Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kollár Dániel

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tyler, The Creator - Wolf(Odd Future / Sony) Tyler, The Creator Wolf című harmadik albumának több előnyös tulajdonsága is van: nem az egydimenziós polgárpukkasztás Tyler elsődleges célja, az agressziója nem hatalmasodik el a tehetsége felett és most először érezhetjük…..
Swollen Members - Beautiful Death Machine(Suburban Noize) Két évvel az előző lemez, és négy évvel a tagok fejének kitisztulását követően jelentette meg az új stúdióalbumát Kanada elsőszámú hiphop exportőre, a sötét hangulatú alapokról és beforduló, filozofáló…..
Törhetetlenül passzírozza a centeket J Dilla emlékéből a hiphop legenda édesanyja által vezetett Yancey Media Group, ami abból a szempontból nem meglepő, hogy a tavaly életre hívott kiadónak felvállaltan semmi más célja nincs azon kívül, hogy J Dilla emlékéből centeket…..
Talib Kweli az utolsó pillanatban szűk fél évvel eltolta új albumát, a Prisoners Of Consciousnesst az ősz folyamán. Azt az albumot, amivel kapcsolatban már az előző, 2011 év eleji Gutter Rainbowsnál is nagyon fogadkozott, akár egy író, aki úgy érzi a bemutató…..
Eminem látszólag minél kevesebbet ad magából, annál népszerűbb mostanában. Úgy van neki a legtöbb Facebook-rajongójal az amerikai zenészek között, hogy 2010 tavasza óta nem adott ki önálló szerzői albumot, és leginkább kósza featekben találkozhattunk csak a nevével. Ideje…..
Various Artists – The Man With The Iron Fists OST(Soul Temple) A Wu-Tang Clan atyja, RZA régóta igyekszik betörni Hollywoodba és úgy néz ki, apró lépésekben sikerült is neki. Szerepelt már Jim Jarmusch Kávé és Cigarettájában, összeállította a Kill Bill soundtrackjét, tavaly…..