Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fittedcaps

1427 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán két hete sincs, hogy először bemutattuk a King Apparel Krest Select névre hallgató New Era 59Fifty-jét. Nem kellett sokat várni, hogy egy újabb színösszeálítást tudjunk nektek bemutatni, ezúttal a barna szín nyert, amin még jobban mutat a világosbarna bőrből készült King…..
A japán Nine Rulaz és a New Era legújabb együttműködének gyümölcse ez a piros/fekete/fehér Cross Bone, amin a homlokrészen - elég értelemszerűen - keresztbe tett csontokat láthatjuk, körülöttük a brand nevéből származó betűkkel. A sapka már megvásárolható a…..
Az Ebbets Field-del fogott össze az Only NY, hogy elkészítse legújabb fitted sapkáit. A piros és navy színben kapható sapkák homlokrészén az Only NY logói láthatók, és már megvásárolhatók az Only NY webshopjában. Képek & info: Strictly Fitteds Még egy kép a…..
A chicagoi Leaders 1354 régen szerepelt nálunk, pedig aztán ha valakiknek, nekik itt a helyük. Meg is érkeztek legújabb New Era 59Fifty sapkájukkal, a The Hunterrel, ami már meg is vásárolható a webshopjukban - ha még egyáltalán kapható. Kép & info: NewEraCapTalk..
Régen szerepelt nálunk ez a New Era 59Fifty, de szerencsére újra előkerült, mert a Primitive Shoes újabb színöszeállításban dobta piacra klasszikus (nem véletlenül ez a neve is) Classic P sapkáját. Gyönyörű, más szó nincs rá nagyon. Már megvásárolható a Primitive…..
A new yorki Get Set NYC elkezdte azt a jó szokásást, hogy custom MLB New Era 59Fifty-ket dob piacra. Ennek a sorozatnak a legújabb darabja az Aneheim Angels rajongóknak készült, retro logóval, mindennel ami kell. Jól is néz ki. Már megvásárolható a Get Set NYC-nál. Kép & info:…..
Kissé hülyegyerek-sapka kinézete van ennek a fitted sapkának, de valószínűleg nem ez volt a tervezők célja vele. Mint érdekességet mutatjuk meg nektek a CXXVI legújabb sapkáját, a nevéhez teljes egészében gyapjúból készült. Már megvásárolható a CXXVI webshopjában. Kép…..
Fura egy cég a Dissizit, legalábbis abból a szempontból biztosan, hogy összedobtak az 1992-es los angelesi zavargások emlékére egy csomagot, amiben van egy póló és négy különböző fajta New Era 59Fifty is. Kicsit morbid, azt kell mondjam, bár a sapkák nem csúnyák. hamarosan…..
Piknikezéshez ajánlott ez a fekete/fehér Zoo York New Era 59Fifty, legalábbis akkor, hogyha hasonló terítőt viszünk magunkkal. Persze kockás inghez is kiváló kiegészítő lehet. Már megvásárolható a Street Wear UK-nál. Kép & info: Strictly Fitteds..
A német Manystyles dobta piacra ezt a custom New Era 59Fifty-t, rajta a Chicago Blackhawks logójával, elég érdekes színekben. Meg sem próbáljuk felsorolni azokat a színeket, amik szerepelnek itt, valószínűleg még a sötétben is világítanak. Megvásárolható a Manystyles-nál. Kép…..
Los Angeles nem kicsi város, de az is biztos, hogy a Lakers szurkolók sincsenek kevesen. Az ő számukra készült ez a zöld/arany New Era 59Fifty, amivel a jövő évi St. Patrick-napi mulatságok sztárja lehet aki viseli. Már megvásárolható a Go Britain webshopjában. Képek & info:…..
A japánoknak úgy látszik mindenféle sapkákat el lehet adni. Az Amazing Store webshopjának legújabb eleme ez a New Era 59Fifty, ami az 1940-es All Star meccsnek állít emléket, felhasználva a St. Louis Cardinals korabeli logóját és klasszikus színvilágát. Meglepő módon az Amazing…..
Az Oakley legújabb tavaszi New Era 59Fifty-je a rögtön kétféle színösszeállításban érkező (fehér és barna alappal) Pinstripe, ami a nevéhez híven kellően csíkos. Megvásárolható a norvég Ridestore-nál. Képek & info: Strictly Fitteds Még három kép a…..
A New Era és a Marvel folytatja a közös munkát, aminek legújabb eredménye ez a kék/fehér/piros Crown Sick 59Fifty, a Captain America vonalban. Már megvásárolható a We Are-nál. Kép & info: NewEraCapTalk..
A Montreal Expos-ról nem is olyan régen írtunk, a néhai MLB franchise ma már más néven és más városban működik, de még mindig készülnek különböző New Era sapkák a csapat logójával. Nem véletlenül, nagyon eltalált címke ez. Ezúttal az umpire terveit vették elő a sapka…..
Az idei évtől ugye az NFL hivatalos sapkaszállítója lett újra a New Era, és várható volt, hogy a csapatsapkák mellett a ligának is készül egy 59Fifty. Nem is kellett sokat várni rá, hiszen már kapható - igaz nagyon limitált számban, és csak az amerikai New Era Flagship…..
A japán Interbreed legújabb New Era 59Fifty-je teljesen fekete, leszámítva a shild alját, ami kelly green színben pompázik. Nem lett csúnya sapka, de valószínűleg nem lehet csak Japánban megvásárolni, az Interbreed-et árusító üzletek listáját itt találjátok. Képek & info:…..
A New Era legújabb 59Fifty-je a szeles városban élőknek szól, legalábbis azon részüknek, akik a White Sox-nak drukkolnak. A teljesen fekete sapkán a lila és a sárga színek dominálnak még, és már megvásárolható a Def Shopnál. Kép & info: Strictly Fitteds..
Az Alien Workshop nem valami gyakori szereplő itt a fittedcaps.hu-n, pedig hát vannak szép sapkáik. Olyan, mint ez a New Era 59Fifty is például, ami már meg is vásárolható, igaz a földteke másik oldalán, az új-zélandi Justhats-nél. Képek & info: Strictly Fitteds Még egy kép…..
Meglepő módon ismét japánok jönnek: a szigetország egyik leghíresebb b-boy csapata a BBP fogta magát, és csinált egy fitted sapkát magának: az NY Subway Monogramot, rögtön kétféle színösszeállításban. Ezek a színek a klasszikus new yorki színek, navy/fehér és kék/narancs.…..
A Volcom tavaszi első New Era 59Fifty-je ez a kicsit sötétebb sapka, kék/sötétkék/fekete/szürke színösszeállítású Full Stone. Már megvásárolható a Volcom webshopjában. Kép & info: Strictly Fitteds..
A japán kreatív csapat, a Wonderful! Design Works. 1993 óta dolgozik, és leginkább a betűikről, játékipari designjaikról és ruháikról ismerhetik őket a szakértők. Most fogták magukat, és összeálltak a New Era-val, aminek eredménye ez a 59Fifty, ami egyből két…..
Az Electric is belehúzott, és előhozta első New Era 59Fifty-jét a tavaszi szezonra. Ez a fekete/fehér/piros darab kiváló kiegészítője lehet a ruhatárnak, hiszen elég sokféle színnel kombinálható - de hárommal mindenképpen. Már megvásárolható az Electric webshopjában. Kép…..
A japán New Era úgy látszik szabad kezet kapott, mondjuk ez érthető is annak fényében, amekkora sapkaőrület van a szigetországban. Legújabb 59Fifty-jük a Dollar Smile, ennek megfelelően egy mosolygós arc van a homlokrészre varrva, aminek a szemei dollárjelek. Már megvásárolható…..
A főleg snowboardjairól ismert Forum legújabb New Era 59Fifty-je ez a sötétszürke darab, amin hasonló színű cérnából készült logo látható. A sapa már megvásárolható az osztrák Bergfexnél. Kép & info: Strictly Fitteds..