Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andijeney

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagy rozé 2012 teszt folytatódik...   Azt nem állítanám, hogy közkívánatra, inkább csak a saját szórakoztatásunkra fogtunk bele ismét 6 újabb rozé kóstolgatásába. Azt már szinte mondanom sem kell, hogy fő szponzorunk megint csak B. séf volt, ám ezúttal a 6 rozé…..
A nagy rozé 2012 teszt 2.   Vida Szekszárdi Rozé      Soron következő borunk a 2011-es év borászától származó, kékfrankos, pinot noir, kadarka szellemes, jellemes, kellemes egyvelege. Egy igazi retró bor, abban az értelemben, hogy az illata és íze a…..
A nagy rozé 2012 teszt 1.      Mindenekelőtt leszögezem, közel sem vagyok borszakértő, így itt lekerekített savakról nem fog szó esni, csak és kizárólag a szubjektív vélemény, íz élmény az, ami megosztást követelt magának. No meg persze B. séf keze van…..
Kacsás szerda        Mint a húsleves/rántott hús/sült krumpli nemzedék tagjának, ha valaki néhány évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy bolondulni fogok a rozéra sült kacsamellért (vagy egyszerűen a „nyers húsért” – ahogy az a családi folklórban elterjedt) azt tuti…..