Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carthamus tinctorius (törölt)

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Index fórum Fenyegetések 2010.07.25 16:07:34
Jó párszor kaptam fenyegetést a fórum fenttartóitól. A legtöbbje nem volt nyilvános, ám ilyen is érkezett már. Íme.békésen szántogató traktor válasz | megnéz | könyvjelző 2008.11.28 23:57:47 © (11267) Akkor, hogy érezd a törődést, üzenetet hoztam neked.…..
  Kormánypárti olvasóinktól többször érkezett olyan kritika, hogy csak a negatív ügyekkel foglalkozunk, a fejlesztésekkel, beruházásokkal, az új vezetés eredményeivel sosem. Bár szerintünk a kerületben gyakorlatilag megálltak a beruházások, de az igazsághoz…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.29 12:15:14
Járdák, Sáfrány utca, megint csak max. 5 percguglizás:

"A XI. kerületi Sáfrány utcában március 21-én kezdődött az útfelújítás, aminek keretében az utcát a Kondorosi út és a buszvégállomás közötti 1200 méteres szakaszon újítják fel. A munka előreláthatólag április 28-ig tart. Ennek során lokális pályaszerkezet cserére kerül sor. Változó vastagságú marás és változó vastagságú építés történik egy rétegben.

A Sáfrány utca–Albertfalva utcai kereszteződésében két gyalogos középsziget, valamint a Kondorosi úti kereszteződésében kisebb szegélykorrekciók történnek a gyalogos forgalom biztonságának növelése érdekében.

A felújítandó útszakaszon a buszvégállomás felújítása mellet erősített aszfaltú buszmegállók, valamint két bazaltbeton megálló is épül. A biciklis közlekedést elősegítendő kerékpárnyom és piktogram kerül felfestésre.

Budapest, 2012. március 24.

Budapesti Közlekedési Központ"

Nem csípem a BKK-t, hülyék gyülekezete, de nem része a projektnek a járda, nem része a projektnek a gyalogos közlekedőfelületek megújítása. Ehhez képest sok helyen megtörtént, sőt, a kséőbbi kábelfektetési munkálatok során (ami egy teljesen más fejlesztési projekt volt) faltól falig aszfaltoztattak a fektető céggel a járdán. Tehát bizony jóval többet paszíroztak ki belőle, mint kellett volan csináljon, másrészt mi értelme lett volan tavasszal az úttestfelújításkor a járdát megcsinálni, ha kora ősszel-télen még a járdákat érinti egy kábelfektetés? Akkor azért sírna a poszter, hogy leaszfaltozták a járdákat, majd feltörték és megint leaszfaltozták, micsoad pazarlás. Ehhez képest ez a pancser fidesz banda egész jól megcsinálta a dolgot! A járdafelújítások csak a kábelfektetés után történtek, nyilván ott, ahol a kábel miatt érintett volt a járda. Ahol nem, ott miért aszfaltozott volna a cég? OTt nem kell helyreállítania a felületet?
. Ennyi, kedves Poszter. Ennyit kellett volna tegyél, hogy rákeresel és megnézed, mik a tények. De hát egy ballib mikor tájékozódik? Van neki kialakult kis világképe, ahol ő ismeretek, információk nélkül is tudja a tutit.
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.30 11:00:32
@panaszkonyv: nem lekérdezhető adatbázis vagyok vagy free helpdesk >>> gugli a te barátod

tudom, szemét köcsög vagy - nem: az idő pénz.
guglizz, s magad is rájössz!
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.30 11:01:31
@Carthamus tinctorius:

helyesen:
köcsög vagy = köcsög vagyOK
Képzeljük csak el, hogy mi lenne, ha a tavasszal megrendezendő magyar-román világbajnoki selejtezőn az MLSZ döntené el, hogy kik legyenek a bírók, hogy mekkora legyen a pálya mérete, hogy mekkora legyen a kapu, hogy hány csere lehet, hogy hány percig melegíthetnek a meccs előtt a…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.27 21:15:00
@Lobster1978: Mi a baj a népesség mobilitásával? 20 éve ezért sírtok, hogy a magyar ül a fenekén, bezzeg a nyugatiak oda mennek, ahol meló van. Hát most végre a magyarok is eljutottak ide.
Örülni kéne neki, b.sszátok meg, kérlek alássan!!!!
Mandiner blog A sárga csillag 2012.11.27 12:31:00
Érkeznek a reakciók Gyöngyösi Márton tegnapi botrányos, a zsidók (de legalábbis az izraeli állampolgárok) listázását kezdeményező javaslatára. Kivétel nélkül elítélőek, még saját pártja is visszakozik/pontosít. És jönnek sajnos a sárga csillagos tiltakozások is, szinte…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.27 21:06:51
@immortalis: bizony, az okot is vizsgálni kéne. ma a világ egyetlen fajvédő állama az izraeli zsidóságé.
Zajlanak a telepítés előkészítésének eseményei. Megbíztam egy dörgicsei vállalkozót - aki egy rigol eke tulajdonosa, ezért kulcsszereplője lesz a telepítésnek -, hogy segítsen elintézni a talajvédelmi terv elkészítését. Ő ki is hívta a megfelelő szakembert, aki mintát vett…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.26 00:16:04
Leminősítette Magyarország hosszú futamú magyar hazai és külső államadósságának besorolását a Standard & Poor's nemzetközi hitelminősítő, az eddigi BB+ helyett BB fokozatba sorolva hazánkat. Ezzel még egy fokozattal távolabb kerültünk a befektetésre ajánlott, a…..
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.23 15:45:57
@itchap: Ezt te gondolod így, ettől sokkal árnyaltabb a kép. De egy ballibnek az már túl bonyolult lenne, ezért nem is terhellek vele.
Do you sprechen magyar? Beavatás 2012.11.17 14:33:01
Volt pezsgő és vörösszőnyeg, mi meg dobáltuk az aprópénzt a srácoknak... Élveztem a ceremónia minden pillanatát, és nem csak azért, mert a főszereplők férfiak voltak. Na, lényeg a lényeg: az egyik cseh kolléganőm fia érettségizik, és itt a cseheknél az a szokás, hogy a…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.22 14:02:36
Nagy Navarro Balázst az év műesésével vádolta a Heti Válasz mai cikkében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisánál tartott november 19-én tüntetéseken történt atrocitások miatt. Ezt egy összevágott videóval is…..
Szabad-e betlehemezni? – hangzott fel régen a kérdés karácsony körül a falvakban. Hogy a betlehemező gyermekeket nem mindig jámbor szándékok vezették, arról Fekete István ír megkapó novellákat Téli karácsony című kis kötetében. Nos, a Szent Ágoston édesanyjáról, Szent…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.21 23:26:56
@european commonwealth:

"és a híres sztori, hogy felszegelték a keresztre és ezzel megváltotta az univerzumot."

Istenbarma, az nem ekkor volt! Legalább tájékozódj!
sorok között Forradalom helyett 2012.11.21 17:50:00
Természetesen nem lehet kizárólag a jelenlegi kormány számlájára írni, hogy lassan már a Balkánra sem vagyunk elég jók. Az elmúlt 20 év kormányainak együttes közreműködésre volt szükség ehhez az eredményhez. Lengyelország és Szlovákia példája bizonyítja, hogy az ortodox…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.21 23:14:17
@pneumónia: Oké, akkor mi is annyit dolgozunk pöstön és fizetünk be adót, mint a szabolcsiak. Kíváncsi lennék, mikor döglenek éhen akkor majd az eltartott szabolcsiak. Mennyit ad szabolcs a gdp-be? hahó.
Azt hittem, hogy annyi mindent fogok csinálni a hétvégén, aztán mégse tettem. Pontosabban alvásból jó sok jutott, és meglehetősen sok Csillagkaput is végignéztem felvételről (sajnos ez a rész nem volt köztük), de a kreativitás háttérbe szorult (vagy legalábbis valami szűk,…..
Az LMP neve ígéret: nem elsősorban azt mondja, hogy nem szükségszerűen tartozik hozzá az intézményes tolvajlás a pártszerkezet működtetéséhez, hogy az állami erőszakot és jogtiprást akkor sem kell szeretnünk, ha az „ellenoldalt” sújtja, hogy le kell zárni a szellemi…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.16 13:23:38
Sok mindenről szó esik a Bajnai Gordonnal készült tegnapi, közel háromnegyed órás videóinterjúban. Felmerült témaként 2006 ősze is többek között, de most mégse ezt emelném ki (az erről elhangzottakat jól visszaadja a a Haza és Haladás blog szintén tegnapi…..
Másfél hete érkezett meg a brüsszeli országjelentés, azóta rég látott fokozatba kapcsolt a sikerpropaganda, mintha azon versenyeznének, hogy ki tud nagyobbat mondani. Persze szokás szerint Orbánt senki nem meri vagy senki nem tudja túlszárnyalni ..."Már van papírunk is arról, hogy a…..
Kigondoltam Terrorizmus 3.0 2012.11.13 00:00:00
Mozgalmas korban élünk, a világ egy év alatt annyit változik körülöttünk, mint előtte századok során sem, mégis, mintha kevesekben tudatosulna, hogy micsoda történelmi korban élünk. Sebaj, segítek. A modern terrorizmusról a 18. század óta beszélünk, amikor a felvilágosodás…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.13 16:36:39
Nem olvastam a törvény szövegét, hiszen még hatályba sem lépett, de a hír így szól: Az új szabályozás szerint a pártok kampányidőszakban a sajtóban csak a közmédiában és a nyomtatott lapokban hirdethetnek, kereskedelmi tévékben és internetes lapokban…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.13 09:00:34
@felcsutisuttyo: a magadfajta orbanofóbokra már csak legyintenek az emberek :S
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.13 10:25:07
@Dövan:

"azért a tudomány picit több, mint hit. Ott bizonyítani is kell, ..."

LOl, hát persze, lásd: "nem ismerünk olyan tudományosan megalapozott bizonyítékokat", jelentették ki baromi tudományosan a Jeszenszky ellenes történések.
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.13 11:42:19
@Dövan: De, van pár tanulmány, amely megszámolta, elég sok blog és fórumtopik is kitárgyalta, linkelte. A RETTEGŐKNEK elég lett volna oda benézni, letölteni az anyagokat és máris lett volna meglepi.
„Fontos hangsúlyozni, hogy a pártvezetés nem tekint esküszegőnek” (Lenhardt Balázs, kilépése után) Azért örülhet a Jobbik, hogy nem 1793 Párizsában, vagy 1950 Budapestjén vagyunk, és nem épp ők vannak hatalmon. Így a mindenkit, de legelőször is a leghűségesebb…..
A mai nap nem csak Obama-elnök újraválasztása miatt történelmi pillanat az Egyesült Államokban, hanem azért is, mert az elnökválasztással párhuzamosan az USA három államában is népszavazást tartottak arról, hogy legális termékké tegyék-e a kannabiszt. Ebből kettőben…..
Ilyen hatalmas lesz a növekedés? Varga Mihály furcsa figurája a jelenlegi politikai közéletnek. Politikus is, meg nem is. Gazdasági-pénzügyi szakember is, meg nem is. Fel is mondja az Orbán által előírt leckét, meg nem is. Mintha mindig a határokig kitolná a vezér által még…..
  Mai hír: A Corvinus bekerült a legjobbak közé. Pedig időről-időre felröppen a hír, hogy meg akarják szüntetni ezt az egyetemet. Amivel persze sokakkal együtt én sem értek egyet. De most már jó ideje motoszkál bennem, hogy lehet, hogy át kellene gondolnom a véleményemet, és…..
November 1-ről 2-re virradó éjszaka a TV székház előtti demonstrációt erőszakkal felszámolta a biztonsági szolgálat. A két ott lévőt kirángatták, a dolgaikat felforgatták, összetörték. A rendőrség csak nézte. Ez a kiváló időzítésű, sunyi eset újabb bizonyítéka az…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.02 21:31:55
@Magánvéleményem: Azt a 3000 rendőrt egyből el kellett volna bocsátani, közügyektől életfogytig eltiltani, közszférából örökre kizárni.
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.02 21:38:37
@Magánvéleményem: Hogy értené meg? Liberális, esélye sincs megértenie. Egyszámjegyű IQ-ja van, újjá kéne születnie ...
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.03 09:21:21
@Rigo': Sajnos, tévedés, ez 1994 óta vált normává.Ti tettétek normává és Ti vittétek csúcsformára: ez a PC beszéd.

@Rigo': Akkor olvasd végig, mit írtál le a posztban, s utána meakulpázz.
Azt ugye tudjuk, hogy a Voice ma esti, negyedik válogatójában lesz majd mellényben üvöltöző, tetovált rockerember, a műfogsorával folyamatosan játszó legendás zenész, maníros műmosollyal mindenkit modoros mocsokba merítő művésznő és egy nagyon kedves fiú ott a balszélen, de…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.02 20:42:24
Méghogy a Fideszé lenne a köztévé? Ugyan már! Hát mi köze lehet a kormányhoz annak a médiumnak, ami az elmúlt idők legjobban felépített ellenzéki propagandáját viszi végig? Igen, az éhségsztrájkolók kidobása. Gondoljunk csak bele. Itt egy olyan megmozdulás, ami tavaly év…..
Carthamus tinctorius (törölt) 2012.11.02 19:38:00
@Balt: Ja, orvosi csoda. Nem esznek, nem isznak egy éve és mégis élnek. :D