Regisztráció Blogot indítok
Adatok
goldenyears

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az indexen ma megjelent egy cikk, miszerint a kormány elé kerül egy olyan törvénymódosítási javaslat, hogy nyelvvizsga nélkül is lehetne diplomát szerezni a jövőben. Ezt egy orbitális baromságnak tartom.  Rögtön egy kissé demagóg kérdést vetek fel, de ez volt az első…..
A hozzászólásokra itt reagálnék annyival, hogy megpróbálom röviden elmesélni a történetem. A helyzet az, hogy 16 évesen, mikor megvolt a megfelelő baráti támogatottságom, életmódot váltottam. Elhagytam minden cukros és fehér lisztes kaját. 35 kg-t fogytam. Úgy bizony.…..
goldenyears 2013.07.08 13:41:02
@fat.acceptance: a képet te tetted ki, a történetedet te osztottad meg. súlyosan bizalmatlan vagy az emberekkel, kizárólag rosszat feltételezel róluk, ez itt a baj. könnyű abba menekülni, hogy ez a világ kövérfóbiás. hogy a média tehet róla, mert értéktelennek érzed magad. nem fárasztó folyton ezt ismételgetni, ennyi embernek? akik tényleg alapvetően jó szándékkal írnak neked?

vagy jobb lenne azt hallanod, hogy szegény, szegény lány, tényleg milyen csúnya, gonosz a világ, mindenki fogyitippet ad neked meg edzéstervet, közben fogalmuk sincs, milyen nehéz a kövér embereknek... ettől jól fogod érezni magad?
A hülyeség sokféleképpen osztályozható (mint erre korábban már rámutattam), de amit most szeretett hazánk lakossága bemutat, az bármely kormánynak is becsületére válna. Minden drámában van valami személyes, így ebben is, hiszen úgy keveredtem bele a tegnapi havazásba, hogy…..