Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snidling

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell találni az arany középutat,…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni! " (Disemal)..
Snidling 2015.02.21 12:16:49
@bakker.: Hull City-t, Valenciát hogy látod?
Snidling 2015.02.21 21:57:24
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!" (infógyüjtögető)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A túl egyszerű megoldások ritkán jók ! " (wantsomemore)..
Snidling 2015.01.27 17:22:18
@fullkajak: hol találtad ezt az eredményt?
Snidling 2015.01.27 17:34:18
@fullkajak: ja köszi csak azért mert érdekellne engem is ez a teletext oldal, mert sose tudom követni élőben a vizilabda eredményeket :/
Snidling 2015.01.27 17:35:02
@B79: Szívesen :) Ha jön a mai Lazio 1000ből 19.000 jön :)
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A sportfogadás arról szól, hogy valaki nyer, valaki pedig veszít. A történelem azt igazolja, hogy a vesztesek vannak többségben. Ezért is működik még a rendszer. Ha a fogadók nyernének, vajon ki működtetne…..
Egy meccs kimenetele sajnos megjósolhatatlan, mert hiába is nézel bármilyen statot, ha a szerencse nem áll melléd, akkor bukod a szelódat. (desike)..
Snidling 2014.06.14 14:55:03
@Attis83: Lehet hogy nem nyertek még Costa Rica ellen 2ővel az Uruk, de ilyen jó csapata se volt azóta Uruguaynak
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! Fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet " (doyen)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit, vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)       /ez hivatásos/..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Inkább én válasszak egy hibás tippet, mint kapjak egy hibásat, amiért mellesleg még fizetni is kellene"  (LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) /Mirasty/)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk."  (HANNIBAL179)..
Snidling 2014.01.08 21:08:44
@zsetonos: hát a khimki kéne meg vagy a bilbao, a lulea már jött 4/3ba ment
Snidling 2014.01.08 21:13:43
@zsetonos: attól félek én is:D
Snidling 2014.01.08 21:39:38
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Snidling 2013.11.19 08:23:04
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A korong rizikós sport,mert mindig valami váratlan eredmény talál napvilágot." (Gepárd)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..