Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szántó Attila

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Etele nem érti, az mitől nem garaciális hiba, ha beszivárognak a gőzök a sütő ajtaján található dupla üveg közé. Idén márciusban vásároltam egy TEKA HE615 típusú elektromos sütőt. Néhány hete észrevettem, hogy a sütőajtó két üveglapja között a sütés során…..
Szántó Attila 2012.11.04 16:31:29
@Megdobbent: Ok! Új vagyok, nem ismerem az oldalt. Mondjuk, ami feltűnt mindent és mindenkit büntetlenül lehet itt mocskolni? Senkiben nincs erkölcsi érzés? Ez a baj itt Magyarországon, nem becsüljük egymást, egymás munkáját. Úgy érzik embertársaim, hogy nekik mindent lehet és szabad. Összetrágyázzák a cuccaikat, majd a sz@rt mással takaríttatnák el „garanciában”. A szervizek azt végezhetik „garanciába” amit a gyártók megengednek! Ez nem a szervizek packázása!!! A Szerviznek tök mindegy „ki fizeti a révészt”! Egyébként a Media-Markt tele van ezzel a TEKA gyártmánnyal, nem hiszem, hogy „noném” lenne. Ráadásul EU termék nem Kínai…..
Szántó Attila 2012.11.07 12:26:02
@Xezs: Igazad van, én vagyok a hülye! Elsőre nem fogtam mit írsz nekem, de a posztolók stílusa tényleg téged igazol. Egy dolog miatt azért vitába szállok veled. Ha az autóm szélvédőjén bejön a víz én is verem az asztalt cipővel, mint Hruscsov elvtárs az ENSZ közgyűlésén a hatvanas években. De az ominózus sütő ajtón nincs szigetelés víz ellen (vagy ETELE dzsuvája ellen)! Úgy van kiképezve, hogy a varacskos disznó felhasználók szét tudják szedni, ha már nem vigyáznak a cuccukra. Jópofa amikor mindenkinek van véleménye arról, hogy hogy kéne gyártani, működni és lövése nincs a tulajdonságairól. Egyébként én is panaszt tettem a gólyánál, mert a gyerek és a pelenka közé szorult a sz@r. Nem tudom, hogy vannak ezek a kölkök összerakva…..
Nemrég megírtuk, hogy két Indexes is megszívta a CIB-es kártyájával, de nem voltak ezzel egyedül: Etele személyesen érdeklődött a bankban és kiderült, hogy az új székházunkhoz legközelebbi fiók automatáját buherálták meg a trükkös csalók. Na, szoval nekem nem vettek le…..
Szántó Attila 2012.11.04 16:43:07