Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oroszibabett

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az MTVA még a más rádióknak értékesített rádiós hírblokkok összeállítására is egy külső céget kért fel: a közmédia évi nettó 42 millió forintot fizet ezen a jogcímen a Strategopolisnak, Giró-Szász András kormányszóvivő volt cégének, amely a Fidesz-frakciónak is…..
Ennyit fizetett az MTVA Kálomista cégének egy egyperces műsorért, feltehetően mert leforgatta, hogyan írta alá Schmitt köztársasági elnökként az új Alaptörvényt 2011-ben. A szerződést utólag írták. Furcsa szerződésre bukkantunk az MTVA alvállalkozói szerződései…..
Az MTVA műsorkészítő alvállalkozóként látja el megbízásokkal a Dextramedia Kft. nevű céget, az atlatszo.hu adatai szerint tavaly 122 millió forint értékben rendeltek tévéműsorokat tőle. Az atv.hu értesülése szerint ez a cég gyártotta a nemzeti radikális N1 TV internettévé…..
Az átláthatóságért is küzdő Access Info Europe nevű civil szervezetnek 3 ezer eurót kell fizetnie, mert megkérdezte a spanyol kormánytól, hogy mit tesz a korrupció visszaszorításáért. A szervezet még 2007-ben írt a spanyol Igazságügyi Minisztériumnak, hogy megtudja, az…..