Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polli80

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartottunk egy hosszabb szünetet és lám, még mindig nem javult meg a magyar közlekedési morál. Olyannyira, hogy egyes autóstársaink akkor sem próbálnak viselkedésükön javítani, amikor átlépik az országhatárt. GP egy ilyennek már a rendszámát is megjegyezte, mert amit ez a…..
Egyszerű szerintem a válasz is RaveAce kérdésére, amennyiben nem változott az utóbbi időkben az érintett helyszínen a táblázás, mostanában már ritkábban járok arra. Sokszor inkább azt tapasztaljuk, hogy a lakott terület határa messze az utolsó ház után van, így ez jó…..
Nem igazán tudom eldönteni Nándor levele alapján, hogy itt most ő volt az, aki hirtelen és veszélyesen vágott be a motoros elé, aki gyorsabban érkezett nála, vagy utóbbi nem tudta elviselni, hogy egy autó besorol elé, mikor ő menne. Mindenesetre menet közben tükröt törni a…..
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
autózz! Elmaradt temetés 2008.07.23 06:14:00
Optimista ember ez a HeRo, éppcsak nem küldte ki a meghívókat a saját temetésére (arról ne is beszéljünk, hogy mire jó a shift billentyű). De azt is csak azért, mert nem tudta előre, hogy mikor lesz. Úgy néz ki, hogy egyelőre megint el lett napolva, pedig már majdnem... ez a…..
Magpet szemfüles volt és sikerült néhányat kattognia erről az igazán udvarias kérésről, amit egy tilosban parkoló autó szélvédőjén pillantott meg. A dolog érdekessége mindemellett az, hogy nem csak ez az egy autó érdemelt volna büntetést, persze ez is csak elméletileg kapott.…..
autózz! Egyszerűen rámtolatott 2008.06.30 16:09:00
Nem igazán értem Krisztina mivel érte el, hogy a történetben szereplő férfi ilyen furcsa módon reagáljon egy mosolyára. Ez valamiféle új udvarlási forma vagy tetszésnyílvánítás? Utoljára ilyet az oviban tapasztaltam mikor a fiúk a lányok copfjait tépték, ez is valami olyasmi…..
autózz! A fagyi visszanyal 2008.06.30 11:33:00
Kezdek éhes lenni, nem csak azért mert lassan közeleg az ebédidő, meg mert fagyit emlegetünk a címben, de még a lenti levelet is Lecsó írta nekünk, nekem meg mindjárt kifolyik a nyál a számból. A következő sztori roppant vicces lesz, és talán tanulságos is. Szóval a szituáció…..
Röviden, tömören: Találkozó, 2008. júl. 5., Gánt, szép hely, jó programok, mégjobb nyeremények, természetesen ingyenes részvétel, finom de olcsó ebéd (az igényeket csütörtök reggelig kell leadni). Kevésbé röviden és tömören: Pörög a számláló jobb oldalon, közeleg az…..
Lászlónak a tegnapi panasza után a Microsoft körbenyalós ajándékot küldött. Poénból azt kérte az ügyfélszolgálatostól, legyen már Magyarországon is Xbox Live. Erre kapott egy egyéves előfizetést és egy Gears of Wart, csak kussoljon. Ki tudja, mikor lesz Magyarországon Xbox…..
Felgyorsultak az események, a tegnapi levélre már itt is van Dóra válasza. Ma adta postára, de előbb elküldte nekünk hogy posztoljuk és mi posztoljuk. Sok kérdőjel és még több felkiáltójel után a végére Dóra lezárja a vitát, de úgy sejtjük, ezzel még nincs vége.…..