Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KROK

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Amerikában ölre mentek az emberek a káposztababákért, nálunk ma is post-Buci Baba tüneteket okoz a rettentő másolat...
Beszerezhetetlen iskolai és kisdobos kellékek, menő diplomata táska. Így kezdtük az iskolát az előző rendszerben.  Iskolatáska és tartalma a 70-es években - Forrás: Fortepan/Bauer Sándor..
KROK 2021.09.09 15:24:55
@KissGecihuszár: az igazi egyenlőtlenségek úgyis akkor kezdődtek amikor kiléptek a diákok az iskolából hogy haza induljanak. Érdemes volt megnézni hogy hányan mennek a buszmegálló felé (sok) , hogy hány emberért jött Trabant, hogy hány emberért jött Lada 1300, Hány emberért jött Lada 1500-as, ki volt az akiért Volga jött, és ki volt az az egy akiért jött Mercedes.
KROK 2021.09.09 15:25:15
@Sunny Days: Hát nem tudom nekem ez az elindult a tanév és hetekig nincs tankönyv Sajnos már 2000 ben is jelentkezett mint probléma. Sőt végzősként volt olyan könyvben ami soha nem érkezett meg és magyar Érettségi előtt az érettségi napján a könyvtárból kellett kivegyem az irodalmi szöveggyűjtemény mert bár év elején kifizettem de sosem érkezett meg.
Hú gyerekek, nagyon megállt itt az élet, gyorsan dobok is nektek egy új posztot, immáron az új egerem segítségével :) Tudom hogy kurvára nem érdekel senkit sem, de 10 év után lecseréltem az egeremet egy igazi parasztvakítós gémer egérre, mely Logitech G5 névre hallgat.…..
...legyen az új neve az alábbi járgánynak?Péének köszönet érte!..
KROK 2013.10.19 15:35:43
Fából vaskarikát? Igen,miért ne lehetne egy nagy kockát kicsit áramvonalasitani.....csak hát az eredmény egy pufi orr lesz,ami nem hasonlit semmire.A benne utazóknak nem kell unatkozniuk,erröl gondoskodik ez a néhány kissebb-nagyobb monitor.Mivel még menthető,csak egy kettest kap...