Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzénAtom

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
SzénAtom 2017.07.27 06:23:46
@SzénAtom: Egyébként szerintem nem rossz a kis kép néhány mp-ig, amin általában egy ember van, és nem csak a víz látszik....
A Holland Antillák, amint a nevük is mutatja Hollandiához kötődnek. Az egykori Holland Nyugat Indiát két, egymástól jól elkülönülő (és messze eső) szigetcsoport alkotta. A Venezuela partjaitól 20-50 kilométerre lévő ún. ABC-szigetek (Aruba, Bonaire és Curacao), valamint a Szélcsendes-szigetekhez…..
SzénAtom 2016.02.22 10:35:01
@_wood_: Nekem nagy mázlim van, de nem ott éltem...:)
Hamu és Feltámadás Kész cirkusz 2015.02.23 17:06:49
Oda a kétharmad. Tegnap este óta ezt szajkózza mindenki, akit kicsit is érdekel a politika, mindenki Kész Zoltánt dicséri, vagy éppen a hibákat próbálja elemezni, még Orbán is megszólalt a fácsén. Tavaly eleve épphogy lett meg a kétharmad, amit már az első adandó alkalommal el…..
SzénAtom 2015.02.24 19:40:44
Veszprémben simán, nagyon simán győzött a baloldal által támogatott független jelölt. Már az is meglepett volna, ha Kész Zoltán szoros versenyben nyer, azt pedig el nem tudtam volna képzelni, hogy kilenc százalékpontot verjen a Fidesz által indított alpolgármesterre, Némedi…..
SzénAtom 2015.02.24 19:39:56
A franciák csak most ocsúdnak a szörnyű támadásból. Ha az első sokk véget ér, rengeteg kérdésre kell majd válaszokat keresni és találni. Még nem tudjuk felmérni, hogy ami szerdán történt, mekkora jelentőségű és merre viszi a francia (és európai) politikát, de az biztos,…..
Ne vacakoljunk, adjunk egy esélyt annak, aki tényleg közlekedik is a városban. Robogóval, autóval, biciklivel. Szavazz Winklerre és bármit megígérünk! (Egyben ennyit ér egy ilyen szavazás.) Itt lehet, ne légy rest! ..
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
SzénAtom 2013.10.19 08:52:05
Hogy ne a víz legyen az úr... most kell elővenni mindenkinek az erejét, segítőkészségét és megmutatnia rátermettségét, illetve azt, nem csak a szája jár, de a keze is tud. Szóval. Összegyűjtöttünk néhány helyet, alapítványt, felhívást, hogy mindenki megtalálja, ő hol és…..
Ön szereti a zsidókat? A kérdésre nem adható jó válasz. Sem a nem szeretem, sem a szeretem nem helyes. Zsidó ugyanis sokféle van. A becsületeseket, kedveseket, tehetségeseket, nagylelkűeket szeretem, a gonoszakat, irigyeket, a bűnözőket pedig nem. Olyan, hogy "zsidók", pedig nincs.…..
Antipropaganda Gerendás emigráns 2013.04.03 17:29:55
A mai nap szenzációja: Gerendás Péter elhagyja Magyarországot. Úgy posztolgatják a facebookon, mint ha az első híres zeneszerző hagyná el csepp hazánkat, miközben a korabeli nagy zenészek legalább fele már 20 éve emigrált, nem másodvonalbeli szerzők, hanem frontemberek, arcok,…..
Úgy vélem, konzervatívként a legkisebb politikai rosszat keresve nehéz mást választani, mint Bajnait. Szemet dörzsölve, tépelődve, fogat szíva, kezet tördelve, de mégis. Nem tűnik ugyan túl megalapozottnak ez a választás, különösen a programja híján, és egyelőre nem is…..
1000 leütés Nemzeti idiotizmus 2013.01.29 04:36:06
A MN idióta leleplezésére született HaHás önfeljelentés, miszerint a hallgatói szervezet valójában "ezer szálon kötődik a Fideszhez", illetve annak ironikus beismerése, hogy a "diákmozgalom mögött diákok állnak", kellemesen találó válasz arra a hisztérikus, lényegölő…..
SzénAtom 2013.01.29 18:54:54
@Zuckerbrot: A viccért érdemes volt bekukkantani...
Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam. Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod…..
... pedig nem róla, illetőleg nem csak róla kellene. Bayer Zsoltnak egyetlen egy dologban ugyanis igaza van: a cigány származású magyar állampolgárok helyzete egy olyan kérdés, amiről tényleg beszélni kell. Bayer Zsolttól eltérően én azért tartom a róla folytatandó beszédet…..
Gréczyblog Pusztaszabolcs üzenete 2013.01.21 07:20:58
A Fejér megyei Pusztaszabolcson időközi polgármester-választást tartottak. A hideg és a hó ellenére negyven százalékos volt a részvétel. Mindenki függetlenként indult, egyedül a Demokratikus Koalíció vállalta, hogy pártként méreti meg magát. Csányi Kálmán fideszes…..
Bemutatkoztam; Kubatov elröhögte magát, kérte Bayer számát, én meg elküldtem neki sms-ben. Szerintem nem kéne arról értekezni, hogy mekkora tehetség a Zsolt és milyen kár érte; nem nagy tehetség, és nem kár érte. Bayer középszerű és félművelt Szabó Dezső-epigon,…..
A korrupció elleni fellépés kulcskérdései a tág értelemben vett állam átláthatóságának növelése, a közbeszerzések rendszerének átalakítása és a pártfinanszírozás rendbetétele. A Haza és Haladás Alapítvány átfogó programon dolgozik, amely ezekre a problémákra kíván…..
SzénAtom 2012.12.07 16:15:27
„Honnan tudhattuk a jövőt,mert mind egyetértettünk, ha láttuk őt:Ez elveszítette az eszét.Ez a lány hiába szép, hiába szép !” Bereményi Géza – Dés László: A hiába szép - 1985 ((http://www.youtube.com/watch?v=Myb5v8AFROk)     Átírni egy ország alkotmányát…..
SzénAtom 2012.12.07 15:33:08
Egy hónapja a Kelet-Európából nyugatra és olajhatalmakhoz csábított és prostitúcióra kényszerített fiatal lányokról szóló dokumentumfilm kapcsán a Kimittud szolgáltatáson keresztül közérdekű adatigényléssel fordultunk az Országos Rendőrfőkapitánysághoz, hogy megtudjuk,…..
SzénAtom 2012.12.07 15:27:06
Egykori gyártelepi tömblakás, valahol a város szélén. Foszladozó kötélre kötött kutya ugatása köszönt. A főpolgármesterhez jöttünk. Az udvaron szeméthalom és tűzrakások nyomai. Koszos ruhájú, de mosolygós kisfiú játszik a kutyával. Bottal böködi, az pedig nyüszítve…..
Annamari arcán geci, -Körülbelül három deci! Jól sikerült szopás után bizony pofás Weblapdizájn jutott neki...