről TúlHosszúNemOlvastamEl, de akit érdekel a szosziófotóhoz társuló szívbemarkoló irkája itt van: Igényes…..
Amíg Sharon Stone évekig nem talált vevőt drága villájára, addig Lili Zanuck rövid idő alatt hatalmas árréssel adta el ugyanazt a házat. Tekintse meg, min bukott 4,5 milliót az Elemi ösztön sztárja! A színésznő még 2006-ban vette meg a villát 11 millió dollárért. Később…..
ƒx 2012.11.09 12:45:46
„Fejbe vágták a döglött kutyát” – így reagált a miniszterelnök arra, hogy az Európai Bíróság kimondta: a diszkrimináció tilalmába ütközik a bírák hatvankét éves korban történő kötelező nyugdíjazása; amit egyébként egy alkotmánybírósági döntés, majd egy…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
ƒx 2012.11.07 10:26:28
@klarky: Pont azért nem, mert a hozzád hasonlók mindent elkövettek, hogy az ottani magyarok kussoljanak, és lehetőleg minél gyorsabban asszimilálódjanak. Sajnos...
Modorosblog Modoros' election night 2012.11.06 16:56:02
Hey folks! Üdvözlünk benneteket a Modorosblog történetének egyik legnagyobb és legfontosabb eseményén. Odaát, a Nagy Vízen Túl világfordító események zajlanak, Amerika választ. Ez a megkerülhetetlenül döntő fontosságú esemény pedig a mi kis aprócska, icipici magyar…..
ƒx 2012.11.07 01:08:57