Regisztráció Blogot indítok
Adatok
p.a.r.t.i.z.a.n

5 bejegyzést írt és 218 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a lakóparkunk sincs biztonságban a hittérítőktől. A Jehova Tanúi egyház képviselői nem ám csak úgy röplapoznak, névre szólóan dobálják be a borítékba rakott üzeneteiket a lakók postaládáikba. Jó magam egy fiatal lánnyal és fiúval futottam össze a kapuban.…..
Az egyik legundorítóbb karaktergyilkossági kísérletének nevezi a józsefvárosi polgármester és Fidesz-igazgató az utóbbi időben őt érő kritikákat. Közös fotót posztot a családjával, hogy jelezze, nemcsak őt támadják, hanem már a családtagjait is. Szerinte jó…..
A Jumeirah Beach Residence-et nehéz lenne egy magyar helyhez hasonlítani, talán a Váci utca és a füredi Tagore sétány pénzzel telepumpált szerelemgyereke állna hozzá a legközelebb. Három évvel ezelőtt még semmi sem létezett a korzóból, butikokból, szalonokból, és a homokos…..
A naturizmus manapság is az egyik leginkább félreértett életmód az emberek körében. Ebben a bejegyzésben összefoglaljuk a leggyakoribb tévhiteket. 10. Szex, szex, szex Tévhit: A naturista strandok és üdülőhelyeken szexelnek bárhova fordulsz Ez az egyik legnagyobb tévhit. Az…..
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
  Embermese: nőkről, akiknek nem maradt semmijük Ki tudja elképzelni, hogy nincs semmije? Na, nem úgy, mintha ott állna az Appelplatzon. Hanem csak úgy, a maga egyszerűségében, megalázottságában, elvesztve miden hitét, emberi, női minőségét, testét, az arcát, és minden belső meggyőződését. Minden…..
p.a.r.t.i.z.a.n 2015.03.24 15:02:42
@Cpeti123456: Mi köze ennek a liberalizmushoz? Olvass már utána mit jelent, mielőtt ekkora baromságokat írsz.
Az osztrák tölgy, amint farönkkel a vállán sétál, miközben a kamera premier plánban mutatja a nagyon látványos bicepszét. Arnie cuki filmbéli kislányával aranyos őzikét etet. "Tárgyaljunk! Nem!" Bizony, a 80-as években ez volt a menő, ezért szerettük a Schwarzenegger-filmeket,…..
Nem kell pánikba esni, áprilisban Ajkán és Kiskunhalason is fellépnek. Power rock from Hungary: ..
p.a.r.t.i.z.a.n 2015.03.19 04:50:14
@MJános: Jó nagy bunkók lehettek ha azt gondoljátok hogy minden lakos Izraelben tömeggyilkos. Vagy úgy gondoljátok hogy a rockkoncertre látogató fiatalok tehetnek mindenről? Nincs véletlenül nektek is SS jelmondat tetoválva a popsitokra?
„Megint felborult egy menekültekkel teli hajó Olaszországnál.” „Ki fogja megállítani az elkeseredett bevándorlók özönét?” „Miért maradhat Lampedusa a remény szigete a bevándorlók számára?” Ilyen és ehhez hasonló főcímekkel találkozhatunk a magyar illetve nemzetközi…..
p.a.r.t.i.z.a.n 2015.03.09 08:23:09
@mel gibson: Remélem így állnak hozzád, ha neked is menekülni kell egyszer.
Némafilmben felbukkanó okostelefon, a Marsra teleportált ausztronauták, évszázados álmot alvó üldözöttek: a történelemben rendszeresen felbukkannak olyan személyek, akik nem illenek bele a saját korukba. Sorozatunk ötödik része ezúttal róluk, a leghíresebb időutazókról szól.…..
Most nem Simicska választékosnak kevésbé mondható, és egyelőre megjósolhatatlan közéleti hatású kijelentéseivel szeretnék foglalkozni, hanem ezek közül csupán azzal, amit a reklámadóval kapcsolatban mondott, miszerint az egy újabb támadás a demokrácia ellen. De hát milyen…..
Budapest — Régi boncasztalok, furcsa falrajzok, mumifikált macskatetem. Ezek akár egy horrorfilm díszletei is lehetnének, ám nagyon is valóságosak. Ilyen képet fest most a hét éve üresen álló Lipótmező. A több mint 140 éves építménybe a We Love Budapest csapata jutott be.…..
A hazaárulózásáról és sikkasztási ügyéről ismerté vált volt fideszes politikus, Fodor Ibolya a legnagyobb közösségi oldalon zaklatott egy kommentelőt. A különös hozzáállású képviselőasszony azzal fenyegette meg a hozzászólót, hogy szól a főnökének, mert rágalmazta…..
Az elmúlt hetekben a Fidesz sorozatosan lövi az öngóljait, és a politikus közönség ellenzéki része blogjaiban, újságcikkeiben, elemzéseiben és kommentjeiben egyre többször és egyre elevenebben jelenik meg a kép arról, hogy Orbánnak mennie kell, és menni, vagy talán menekülni…..
Az álmok a legtitokzatosabb és a legérdekesebb élmények életünkben. Az ókori Rómában az álmokat az Istenek üzeneteinek tartották, és a szenátus előtt vitatták meg őket. Az álomtolmácsok még a hadvezéreket is elkísérték a hadjárataikra. Azt is tudjuk, hogy sok művész az…..
p.a.r.t.i.z.a.n 2014.11.26 08:57:05
Az utolsó pontnál többször tapasztaltam, (vagy legalábbis úgy éreztem) hogy ELŐRE álmodtam meg a dolgot, aminek a hatása UTÓLAG váltja ki az adott álomképet. Nyilván egyszerű a magyarázat, az időérzék szétcsúszása miatt nem tudjuk hogy melyik történt előbb vagy utóbb. Mindenesetre érdekes. De ebbe a fantasztikus, jórészt feltáratlan világba simán beleférne a jóslás jelensége is, ha az agy más élőlényektől fogad gondolati impulzusokat az éber állapotban rejtve maradó spirituális csatornákon. Még magyarázat is lenne erre, a természetben alvó "emberállat" időben megérezze a veszélyt, a támadás szándékát más ragadozóktól. A másik érdekes jelenség a pollució a fiúknál, ez normál esetben egyszer következik be az életben, utána az erotikus álmok sajnos ébredéssel végződnek mielőtt jönne a legizgalmasabb rész. Úgy gondolom hogy ezt egy hormon okozza, amelyik a polluciós álom esetében meggátolja a felébredést mielőtt elsülne a löveg, vagy utána éppenséggel "nem-gátol", így jön a kijózanító ébredés. Ez nagyon sok magányos, vagy a fejfájás-gyereknevelés-menszesz bermuda-háromszögében vergődő esténkén elutasított társas férfi nagy problémája. A gyógyszerészkutatók miért nem dolgoznak ki egy gyógyszert, ami ezt a hormont gátolja? Szerintem lenne keletje. Persze érthető természet-anyácska is, hogy megmutatja a férfinak álmában hogy mire jó a hugyozáson kívül ami ott van a lába között, de utána nem engedi a szaporodás helyett a paplanra pazarolni a matériát.
A kevés igazi nyári napok egyikén egy balatoni kisváros kisboltjába ugrottam be néhány apróságért. Már a bolt első részében megcsapott a savanyú emberszag, amely a tejes pult hidegében alábbhagyott, de amint rákanyarodtam a pénztárhoz vezető gondolasorra, egyre intenzívebb…..
p.a.r.t.i.z.a.n 2014.11.14 03:37:19
Nem azért, mert rossz dolog történt. Az sajnos megtörténhet. Hanem azért, ahogy utána viselkedett az ELTE. Aki még nem tudná: egy visszaeső bűnöző, K. Sándor Szilárd az ELTE tanítóképző gólyatáborának fotósaként (azaz szervezőként) megerőszakolta az egyik gólyát. A…..
p.a.r.t.i.z.a.n 2014.09.03 08:56:40
@Tudományos libsizmus: Ő még a miniszter?