Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scepticbeliever

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
scepticbeliever 2008.04.16 00:16:06
A Shiftről írtam nemrég, a játék ugye azért volt lenyűgöző, mert monokróm grafikával remek logikai fejtörőket prezentált: fekete alapon fehér főhős mozgott, de amikor a helyzet úgy kívánta, a színek megcserélődtek, és ebből nagyon sokat kihozott a cucc. Most itt a…..
scepticbeliever 2008.03.11 14:24:11
Halhatatlanok Kis szünet 2007.12.27 15:02:55
Mostanában nem nagyon lesz időm írogatni, de hogy ne süllyedjen el teljesen a blog, belinkelek két idevágó cikket, mindkettőt az endless.hu-ról, amit mindenkinek ajánlok, akit érdekel az underground kultúra.Richard Morgan már korábban említett regényéről. a Valós halálról…..
Halhatatlanok Random gondolatok I. 2007.12.03 18:17:00
Eszembe jutott a repülő feltalálása. Sokáig feldolgozhatatlan volt az ember számára a repülés. Ikarosz mítosza arra próbált figyelmeztetni, hogy hagyjuk a fenébe az egészet, mert jó úgysem fog származni belőle. Ennek ellenére az emberek tovább pörgették ezt a gondolatot, és…..
Biológiai halhatatlanság:(A medúza -Turritopsis nutricula- képes megfiatalítani a sejtjeit, így gyakorlatilag halhatatlanná válik. Természetesen sok más módon elpusztítható, de az öregedés nem hat rá.)Ahhoz hogy halhatatlanságról beszéljünk, először is tisztáznunk kell, hogy…..
Ebben a sorozatban kronologikus áttekintést szeretnék nyújtani az emberiség különböző vallási és misztikus, alapvetően hiten alapuló elképzeléseiről a témában.Előrebocsájtom, nem szeretném senki hitbéli felfogását támadni, de ez a blog alapvetően szkeptikus-agnosztikus…..
Ebben a sorozatban filmeket, könyveket és képregényeket fogok elemezni. Az első választásom ezekre esett: Film: Hegylakó   Könyv: Valós halál    Képregény: Az Örökkévaló    Hamarosan…..
Halhatatlanok Bevezető 2007.12.03 15:47:00
Miről is fog szólni ez a blog? Alapvetően nem annyira személyes élményekről és véleményekről (persze az is lesz, de visszafogottabban) hanem olyan információkról, ami a múltban és a jelenben az emberi halhatatlansággal kapcsolatban volt/van /lesz. Megpróbálom feldolgozni egy…..