Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onet

12 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittem volna, hogy egy mobile bundle lesz az első nagyobb dobás amiről írni fogok, de a Humble Bundle 10. androidos csomagja kifejezetten jó lett. Az 1 dolláros pakkot mindenkinek ajánlani tudom, a nagyobbat leginkább RPG rajongóknak vagy esetleg tower defense…..
A 2014-es év nem kimondottan a legjobb év volt a játékosok számára. Az indie játékok széles körben elfogadottá váltak a többi, nagyobb kiadású játékok mellett és sokkal hígabb kategória is lett, a bundle akciózásokból naponta annyit kaptunk az ölünkbe, hogy szinte teljesen…..
Mostantól minden béta feliratkozónak elérhető a Steam legújabb szolgáltatása, a kliensbe beépített stream funkció. A szolgáltatás által bárki belenézhet a másik játékába és hasonló könnyedséggel streamelheti a sajátját - na persze, ha a privacy settings-ben ez…..
onet 2014.12.03 16:44:02
@ayo: Én arra leszek kíváncsi hogy mennyi játék/stúdió fogja magát "kiléptetni" a programból, ahogyan vannak olyan gémek, amik nem mennek family share-ban.
Ill. azt sem tartom elképzelhetelennek hogy Steam API-n keresztül a fejlesztők tudnák mikor megy a recording, mikor nem és akár "öncenzúrázó" üzemmódba is válthatnának a játékok, mondjuk ha a rádióban szólna egy licence köteles szám, akkor helyére tesz valami tölteléket. Kíváncsian várom a fejleméyeket.
Talán az egyik legegyszerűbb és legnagyszerűbb roguelike lopakodós játék az ASCII-ben készített G0. A játék még a régebbi 29. Ludum Dare kompóra készült, de úgy érzem, hogy mindenképp kell róla egy kis poszt, mert ritka, hogy egy ilyen stílusban készült játék ennyire le…..
onet 2014.07.22 12:51:38
jateknaplo.blog.hu Among the Sleep 2014.07.17 11:37:19
Gyermek főszereplővel nem nagyon látni horror játékot, de szerencsére a Krillbite Studio nem riadt meg a feladattól és 2011-ben megkezdték ennek az egyedi játéknak fejlesztését. Fél úton segítségül hívták a közösségi finanszírozás mekkáját - a Kickstartert - és újabb…..
jateknaplo.blog.hu Child of Light 2014.06.23 12:15:50
A Child of Light egy igazán magával ragadó tündérmese Auroráról, aki egyszer csak egy számára ismeretlen álomvilágba cseppen, ahol eleinte azt sem tudja pontosan mit kellene tennie. Hamarosan talál magának azonban egy segítő társat, Igniculus-t, akivel együtt hamar célirányba fordítják a történetet.…..
jateknaplo.blog.hu Monument Valley 2014.05.19 11:46:27
Szerintem még mindig sokan vannak, akik elítélik a mobilra készült játékokat anélkül, hogy komolyabb figyelmet szentelnének rájuk, mert sajnos tény és való, hogy többnyire ezek a játékok “butábbak” és nem olyan szépek, mint más platformra készült alkotások. Szerencsére…..
A GMG ismét akciózik, de csak korlátozott ideig, szóval érdemes minél előbb igényelni az ingyen példányt. Az igénylés menete: 1. Rendelkezned kell régebbi GMG regisztrációval  - új regisztrációval nem fog menni. 2. Ha minden megvan, akkor klikk ide és igényeld a…..
onet 2014.05.15 08:19:12
Sokan kétségbe vonják a korai hozzáférésben megjelenő játékok kritizálásának létjogosultságát, de attól a pillanattól kezdve, hogy fizetni kell valamiért, legyen az félkész vagy kész termék, úgy gondolom érdemes és hasznos górcső alá venni ezeket a játékokat is. Korai…..
onet 2014.04.09 21:02:00
@ooooobi: Igen, teljesen egyetértek a hozzászólásoddal. Az újabb frissítésekkel körülbelül majdnem minden alkalommal törölni kellett volna a mentést, hogy egyátalán rendesen menjen a játék.

Én korábban se tudtam forgatni, most se tudok forgatni, pedig nagyon kéne... Igazából már ott tartok hogy el se indul a játék, ennek az új 2.0.4-es frissítésnek hála.

Amúgy a mentést törölni nem nagy kunszt, de elég idegesítő hogy egy ilyen egyszerű dologra nem tudtak a játékba tenni egy gombot.
A mostani csomag nem rossz, Type:Rider még soha se volt ennyiért, és nagyon jó dealnek számít a Kingdom Rush is.Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni, és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy hét múlva további játékokat! 1$-tól: Broken Sword 2: The Smoking…..
jateknaplo.blog.hu Ether One 2014.03.27 11:55:32
Kevés játék próbál olyan irányba indulni, amerre azelőtt más nem ment volna előtte, szerencsénkre azonban a White Papers-nél hittek az ötletükben és valami olyasmit vettek célba, ami eddig még csak mellékszálon kapott helyet más alkotásokban. A játék központjában álló…..
jateknaplo.blog.hu 2048 2014.03.13 10:37:22
Az iPhone tulajok már biztosan ismerik az 1024 nevű játékot, amely egyszerűségével és a logikájával könnyen magával ragadta a legtöbb puzzle rajongót. Most végre itt a böngészős verzió, amit már más készített és ez már 2048-ig tolható ki. Plusz egy ráadás: az App…..
onet 2014.03.13 21:09:34
@órarugógerincű felpattanó: Valóban meglepő, akkor ezt a cikk hiányosságának rovóm fel.
jateknaplo.blog.hu The Plan 2014.03.04 11:41:34
Ha van 10 perced és nem veted meg a felfedező/élmény játékokat, akkor itt van egy kiváló alkotás a számodra, ami nem kerül egyetlen filléredbe sem. A játék 10 percen belül akár kétszer is teljesíthető - érdemes egy második végigjátszásnak is nekifutni, hogy avatar módban is…..
A hamarosan érkező új Thief reboot alkalmából mod versenyt hirdettek ki, amely egy nagyon jó plusz dologgal jár: bárki ingyen igényelheti a Thief Gold játékot. Az igénylés menete: 1. Regisztrálj itt: http://thiefmodcompetition.com 2. A kapott kóddal menj…..
onet 2014.02.20 09:44:17
onet 2014.02.20 10:17:07
@ayo: Kösz, ezt nem ismertem.
Amikor bundle akciókról beszélek, akkor ilyenekre gondolok. Ez egy ízig-vérig indie bundle a legminőségibb darabokból. Nekem mindegyik megvan, de már a soundtrackért is megéri.Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni, és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy hét…..
jateknaplo.blog.hu Estranged: Act I 2014.02.10 11:04:28
A költségkímélő szórakozásra vágyóknak itt egy remek lehetőség, egy HL2 mod keretein belül az Estranged: Act I. Azok is örülhetnek, akik magyar felirattal szeretnek játszani, mert bizony azzal is rendelkezik ez a játék. Kis felfedezés, kis logika, kis lövöldözés, erről szól,…..
A februári adagban nagyon rámentek az ingyenes modokra. Az Angvik végre bekerült és nekem nagyon megtetszett a Gnoblins is. Ja és ha valaki nagy point and click rajongó, akkor van egy tippem: a most bekerült Reversion: A Sci-Fi Adventure Game az IndieGameStandon csak 1 dollár. Szokásosan…..
Nem rossz pakk, viszont lehetne jobb az árazása. A legtöbb játék már volt 1 dollár környéken, mint a mostani BTA-ban szereplő Isaac vagy a szintén olcsóért osztogatott Sword of the Stars. Természetesen akinek egyik játék sincs meg ezekből és roguelike rajongó az most nagyon…..
A 2013-as év az indie játékok töretlen sikere volt. Nem is tudom, hogy lehet ezt még fokozni, na jó azért egy Humble Activision Bundle még bőven jöhetne. Manapság már semmi se lehetetlen: a nextgen konzolokat az indie fejlesztőkkel és játékaival reklámozták be és most már simán…..
Elérkeztünk a 10. indie csomaghoz, amely alkalmából az első 1000 vásárlónak 10 dollárért járt a Starbound is. Ez persze 2 perc alatt elfogyott, de ne csüggedjen senki, jó cucc a mai.Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy…..
A Brothers - A Tale of Two Sons az utóbbi idők egyik talán legszebb játéka, sokszor kaptam magam azon, hogy a szám tátom a táj láttán. Végre valahára, nem csak az orrunktól 10 centiméterre dolgoztak a világon, hanem a távolban is felsejlik az aprólékos munka, ritkán látok ilyet…..
Nem akarok itt semmit se kiemelni, de hát ennyiért Orc Must Die 2 Complete Pack még soha se volt!Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy hét múlva további játékokat! 1$-tól: Natural Selection 2 (PC Linux Steam): egyik…..
Az IGS ismét kihagyhatatlan ajánlattal rukkolt elő, fekete péntek közeledtével azt hiszem egy igazán remek döntés volt a Papo & Yo játékot előhúzni a kalapból. A jelenlegi mindössze 1.25$, ami szerény véleményem szerint igazi rablás, de törvény nem tiltja az olcsó…..
Most már hagyományként mondható, hogy a Frozenbyte csapata a Steam őszi akciója előtt egy kisebb indie "seal"-lel kedveskedik nekünk. A jelenlegi akció még nagyobb, mint az eddigiek, több mint 30 játékra kaphatunk kupont ráadásul most már egy sokkal profibb oldalon keresztül lehet…..