Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnaKanada

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan ma is Anglia az úti cél, de a szigetországi létnem ezúttal a sötétebbik oldalával ismerkedünk meg. Kata egy családnál volt bébiszitter és körülbelül minden megpróbáltatáson átesett, amin ilyen helyzetben áteshet az ember. Horrorsztori őt megtámadó gyerekekkel,…..
Határátkelő Itt mindenki nyugodt 2013.01.13 06:57:00
Kanadába visz ma az utunk, főszereplőnk ana, aki a legutóbb elég rendesen kapott a kommentekben, úgyhogy most megírta azt is, miért volt jó Vancouverben élni. Ráadásul képeket is küldött, amiért külön köszönet. "Előző írásom elég negatívan festette le Kanadát, ezért…..
AnaKanada 2013.01.14 09:12:12
@hagyma: Nem fél évre terveztem, alapból 1 év volt a vízum, és reméltem, hogy ezt még lehet majd hosszabbítani. Az más kérdés, hogy közben meggondoltam magam. Anno, jópár évvel ezelőtt kimentem LA-be kutya nélkül 3 honapra szétnézni, mert ugy gondolkoztam ahogy te. De az a 3 honap elég volt ahhoz, hogy azt mondjam, többet kutya nélkül sehova. Még 2 hétre se :)
Amugy, mint írtam, nem okozott több problémát, mint örömöt. Össz vissza a repülés volt macerás, dehát az csak 1 nap. Az meg hogy a lakás keresés korlátozva lett ezáltal. Hát kinek nem? Valaki erkélyes lakást keres, valaki óceánra nézőt, valaki 1 szobásat, bútorozott, bútor nélkül. Nekem csak hozzájött még egy tétel: kutya.
Amugy a ház ajtajára ki volt írva hogy NO PETS. Ehhez képest az én kutyámon kívül még vagy 3 élt abban a házban :)
AnaKanada 2013.01.22 16:42:34
@svájcinéger: Igen, 6 honap tanulas, 6 honap munka. De a tanulast abbahagytam hamarabb, es dolgozni is elkezdtem hamarabb. Vegul el is koltoztem hamarabb.
AnaKanada 2013.01.22 16:47:11
@svájcinéger: Study and Work visa.
Az sem jelent mindig garanciát, ha az ember hosszú, alapos tervezés és tájékozódás után indul neki a világnak. Erre példa a mai poszt is, melynek szerzője, ana Kanadában próbált meg boldogulni, Érte pár kellemetlen meglepetés... „Elsősorban azért írom meg történetemet,…..
AnaKanada 2012.10.31 21:19:31
AnaKanada 2012.11.03 13:16:39
@DieNanny: interneten értelmes ember nem intéz albérletet az óceán másik oldaláról ne hülyéskedjen már... pénzt is küldve???
Nem értem mi a probléma azzal, hogy motelban lakom amig találok egy megfelelő albérletet? A felkészülés azt jelenti, hogy bújom a térképet, tudom, hogy hova érdemes menni jó árban találni albérletet, de nem a lepukkant, drogos környéken kikötni.
Kinyomtatva 10-12 cím hirdetésben albérletről, esetleg előzetes egyeztetésel már időpont is megtekintésre. Ez mind volt. Nem is volt komolyabb probléma, csak a háttércsekk miatt tovább tartott, mint gondoltam.

A címet nem ÉN írtam. A blog készítője ad címet és alcímeket a poszthoz.
AnaKanada 2012.11.03 22:02:08
@tildy:): Nem, konkrétan nekem állásinterjún sem tudott felvilágositást adni egy Location Manager, ugyanis ő már "felvett", elvileg megkaptam az állást, csak aztán a DGC-nél falba ütköztem. Szóval ezt igen kevés ember tudta/tudja.