Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizony rég nem hallottam már az egykori Bond-lányról, Olga Kurylenkoról, pedig úgy 2009 körül, a Quantum csendje bemutatója környékén tele voltak a magazinok a róla készült fotósorozatokkal. Sőt, olyannyira népszerű volt, hogy még a Campari-naptár arcává is őt választották…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..
Tankcsapda – Rockmafia Debrecen(Tankcsapda Music) Kevés olyan magyar zenekart, előadót lehet említeni az elmúlt húsz évből, amelyikről mindenkinek van véleménye. Már a Kispálban se vagyok biztos, Ákosban és a Tankcsapdában viszont száz százalékig. Valószínűleg Magyarország…..
2012.11.27 08:47:13
A Dallas-rajongók virágokat helyeztek el a november 23-án elhunyt Larry Hagman csillagjára a Los Angeles-i Hírességek Sétányán, írja az MTI és egy fotót is leközöl: De miért imádták az emberek Jockeyt (eredetileg: J.R.-t), ezt a mindig hazudozó és kurvázó, ráncos…..
2012.11.27 08:31:11
Hiába temetnék már, a világon körbeszáguldó Gangnam Style-jelenség nemhogy lecsengett volna, hanem egy-egy prominens személyiség - legutóbb az Egyesült Államok elnöke, a londoni polgármester és Madonna - révén egyre tovább dagad. A dél-koreai énekes, Psy zenés videója…..
2012.11.26 09:25:10
A csapat szerdán indult, hogy behajózzák a járműveket, de a személyzet természetesen nem a hat hetes viziutat választotta: mindenki repülővel utazik. Az utolsó pillanatban alaposan megnéztük a pusztítót, amit a Szalay-Bunkoczi páros Selyemút ralis 2. helyezése után sokan várnak a…..
TComment Az utolsó tégla 2012.11.23 09:57:04
Sokat azért inkább nem forogtam a sárban, mert a traktorosnak el nem tudtam volna magyarázni, hol vagyok éppen Ha ön szereti a kutyákat és kerülné a feltűnést, akkor az X-Trail az ön autója még mindig. Mert kedves, puha és jóindulatú, mint egy öregedő retriever és a családja…..
2012.11.23 12:20:47
A tegnapi (többféle értelemben is) forró poszt után ma hűvösebbre vesszük az irányt és egészen Svédországig szaladunk. Kiderül, tényleg olyan magasak-e a svéd adók; hogyan jöhet össze egy évben 61 nap szabadság (háromszor adtam össze és annyi...); és az is, mi a…..
Tessék, hát ez volt a mai műsor. Winkler amúgy nagy jóstehetség (vagy csak megérezte a vesztét), mert amikor elindult a szerkesztőségből a Komondor-forgatásra még meg is jegyezte, hogy csak ezzel ne akadjak el, mert nincs az a traktoros, aki ezt kihúzza. Szerencsére telefonkönyve…..
2012.11.22 09:41:24
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: És te azt észrevetted, hogy ez egy prototípus?
   Van Budán, a Nyéki-hegy oldalában egy különös erdőfolt, melyről még nyáron volt szó az Urbanistán: állítólag Nagy-Magyarország alakja van. A Diktatúrák árnyékában című könyv szerint szándékosan telepítették ilyenre Trianon után…..
2012.11.14 12:01:17
Már csak három leány áll a gáton Dzson pinavillájában, Violetta, a lárvaszerű arcával, Erika, a bajor bőrnadrágos szoftpornókból ismert fejőnő és Tünde, a lerobban kamionparkolós rodakirálynő. Szerintem Dzson jobban jár, ha Pákó mellett dönt, az ismert árnyoldalak ellenére…..
2012.11.14 12:00:18
A Baywatch és a Knight Rider sztárja piacra dobta kaliforniai házát, és ezzel párhuzamosan Angliában már ajánlatot is tett egy ingatlanra. Más szóval: David Hasselhoff Angliába költözik. A 60 éves színész természetesen egy hölgy, a korábban áruházi eladói asszisztensként…..
2012.11.12 14:03:01
Tudjuk, hogy Detroit aranykora már réges-rég oda lett. A város néptelenedik, az USA egyik legveszélyesebb helyének tartják, de mégis, vannak még, akik kapaszkodnak. A Chrysler Co. például igyekszik visszahozni a régi csillogásból valamit és kitart, a jellemzően fiatalabb…..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Még szeptemberben jelent meg itt Tamás posztja, aki akkoriban kezdte meg Svájcban egyetemi tanulmányait. Most azonban mégis úgy döntött, visszaköltözik Magyarországra. Sok minden más mellett ennek okára is fény derül mostani írásából. „Eltelt nagyjából egy hónap a…..
2012.11.06 14:05:40
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
2012.11.06 14:02:58
Újabb autóval bővítette impozáns luxusautó-gyűjteményét Kim Kardashian. Az új szerzemény egy kétmillió dolláros Paganai Huayra. Állítólag amióta Kanye Westtel jár, Kim Kardashian elkezdte élvezni az egyszerűbb dolgokat az életben. Azt, hogy ez pontosan mit jelent, nem…..
2012.11.06 14:02:16
Alighanem a világ egyik legalacsonyabbra épített vasúti felüljárója található az Egyesült Államokban, az észak-karolinai a Durham városában. Magassága mindössze 11'8", vagyis alig több mint 3 és fél méter. A hídnak saját rajongói oldala is van, melyből kiderül, hogy száz…..
2012.11.06 08:21:38