Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CS úr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lépten-nyomon feltámad a az örök vita az én írásaim kommentjeiben is, hogy ki a jobb? A testépítők, vagy a harcművészek? Ki a gyorsabb, erősebb, lazább, stb. Mert hát hiába van kigyúrva, mint egy kétajtós szekrény, az ő haverjának az ismerősének a mestere egy ütéssel…..
A Tabata edzésmódszer japánból származik. Feltalálója Izumi Tabata professzor, akinek az elsődleges célja ezzel az edzésmódszerrel az volt, hogy feljavítsa a japán gyorskorcsolyázók teljesítményét. A módszert tesztelték is, ami bebizonyosította, hogy a sportolók teljesítménye javult ettől a…..
CS úr 2018.08.19 22:28:05
@ectr: altalaban nem szoktam uj dolgok ellen lenni, de sulyzozas utan inkabb megmaradok egy jo nyujtasnal.

Amit meghozzafuznek a magyarazatodhoz, hogy osztott edzes eseten nem egyforman vannak kifaradva az izmok, masreszt a kifaradt izmok hajlamosak onmaguk lebontasara, lasd maratonistak.

Tovabbra is azon a velemenyen vagyok, h zsirbol lassan lesz csak energia, es ez magas terhelesnel - mint a bemutatott edzes - keves.
Fúúúúú gyerekek állítsuk meg a triciklit, mert nagyon messzire gurult. Enyhébb nyomásra a Fidesz kihátrált ebből a buliból, és egy évnyi szenvedés után kinyitja nekünk a boltokat, kereskedelmi egységeket. Bloggerként nagyon sok emberrel érintkezek a legkülönbözőbb társadalmi, politikai rétegekből és…..
Az Mt.12.§-a szerint a munkaviszonnyal, így különösen a munka díjazásával kapcsolatban az egyenlő bánásmód követelményét meg kell tartani. Ennek részletszabályait az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség biztosításáról szóló 2003. évi CXXV.tv. (Ebktv.)…..
Pedig csak egy egyszerű metro szakaszjegy vásárlásnak indult a Móricz Zsigmond körtéri aluljáró automatájában és akkor még - mentségükre szóljon - nem tudhatták, hogy megírom. Menet közben aztán tájékoztattam erről őket. Úgy indult, hogy sietvén a Kelenföldi…..