Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tulipa Zsófi

69 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A varázslatos Karácsonyház 2021-ben ismét kinyitott, várunk mindenkit szeretettel Gödöllőn, a Királyi Kastéllyal szemközt! Bővebb információk: Karacsonyhaz.hu Facebook.com/Karacsonyhaz..
Jártunk már Bécsben, írtunk már Hollandiáról, most pedig újra itt vagyunk a sógoroknál, hogy feltérképezzük a Stephansdom környékét. Érdemes volt, mert nagyon érdekes dolgokra bukkantunk itt! A Stephansplatz mellett nagyon szép vásárt találtunk, sok szép kézműves…..
Nagyon finom a Karácsonyháznál készülő sült gesztenye, az illatának is igen nehéz ellenállni, az emberek ezért visszajárnak Gabihoz érte. Kíváncsiak voltunk a titkára, és arra, hogy vajon otthon is elkészíthető-e ez a finomság? Íme a finom sült gesztenye minden titka: A…..
A Karácsonyház polcain sokféle különleges üveggömb található. Ezek közül sok kézzel festett is van a világ számos országából, legbüszkébbek mégis a saját tervezésű gömbjeinkre vagyunk, amit egy hazai manufaktúrában készítenek nekünk. Bemutatjuk, hogy hogyan…..
Íme, elkészült a Karácsonyház 2017-es kisfilmje! Kukkantsatok be hozzánk a segítségével, és gyertek is el, ha tehetitek! December 24-én délig várunk mindenkit szeretettel! Bővebb információkat Facebook oldalunkon találtok! A megosztást is köszönjük szépen!..
A valkenburgi karácsonyi vásár elég híres, ezért semmiképpen nem hagyhattuk ki. A városka Hollandia déli csücskénél található, nem messze az általunk annyira szeretett meseszép Maastricht-tól. A híres karácsonyi vásárok sorozatunkban így a bécsi után következőnek ezt…..
  A dán LEGO termékeit a világon szinte mindenki ismeri, gyakorlatilag bármit meg lehet az általuk gyártott műanyag építőkockákból építeni. A cég évente több limitált karácsonyi csomaggal jelentkezik, idén például a szokásos LEGO adventi kalendáriumok mellett egy…..
 Idén is 300 négyzetméteren 9 szobában több, mint húszféle különlegesen feldíszített karácsonyfával és rengetek szép aprósággal és kreatív ötlettel, családi- és gyermekprogramokkal, kézműves foglalkozásokkal várunk Gödöllőn a Kastéllyal szemben a Szabadság út 4.…..
  A nagy múltú gödöllői Karácsonyház csapatával csakúgy, ahogy minden évben idén is ellátogatottunk a kedvenc hazai üvegdísz manufaktúránkba hogy egyedi, kézzel festett gömbdíszeket rendeljünk saját elképzeléseink szerint. Így néz ki egy "nyers" üveggömb itt éppen…..
  Sokféle használati tárgy alakú üvegdísszel találkozott idén a Karácsonyház csapata, ezeket nagyon jópofának találtuk! Ajándékba adni is kiváló ötlet, örök emlékké válhat egy-egy ilyen dísz a fán. Köszönjük  a…..
  Kollégánk szereti a pecát, ezért a gödöllői Karácsonyház egyik beszerző körútján összeszedett pár idevágó dekorációt egy üvegdísz manufaktúrában és megépítette saját fáját! Kék ledeket tett rá (ami a vizet szimbolizálja) a díszek pedig üveghalak, kukoricák kis…..
  Jópofa díszek ezek, sportrajongók biztosan örülnének 1-1 ilyennek a fájukon! Köszönjük  a megosztásokat! Várunk szeretettel a gödöllői Karácsonyházban vagy a budapesti Karácsonyboltban! Hasonló témák itt!..
  Ünnepekkor általában jókat eszünk, egyes családoknál roskadozik az asztal a sokféle ételtől. Vannak azonban  olyan helyek, ahol a karácsonyfa is így tesz! A Karácsonyház rengeteg ételes témájú karácsonyfadíszt is talált.  Köszönjük  a…..
Nézegettük, de nem értettük. Vajon mit szedhetett aki ezeket a díszeket készíthette?  Köszönjük  a megosztásokat! Várunk szeretettel a gödöllői Karácsonyházban vagy a budapesti Karácsonyboltban! Hasonló témák itt!..
  Ha kisgyereked van ezzel az egyszerű ötlettel maradandó emléket alkothatsz és a nagyszülőket is egyszerűen és költséghatékonyan megörvendeztetheted!  Készíts lenyomatból karácsonyfadíszt vagy üdvözlőlapot! Mindkettő egyszerű: A laphoz csak kend be a pici kezét és/vagy…..
  A gödöllői Karácsonyház csapata folyamatosan keresi az új dolgokat, ilyenkor azonban bele-belefutunk néhány hihetetlen és elég ízléstelen darabba is. Ezek közül először a zombis díszeket mutatjuk be. +1 ami mind közül a leggázosabb, a zombis…..
  A különleges karácsonyi ételek és érdekes pulcsik után szánjuk némi időt az ünnepi hajviseletekre is! A Karácsonyház csapata kutatott kicsit és találtunk is néhány igazán érdekes hajkoronát! Plusz 1: Köszönjük a megosztást! Várunk szeretettel…..
  Az ünnepi hangulathoz a finom ételek, illatok és a szép dekoráció mellett hozzátartozik az alkalomhoz illő ruha is. A Karácsonyház csapata kicsit utánanézett ennek, de rájöttünk, hogy nem mindenkinek sikerül eltalálni milyen is az. Íme egy elég meghökkentő, de azért…..
  Az ember elkészül, majd hátralép és megnézi amit alkotott. Gyakran azonban nem sikerül úgy dekorálni ahogy azt elképzeltük. Ennek több oka is lehet, íme néhány jellemző baklövés! Előttünk-utánunk! Egyik partnercégünk is rájött, hogy nem olyan a dekor mint…..
  A gödöllői Karácsonyház csapata tanulmányútra ment és megnézte többek közt a bécsi Adventi vásárokat is. Mivel sok negatívat olvastunk róluk ezelőtt, ezért saját szemünkkel is meggyőződtünk róla, hogy mi igaz és mi nem a hallottakból. Először is tisztázzuk, hogy nem…..
  A gödöllői Karácsonyház™ csapata sokat utazik, mert rengeteg dolgot szerez be külföldről. Ilyenkor persze nyitott szemmel járunk, így leltük ezeket a mókás kalendáriumokat a férfiak örömére! :) Sörös                 Boros   Feles Motoros És az…..
Kis kreativitással az egyszerűbb ételek is ünnepiek ehetnek, aminek a család legkisebb tagjai nagyon fognak örülni! :)  Íme a kevésbé egyszerű ételek, amik szintén ünnepi hangulatúvá varázsolhatók: Köszönjük a megosztást! Várunk titeket a…..
  Gondoltad volna, hogy az ünnepi asztal dísze lehet akár egy szépen dekorált leves is? Megmutatjuk hogyan készítsd el, szerencsére egyáltalán nem bonyolult!  Végy egy tányér sütőtökkrémlevest (itt találsz hozzá recepteket!) Ezután főzz meg egy kis brokkolit, majd…..
Az egyetlen eredeti gödöllői Karácsonyház​™ 2015-ben is megnyitotta kapuit ÚJ, NAGYOBB ÉS IZGALMASABB HELYSZÍNEN! :) Ha igaz amit a látogatóktól hallunk, idén még hangulatosabbak, szebbek és ötletesebbek lettünk mint az eddigi években! A Gödöllői Királyi Kastély…..
Kiderült végre hogy a gödöllői egyetlen és eredeti Karácsonyház és a webshop (Karácsonybolt.hu) november elsején vasárnap 10 órától nyitja meg kapuit! FIGYELEM! Gödöllőn ELKÖLTÖZTÜNK A KASTÉLY PÁLMAHÁZÁBÓL, MÁR NE KERESSETEK MINKET OTT! ÚJ CÍMÜNK: Gödöllő,…..