Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ropotamo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új csodaprogramnak szánták, mégis nagyon kevés a kérelmező a kormány új családtámogatási programjában. Bár a bankok eddigi jelentés alapján az érdeklődök száma viszonylag magas, a tényleges kérelmezők száma mégis alacsony a jogszabályi bizonytalanságok és a lakáspiaci trendek miatt.  Év elején…..
Helyettes úr, könyörgök, le ne mondjon! Ha lemondana, az egy túl szimpatikus lépés lenne. A Nemzeti Kétharmadnak, a kormánynak, a pártszövetségnek, a pártnak, a frakciónak, az unortodoxiának, és hát Semjén úrnak sincs szüksége ilyen szimpatikus lépésekre, melyekről…..
Ropotamo 2012.12.07 22:25:16
@capacete: Igen, ez a 2. leginkább reális. Védhetetlen. Nekünk, valódi keresztényeknek szinte kezelhetetlen ez az úrhatnám 'KDN' P. A hajléktalanellenességnek mi köze az irgalmassághoz? Az 50 évvel ezelőtti kommunista keresztyénellenes bűnök felhánytorgatásának mi köze a megbocsátáshoz? A dölyfösségnek mi köze az alázathoz? Az indulatok szításának mi köze a szelidséghez? A manipulációnak mi köze ahhoz, hogy az igenünk igen, a nemünk meg nem legyen? A gyűlöletnek mi köze a szeretethez? És végül... mit ártottak azok a szegény szalonkák...
Az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja, Tausz Katalin közölte: súlyos etikai szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt, a szakdolgozatával kapcsolatban. Mint ismeretes a HVG.hu előbb arról közölt cikket, Semjén Zsolt a Pázmányon írt szakdolgozata, majd pár nappal később…..
Ropotamo 2012.12.07 21:51:25
@Secnir: Kálium - Deutérium - Nitrogén - Foszfor te nagyon vili.
Ropotamo 2012.12.07 21:54:11
@Módfelett Kényelmetlen: Az Urat nem lehet műmiatyánkkal átverni. Nagyon elszállt magától Semjén úr, és most veszi a büntetését. És ez csak a kezdet..?
Ropotamo 2012.12.07 22:03:41
@miva?: Igen, ez erkölcsileg védhetetlen. Mennyi gátlástalanság van egyesekben, hogy a kereszténységet felhasználva és túszul ejtve, sokakat manipulálva saját hatalmukat építgetik. Ezekért haragszik a Mindenható. Urunk, ne büntess minket gonosz vezetőkkel!
Mai történetünk Texasból érkezett, és sok sztereotípiára ad választ. Kiderül például, hogy tényleg elhízottak és buták-e az amerikaiak, tényleg csak azok járnak-e gyalog, akik sportolnak, milyen egy jó színvonalú lakópark és még sok minden más. De a lényeg, amit Texasi…..
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..
Ropotamo 2012.11.13 00:41:11
@komplikato: Jogos! Csak azért írom, hátha olvassa valamelyik elvakult, és felébred! Mert ez már NAGYON BETEG. Ez még az egyházügyi törvényre is rátesz. Mert sok esetben ha a józan ember nagyon akar, ha nagyítóval is, tud valami pozitívat találni egy-egy törvényükben. De ez... itt a diktatúra sötét fekáliája bugyog fel...

Remélem van legalább egy karakán csoport valahol az országban, amelyik tételesen, kemény munkával regisztrálja ezt a többéves jogi ámokfutást, hogy ha arra kerül a sor, gyorsan helyre lehessen hozni a károkat! Kőkemény lesz!
Ropotamo 2012.11.13 07:54:15
@Közbiztonság Szilárd: Az a baj, hogy ennyi fideszes képviselő között lennie kellene ellensúlynak. Van ugyanis érettségijük, hogy mást, ne mondjak. De nincs...
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
Aki figyelmesen olvasta a választási szabályok változásairól, a kampányban előforduló hirdetések korlátozó szabályairól szóló cikkeket, észrevehetett valamit. Azt, hogy valami hiányzik belőle. Míg az internetes, kereskedelmi médiumokban, és napilapokban történő…..
Az utcánk tele van brahmsi házakkal, így maga az utca is nyugodtan nevezhető brahmsinak, de talán az egész környék is. A lépcső, amely Budapest egyik központi terére vezet le, mindenképpen, és az az utca is, amelyben a lépcső folytatódik: jobb és baloldalt szintén brahmsi házak.…..