Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martin077

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Martin most egy NC videóval örvendeztet meg minket. Jó szórakozást. ..
martin077 2013.11.26 16:00:35
@Edvárd Hartai:
Szerintem ezt a kérdést az iddqd.blog.hu-n tedd fel, ott nagyobb eséllyel kapsz rá választ.
Sziasztok! Martin most két Board James videóval állt elő. Jó szórakozást. ..
Üdv Martin ismét két videót feliratozott NC videói közül. Köszönjük neki. Az AVGN videókkal technikai problémáim voltak. Nem tudtam letölteni őket megfelelő minőségben, hang csúszás nélkül, de szerencsére megoldottam már. Remélem a hétvégére legalább 1…..
Sziasztok! Martin fordított nekünk egy NC videót a Moonwalkert. Köszönjük neki NAGYON! Mindenkinek jó szórakozást! ..
martin077 2013.04.26 18:13:35
Kedves Mindenki, Tipcának kedve támadt egy Nostalgia Critic videót feliratozni, így most felirattal megtekinthetitek. Köszönjük neki és jó szórakozást. ..
martin077 2013.04.18 17:02:12
Sziasztok! Feliratoztam egy Nostalgia Critic videót( The King and I) : youtu.be/8hv0C-Wa4RA Lehet, hogy nem annyira profi, van benne egy-két elírás is, de talán így is lesz akinek tetszeni fog.
Sziasztok! Kíváncsi lennék a véleményetekre!Mostanság igen sok horror alapú játékról készül végigjátszás, és a jövőben is tervezek hasonlókat, ahogy az eddigi bejegyzéseimből láthatjátok. Ezt tervezem feldobni azzal, hogy más fajta játékokkal kicsit felturbózom a mixet,…..
A Dr Pepper nem csak Forrest Gump egyik kedvence, hanem nekem is. Ugyanakkor egy jó évtizede biztosan nem ittam belőle, mert nem láttam már sehol. Teljes döbbenetemre múltkor a Sparban láttam rögtön 2 literes kiszerelésben (400 forintért), ami biztosan nem valami olcsó, de ha…..