Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandita21

319 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez ám a hír 2014.09.15 00:26:05
..
CsillagosÉgBolt 2014.07.03 23:01:33
// ..
Ezúttal az Ikrek (Gemini) volt a soros a csillagjegyekhez köthető előadókkal és dalokkal. Lényegesen nagyobb volt a választék, mint a Halaknál, a Kosnál vagy a Bikánál, mert itt már találni ismertebbeket. Igyekeztem most is minél színesebben válogatni a videómegosztón több…..
újabb 5 db Facebookon közzétett feliratos képemKatt a képre a nagyobb méretért!2014És nemcsak a mosógép.....
Lencsemágia a bőségért, a biztonságért, és az egészségértA hagyomány szerint négyszer kezdődik el az év az esztendő körén belül. E négy kezdet a tavasz, a nyár, az ősz, és a tél. Az eljövendő évszak a Nap fordulatával indul, vagyis úgynevezett napfordulati pontot ér el…..
CsillagosÉgBolt Csillagkő(d) 2014.06.14 14:54:00
Mikor nagyon egyedül vagy,Lehull hozzád egy kis csillag.Hófehér gyöngyök vezessenek,Mint jó vándort fehér kövek. OmegaEz egy kő. De úgy néz ki, mintha egy csillagködöt zártak volna bele.Ez a különleges kő egy opál, ami úgy néz ki, mintha egy csillagködöt zártak volna bele.…..
Csak 13 szál levendula kell és tízmilliószoros hőfok, hogy megnyugodjak. Ebben a nyugalomban érzem azt, hogy valami nagyon finom illat terjeng a forró levegőben.………………….Tudtad, hogy a levendula forrázata nagyon is jótékonyan hat többek közt az alvászavarokra? Telihold…..
A patisszon (magyar nevén csillagtök) ugyancsak a tökfélék osztályába tartozik. Lehetne diszkosz, ufo, de hazai nevén csillagtöknek hívjuk a patisszont. Tápértéke megegyezik fajtatársaival, azonban kitűnik közülük csillagot érdemlő magas C-vitamin tartalmával: 30 mg/100g!…..
Ha az alábbi videót az ember csukott szemmel hallgatja végig, még azt is gondolhatná, hogy valamelyik őserdőben hagytak egy mikrofont, pedig a felvételen valójában a világűr szólalt meg. Persze némi emberi rásegítéssel.Az angol Leicesteri Egyetem Trajectory (vagyis Röppálya)…..
Egy szépirodalmi csillagművészetCsodás vers csodás látvánnyal és zenével "Állok az ablak mellett éjszaka, S a mérhetetlen messzeségen át Szemembe gyűjtöm össze egy szelíd Távol csillag remegő sugarát."(Tóth Árpád) ..
Ebből megtudod ki vagy te valójában? - Hány KOS kell egy villanykörte kicseréléséhez? - Csak egy! Talán valami nem tetszik?! - Hány BIKA kell egy villanykörte kicseréléséhez? - Egy elég, csak győzd meg, hogy a régi, kiégett körte értéktelen, és ki kellene dobni! - Hány IKREK…..
Ha a villanyt kapcsolod fel, Lámpa fénye illan. Ha az agyadat kapcsolod be, Felismerés fénye villan. Ha a szívedet kapcsolod be, Csillag fénye csillan.Az anya, aki gyermeket hord a szíve alatt, Csillagot zár karjaiba az Ég alatt.Az életed egy véget nem érő kör, melynek…..
Halk dallam táncolt a szélben a hömpölygő Tejút partján. Homlokomat tűzgyűrű fogja, hogy arcomba csapjon lángja. S messze száll a fény nyila, midőn kifeszül az élet húrja.………………….A vetés és a szerelem időszaka után – bár látni fogjuk, hogy ez az időszak még…..
Nem csapok mindjárt a közepébe, bevezetésképpen jöjjenek a pontos adatok, melyek még önmagukban nem mondanak semmit. 2014-ben az Ikrek újhold május 28-án 20 óra 40 perckor pontosodik be az Ikrek 7. fokán.Ez az újhold tényleg olyan, mint a belégzés és kilégzés folyamata, úgymond…..
KOSA gyermek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani.Galileo GalileiEgy újszülött olyan, mint minden kezdet: csoda, remény, álmodozás a lehetőségekről.Eda LeshanAz élet tűz, amely mindig elhamvad, de újra lángra kap, amikor gyermek…..
Gyermeknap alkalmábólFent a felhő szélénegy angyal mindent lát,hogy a világot a Földön, gyerekek rajzolják.Kicsiny, hegyezetlen,színes ceruzák. (Kormorán)KOSBIKAIKREKRÁKOROSZLÁNSZŰZMÉRLEGSKORPIÓNYILASBAKVÍZÖNTŐHALAK ..
A Nap immáron belépett az Ikrek jegyébe, most születnek az Ikrek gyerekek, most ünnepli születésnapját minden kíváncsiskodó és érdeklődő Ikrek-szülött. Ezzel a bejegyzéssel kíván boldog születésnapot minden Ikreknek a Csillagművészet!Az Ikrek jegy jellemzése (a teljesség…..
Ismét csillagjegyekhez köthető dalokat és előadókat válogattam, közülük is kizárólag az igényesebbeket. Ezúttal a Bika következik (Taurus). A választék nem volt túl nagy, de még így is színes a felhozatal.Taurus music - The last timeAz előadóról nem tudunk semmit, de a zene…..
A különféle természetes anyaggal végzett testfestés szinte az összes ősi törzsi kultúrában jelen volt valamilyen formában. Dél-Amerikában, Afrika egyes részein, a Csendes-óceán szigetein, Ausztráliában és Új-Zélandon a mai napig elterjedt varázslási eszköz a bennszülöttek…..
Ami most következik: titok. Egy rejtély, egy enigma, mely ésszel feltárhatatlan, olyan mélyre temettetett. Oly mély és láthatatlan, hogy csak egy kataklizma könnyei tudják felszínre hozni.……………………..A Skorpió telihold pozitív értelemben ijesztő. Azért ijesztő, mert a…..
Zselenszky 2014.05.12 05:23:00
..
Tűzhányó 2014.05.12 05:22:12
..
"A szerelem, mint princípium jelenik meg a Vénuszban. Az anyagi termékenység, megtermékenyülés és az emberi kapcsolatokban megvalósítandó egyensúlyi igény, a másik általi kiteljesedés vágyát hordozza.""A Mars szimbolizálja a testi-lelki-szellemi cselekvő erőket. Segítségével…..
Az alábbi szövegek nem saját szellemi termékek, hanem egy "hiánypótló" gyűjtőmunka erről a gyönyörű és ősi szertartásról. A szertartás szövege pedig abszolút a Csillagművészet arculatához illeszkedik, mert lépten-nyomon a csillagokhoz fohászkodik.A bejegyzés címében…..
A tanmese videón A foltmanók kicsi, fából készült emberkék voltak. Mindannyian Éli fafaragómester keze alól kerültek ki. A mester műhelye messze fent a hegyen állt, ahonnan szép kilátás nyílt a foltmanók kicsi falujára. Mindegyik manó másmilyen volt. Egyiknek nagy volt az orra,…..