Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnG

69 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
♥ Katy és AnG Blogja ♥ Juppy! 2014.04.12 12:51:59
Nos, mióta szétmentünk a volt vőlegényemmel, kezd egy kicsit több időm felszabadulni, aminek borzasztóan örülök, de még mindig nincs annyi, amennyit szeretnék! Itt van az iskola a tanulással és az egyetemi továbbtanulással, a diákmunka (egy barátnőm kocsmájában vagyok pultos),…..
AnG's Blog Budapest... 2014.03.27 14:16:31
Budapest látványosságaival bizonyítja a Buzzfeed, miért a miénk a legszebb város Európában. 29 budapesti látványosságot mutat be a Buzzfeed nevű amerikai oldal. A képekkel és az ajánlószövegekkel csak egyet akarnak bizonyítani: Magyarország fővárosa egyben Európa legszebb…..
1. Mire jó a post-it papírcetli? Hát a billentyűzet tisztítására!2. A vécépapír kartongurigájából tökéletes tápkocka-tartó készíthető a csírázó magvaknak. A palántákat aztán nyugodtan el lehet helyezni a földbe, hiszen a papír elbomlik.3. Nektek is mindig leragad a cellux…..
Pozitívan csalódott a New York Times utazási rovatának amerikai újságírója, aki véletlenszerűen választott úti céljául egy első látására a turisták számára nem túl érdekes magyar kisvárost, Mezőberényt. Véletlenszerűen választotta ki a 11 ezer lelket…..
AnG's Blog 10 éves a Facebook 2014.02.04 12:09:13
Február 4-én lesz 10 éves a Facebook. A havi látogatottsága jelenlegi 1.23 milliárd fő. De kik voltak a mostanra legnagyobbá nőtt közösségi oldal első tagjai?Minden regisztrált felhasználónak van egy azonosító száma, amit a csatlakozásakor kap. Ezek nem szabályosan növekednek:…..
AnG's Blog Környezetszennyezés 2014.01.04 16:27:15
Azt akarták ezzel a videóval kifejezni, hogy nézzünk szembe a tényekkel! A rövidtávú repülőgépjáratok hihatetlenül nagy hatással vannak az éghajlatra. Valószínűleg azért használtak pont jegesmedvéket a videó elkészítéséhez, mert ez az állatfaj a jól ismert szimbóluma a…..
AnG's Blog Köszöntünk, 2014! 2014.01.01 00:00:00
Szeretnék minden kedves olvasómnak nagyon nagyon boldog új évet kívánni, ezzel a kis elegáns, de mégsem giccses képpel! ..
A napokban, láttam egy meghökkentő videót a YouTube.com oldalon, melyben egy fiatal srác, aki nem lehet több 24-25-nél, sorra járja a lányokat különböző helyszíneken, hogy csókolózzon velük. Mindezt 3 egyszerű kérdést tesz fel a kiszemelt hölgyeknek: Vonzónak tartasz? Van…..
Van néhány hely a földön, ami varázslatosan gyönyörű! Hozzá kell, hogy tegyem, ez NEM a photoshop műve, hanem valós, létező hely, a nagyvilágon. Talán egyszer még eljutunk oda is! Nagyon remélem, mert én imádom az ilyen mesébe illő helyeket. Habár ez a kép számomra is elég…..
Ez a film, egy 2012-es, amerikai akciófilm. Habár nem éppen történet szeriti sorrendben adták ki, ugyanis a második rész az első, a harmadik a második rész és az első az utolsó, szóval, ha valaki még nem látta és szereti az autóversenyeket, ebben a sorrendben ajánlom…..
AnG's Blog Mitől gazdag Svájc? 2013.06.18 13:49:21
Az iskolában az igazgató kért egy listát a beszerzési nőtől, hogy mit, honnan és mennyi pénzért vásárol az iskola. A kimutatást me is kapta egy pár óra múlva úgy, hogy a termék származásának helye legtöbbször ki volt húzva, vagy külföldi helyet takart. Ekkor az igazgató…..
Testimese Andibaba 2019.10.10 09:46:00
Vidéki a csaj, de mi az a pár száz kilóméter egy jó dugásért? Valami hülye társkeresőn futottunk egymásba, megadta  a számát, felhívtam. Tornázott, alig 50 kiló, alacsony, a képen csinos arcú, jó alakú. Ritkán van olyan, hogy érzem a nőn, hogy ki van éhezve, és tulajdonképpen nyitott kaput…..
AnG 2013.06.18 11:38:53
@dr doktorka: tényleg elég rossz egy történet... A szóhasználat,pedig egy enyhe meleg hajlamra utal, amit nem azért írok, mert nő vagyok, hanem azért, mert egy nő valóban nem adja meg magát az első randin! De ha valakinek van egy kis esze, nem bízik a társkeresőkben, hanem elmegy bulizni, megismerkedik valakivel, stb... Ugyanis nem lehet egy egész életet úgy leélni, hogy egyik nőtől, a másikig mentek...
Nekem személy szerint ez a véleményem!
Az USA-ban egy rab 4 börtönőrnőt ejtett teherebe. Ez ügyben indult nyomozás során derült fény arra, hogy a rácsok mögött valóságos maffiát létesítettek a börtönőrök és a rabok.   Egy Devon White nevű rab ejtette őket teherbe és a 4 várandós nő közül 2 annyira…..
A hét bloggere A kézműveslány 2013.06.02 12:46:28
Ezen a héten a PandArte blog ezerarcú szerzőjét mutatjuk be nektek. Fény derül a pandák és a művészet között leledző kapcsolat titkára, megtudhatjátok, hogy hol lehet a legszebb ékszereket kapni Magyarországon és jó kis ötleteket nyúlhattok tőle, ha nehézségetek támad egy…..
AnG's Blog Profi garázdaásg 2013.03.29 18:35:32
Háát, én ilyen nagy garázdaságot még életemben nem láttam! Elsőnek egy kis helyke nemtörődömséggel feltérképezi a terepet, de aztán csak bedobja és miközben fut el, hasra esik a patkában.Itt van egy gif képen a lényeg!   ..
AnG's Blog Szünet ^-^ 2013.06.14 14:00:00
Ma hivatalosan is megkezdődik a nagybetűs NYÁRISZÜNET! Lassan egy hónapja -de van, aki már a tanév eleje óta- várja, hogy elhangozzék az a bűvös mondat az igazgató úr / igazgató nő szájából; "Ezennel a 2012-es 2013-as tanévet hivatalosan is lezárom!" Ekkor minden diák…..
AnG's Blog Fagyi házilag! 2013.06.11 22:47:01
Ma azt találtam ki, hogy meggyből és joghurtból készítek egy már-már fagyi szerű valamit. Eredetileg tejfölből készülne, mert a zsírtartalma miatt krémesebbre fagyna, de tejföl sajna nem volt itthon. A joghurt diétás, a meggy zsírégető, a nádcukor meg egészséges!  A recept:…..
  Az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy sose felejts el mosolyogni, akármennyire is fájjon az, ami történt, ugyanis minden vég, valiami új kezdete! Sokszor attól tartunk, hogy ez a bizonyos "Új" dolog rossz lesz, de fel a fejjel! Először is, minden nézőpont kérdése;…..
Azta! Egyetlen érintésre jéggé válik a víz! Először én is azt hittem, hogy akmu, de NEM! Csak annyi az egész lényege, hogy 2 és háromnegyed órára (2:45) beteszed a tiszta, szénsavmentes ásványvizet a mélyhűtőbe, majd amikor kiveszed a palackot, egy kicsit ráütsz és máris…..
Mostanában nagyon keveset vagyok itthon, ugyanis a vőlegényemmel vagyok a nap egyik felében, a másikban, pedig iskolában. Csak ritkán jutok haza anyához, akkor is csak tanulni meg aludni. De Katyhez sosincs időm átmenni és ez annyira bánt! Tudom, hogy régen mennyit találkoztunk,…..
AnG's Blog Epres maszk házilag! 2013.06.04 21:55:24
Imádjuk. Nehéz persze megállni, hogy ne együk meg mindet, de... igen kiváló hatásokkal bír az eper. Piros barátunk pattanások, aknék ellen is jó, a pórusokat is rendezi, anti-aging hatású. Mossad meg, pürésítsd és önts hozzá némi natúr joghurtot vagy tejszínt. Méz…..