Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szobiszorp

5 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég Örkényben jártam. Láttam valamit, amiről eddig nem volt tudomásom. Azt mondják ez egy emlékmű. Ha az akkor szégyen ahogy kinéz. Ez is a város szégyene, mint még néhány más. De nem ez a legfontosabb. Hanem mind az, ami a kerítésen van. Vörös csillag, sarló és kalapács. Vajon miért van ott? Ez…..
Érdekes összefüggésekre leltem az interneten. Kedvenc oldalamon van egy cikk: És önöknél ki a helyi oligarcha? http://index.hu/gazdasag/2016/07/28/en_onoknel_ki_a_helyi_oliharga/ De mi az az oligargha? Az oligarchia ókori görög szerzők szerint kevesek zsarnoki uralmát jelenti. Az oligarcha…..
Utánajártunk, mi történik: A már említett sajtó termék szerint a polgármester ezt mondta: - A tervezett módosítás indokolttá teszi, hogy az érintett hatóságok részéről a környezeti vizsgálat készítésének szükségességére vonatkozó észrevételt megkérjük.- Nem értem, miért mondja. Azt már…..
Megkaptam az információt, hogy ki áll a „sertéstelep mögött”. Nem külföldi beruházó, és nem is az a cég, aki Újhartyánban kudarcot vallott. A helyzet sokkal rosszabb. Miért?   Nézzük meg, hogy született a sertéstelep ötlete, és vizsgáljuk meg mekkora baj szakad a nyakunkba.   Olvassuk el a…..
Büdös lesz Örkényben! Rettenetesen Büdös! De mi ezt nagyon akarjuk! Ugye? Szédületes bejelentést olvastam nemrég a „Mi újság Örkényben?” című, az örkényipolgárok ingyenes lapjában. Nem volt egyszerű, mert még itt is jól el volt rejtve az egyébként számunkra nagyon is fontos információ. Már…..
A messziről idekóborló bandák visznek mindent, ami mozdítható, ha kiszagolnak valamit. Fedje homály, hogy Magyarország melyik településén fényképeztek le ezzel a galambász héjával! Egyelőre maradjon rejtve, hogy hol van az a madártelep, amiről három pr-film készül a közreműködésemmel. Még akkor…..
Olyan erődemonstrációt tart a napokban a magyar haderő a déli határszakaszon, ami komoly katonai fenyegetések esetében is ritka. Mivel néhány száz civil menekült ellen küldték a páncélozott járműveket és a helikoptereket, felvetődik a kérdés, vajon milyen megfontolások állnak e finoman szólva is…..
szobiszorp 2016.04.03 21:35:49
@desw: - Aztán mennyi migránst kellene beengedni az EU-ba??- mint már mondtam, nem migráns, menekült!!
szobiszorp 2016.04.03 21:45:33
@monddazigazatmar: Gratulálok az érvelésedhez. Igazi magyar emberhez illő "hülyézés". Kösz, én jól vagyok. Tudod én is migráns vagyok. Hol Angliában dolgzom, hol svájcban, hol námet orszűgban. Most a Magyar határnál. szükség van rám, jól megfizetik. Ha már ott vagyok, körülnézek mindenhol. Nem csak a kormányszócsövet szopom. Ennyi. Jöhetnél te is dolgozni ilyen helyekre, de az neked nem frankó. De ez a magánügyed.
szobiszorp 2016.04.03 21:51:35
@desw: Nem ereztem bő lére, mert nincs éártelme. de: - Persze. Azért a robbantgatók valahogy szinte mindig füstöséktől jönnek.-
Meg az ETA, és az IRA stb...