Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Életke2012

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő fejlődésen ment keresztül a főváros a XIX. század második felében. A kiegyezés után, majd a Pest, Buda és Óbuda egyesítését követően Európa egyik leggyorsabban növekvő városa lett. És a század végén valóságos demográfiai robbanás történt: lakóinak száma egy évtized alatt ötven százalékkal…..
Életke2012 2022.02.17 22:40:30
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
Életke2012 2020.09.01 12:15:27
@Ad Dio: Meg az sem zavarja a szkeptikusok kritizálóit, hogy Svédország beismserte 3700 db álpozitív tesztjük volt, de valójában mennyi és az egész világon mennyi ? Illetve az a mocsok who nem tett semmit a vírus átterjedése megakadályozása miatt, most meg lezárják az országhatárt . akkor miért nem zárták le Európa határai ?
Immáron két hete van vészhelyzet Magyarországon a korona vírus miatt, nézzük meg mit tett eddig a miniszterelnök azokért az emberekért, akik ezt az országot üzemeltetik. Nem kell fizetni a banki hiteleket. Nos, ez kedves gesztus, valóban. Csakhogy előbb – utóbb újra fizetni kell. Megemelt…..
absztraktor Hogyan basszunk? 2009.09.18 11:36:00
na. forestgumppal, dr lófasszal és a stricivel összeállítottunk egy listát, h mindenki tudja hogyan is basszék. íme:1. Keressünk egy embert. Ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hanem olyan jó közepes. Menjünk hozzá közel, és nézzük meg hogy pinája van -e. (Csak hogy ne érjen…..
Szünetjelzés helyett (piszkosul ki vagyok merülve, nincs erőm hosszabban írni) ismét képmutogatok. Figyelem: ennek megfelelően ez nem elemzés, nem "cikk", csak egy benyomás rögzítése naplóbejegyzés formájában egy egyszeri látogatás alapján; mittudomén, mi van…..
Életke2012 2019.12.06 14:01:01
@Kuruttya: Te milyen rosszindulatú vagy !
Életke2012 2019.12.06 14:06:02
@Radio Free Aberrania: Csakhogy a nyíregyházi nem állatkert, hanem Állatpark. Tudatlanka. Azt is magyarázzam el, mi a különbség ? Ráadásul a nyíregyházi európahírű.Másolok neked egy cikket a sok közül róla. Okosodjál, ne okoskodjál ! Magyarázzam el itt is a különbséget ? dailynewshungary.com/hungarian-zoo-becomes-the-best-in-europe/
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
Életke2012 2017.11.23 16:09:47
@Hajadonna: Már hogy ne lehetne jó szakember, kétkezi munkás az, akinek nehézségei vannak a szövegértéssel. Lehet jó asztalos, szerelő, szakács, bármi. Ha nem tudnád az egyetemekre is bejut diszlexiás, diszkalkuliás, pedig egy egyetemi végzettségűnek már tényleg nem kellene ilyen negatív képességekkel rendelkeznie.
Minden ünnep egyik legnagyobb hátránya, hogy akarva akaratlanul eszünk és eszünk, van, hogy össze-vissza. Persze elhatározás kérdése, hogy nemet mondjunk a sok ínycsiklandó falatra, de egész biztos, hogy legalább egyszer tuti elcsábulunk. És utána persze jön a lelkiismeretfurdalás, a fogadalom, a…..
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
Életke2012 2017.03.05 10:22:47
@bela b: AZ állam mi vagyunk, a nép, ha nem tudnád... Mi fizetünk és mi is várunk el érte valamit.
Hosszú ideje nem volt már bejegyzés, de most a népszavazás kapcsán nekem is meg kell szólalnom. Ma már talán kicsit mindenki higgadtabb, és az eredmények tudatában mindenki boldogan hátradőlhet. Mindenki? Nos, igen, úgy tűnik, hogy - ilyen se fordult még elő sokszor - de minden…..
Életke2012 2016.10.05 09:20:01
@illaim: Figyelj majom, legalább a 15 milliárd egy népszavazásra ment el, nem úgy mint a te libsikomcsi főnökeidnek csak úgy nyomtalanil tünt el. Te azt hiszed, hogy aki nem akar muzulmán migránsokat az csak agymosott lehet ? Az nálatok divat. Mi gondolkodunk, de ez a te fajtádnak hiába is magyarázom, úgysem bírja felfogni az orbángyülöletétől elvakulva.
Életke2012 2016.10.05 09:24:20
@a gyűlölködők bekaphattyák, érvénytelen a szavazás: Ha a gyűlölködők bekaphattyák, akkor nyilván magadra gondolsz és a fajtádra. Mert inkább választod az idegent és itt mocskolódsz, mint védenéd a saját hazádat, kultúrádat, nyelvedet. Persze az a kérdés, hogy melyik is az neked ? Remélem, ha az ablakodon másznak be hivatlan vendégek, akkor nem fogsz gyűlölködni és szépen elhelyezed mind a 10-et, enni adsz nekik, míg te dolgozol, megtanulod a nyelvüket és átveszed a vallásukat. Ha ennyire bamba vagy, akkor menni fog. Úgysem bítrad felfogni ezt a népvándorlást.
Életke2012 2016.10.05 09:48:53
@Bogyó 2: Hát te elég hülye vagy. De ha kedvesebb akarok lenni, akkor csak azt mondom tájékozatlan. Itt, Németországban már tömegesével költöztetik a migránsokat önkormányzati lakásokba. Hidd el nekem, hivatlaban dolgozom.Felsorolsz egy csomó baromságot, hogy mi az aljasság. Az nem aljasság, mikor baloldali politikus bíztatott a NEM-re és a párt nyomására meg kellett változtatni a véleményét ? Az nem aljasság,mikor ti tépkedtek plakátokat ésragasztottok le ? És te nem vagy aljas, amikor rasszistázol másokat ? Te talán nem vagy az, ha a magyar nép ellen fröcsögsz ? 3millió300ezer emberről beszélsz. Ez a libsi duma, támadni, támadni.De elsőként sipítoznál, ha egy muszlim család költözne melléd, akár mindkét oldaladra. Még egy cigány családot sem viselne el a magad fajta aljas nemzetáruló.
Gyerek vagy nem gyerek...Kényes téma, mely naponta szembe jön velem mindenhol. Kezdjük azzal, hogy 35 fölötti, hajadon gyermektelen nő vagyok. És hogy miért? Ennek rengeteg oka lehet: nem akartam, nem lehetett, nem jött össze, nem volt megfelelő partner hozzá és szerintem tudnánk még pár okot…..
Életke2012 2016.09.30 15:52:29
@hátsó szándék: Na, te sem vagy egy ész. Nem tudom, mit adsz át a gyerekednek. Mert szerinted egy keresztény és konzervatív emberenek mégis mit kellene képviselnie ? Azt, amit a magadfajta libsinek ? Ha meg téged fikáznak, mert 4 gyereked van, akkor meg az a bajod. Neked politikai üldözési mániád van.
Életke2012 2016.09.30 16:00:28
@AgeeZ: Az, aki gyereket vállal, az beáll a sorba, mint a birkák ???!!! Inkább, aki nem vállal, az a birka, és sajnos , már ez is egy sor.
Életke2012 2016.09.30 16:03:44
@AlexAston: Teljesen egyetértek minden szavaddal. Mi az, hogy senkinek semmi köze, hogy ki hogy neveli a gyerekét ? Elvégre egyszer rászabadítja a társadalomra, ahol kárt okozhat másoknak. Vagy lehet áldás az embereknek. Nagyon nem magánügy. Az magánügy, hogy milyen magánórára jár.
Kutatók létrehoztak egy modellt, amely segítségével képet kaphatunk arról, hány éves korra érdemes tervezni első gyermekünket ahhoz, hogy pontosan annyi gyerekünk szülessen, ahányat szeretnénk...
Életke2012 2016.09.24 16:46:49
@Zsuzsi25: Az iagzság az, hogy régen kihalt volna Magyarország népesége, sőt Európa népessége, ha az emberek így gondolkodtak volna. A fiatalok saját lakást akarnak, mert az alkalmazkodás nem megy nekik, nem tudnak együtt élni más generációval (itt a saját szüleiket értem) és persze, hogy saját lakás kell. Autó is kell, bár ha nincs gyerek nem is tudom minek, főleg kettő. Sokan megtehetnék, hogy anélkül is eljussanak munkába. De oké, kell. Mi is élhetnénk jobban gyerekek nélkül, de minek ? Lehetett volna jobb házunk, autónk, már régen eljuthattam volna távoli országokba. Nyilván a gyerek lemondással és áldozatvállalással jár. Azt kell eldönteni, hogy ezt vállalom-e, a többi csak kifogás. Egyébként annak van igaza, aki azt írta, hogy a nyomorba sok purgyé születik, a jómóduak pedig 1-2 gyerekkel élnek. Csak körül kell nézni, tényleg így van.
Életke2012 2016.09.24 16:47:30
@Életke2012: @Zsuzsi25: Az iagzság az, hogy régen kihalt volna Magyarország népessége, sőt Európa népessége, ha az emberek így gondolkodtak volna. A fiatalok saját lakást akarnak, mert az alkalmazkodás nem megy nekik, nem tudnak együtt élni más generációval (itt a saját szüleiket értem) és persze, hogy saját lakás kell. Autó is kell, bár ha nincs gyerek nem is tudom minek, főleg kettő. Sokan megtehetnék, hogy anélkül is eljussanak munkába. De oké, kell. Mi is élhetnénk jobban gyerekek nélkül, de minek ? Lehetett volna jobb házunk, autónk, már régen eljuthattam volna távoli országokba. Nyilván a gyerek lemondással és áldozatvállalással jár. Azt kell eldönteni, hogy ezt vállalom-e, a többi csak kifogás. Egyébként annak van igaza, aki azt írta, hogy a nyomorba sok purgyé születik, a jómóduak pedig 1-2 gyerekkel élnek. Csak körül kell nézni, tényleg így van.
A net és a magazinok intim rovatai ontják a több éves párkapcsolatban unatkozó férfiaknak és nőknek az ostobábbnál ostobább tanácsokat nemi életük fellendítése céljából. Vegyük sorra melyek a legközhelyesebb és legkártékonyabb javaslatok, amivel garantáltan nem változik semmi a hálószobában. Végy…..
Életke2012 2016.09.23 22:12:48
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
Életke2012 2016.03.18 20:22:51
@hallatlan: Engem nem is az zavar, hogy nincs megosztva a házimunka és marad a hagyományos férfi és női munka. Sokkal inkább az, hogy tényleg semmibe sem nézik a férfiak és miután ez a mindennapos robot (munkahellyel együtt) rettenetesen fárasztó, ezért nap végére nagyon elfáradunk. Szeretnénk mi is pihenni és nehéz a lepedőakrobatát játszani, és persze mi vagyunk a hibásak, hogy a férfi félrekúr. Ha nem segít be, akkor ne is támasszon igényeket és érje be azzal a házasélettel, ami van. És még feminista sem vagyok.
- Hányan vannak bent? - Ne-ne-nem tudom. - Számoljuk meg! (Luc Besson: Az ötödik elem - Korben Dallas szavai)   Most, hogy tegnap Orbán belengette a maga - egyébként kétszeresen is alaptörvénybe ütköző - népszavazás-kezdeményezését a migránsok „kötelező befogadásáról”, nem árt reálisan…..
“Csak át kellett vágnia fél világon, többnyire gyalog. Nem volt mindig fedél a feje felett, sokszor éhesen aludt el. Ha szomjas volt, keresnie kellett egy kutat, vagy ivott az csatornából. Magányos volt, pedig sokan voltak mellette. A család otthon nagyon szerette, ezért indította…..
Életke2012 2015.09.05 16:22:23
@nem várt fordulat: Tudod te, hogy hány békés országon jönnek át, míg hozzánk érnek ? De szegénykéknek nem elég jó egy sem. Mindegyik célja Németország vagy Anglia. Ej, ez a háború teljesen összezavarja őket, már azt sem tudják, milyen a béke, csak annyit tudnak, hogy Németország és Anglia. Egyébként nem irreleváns a vallás, mert annyira más az értékrendjük, a felfogásuk, hogy ebből is komoly eggyüttélési gondok szoktak lenni (nem a keresztényvallásuak részéről). Azt is írtad, hogy a polgárháborús Ukrajnából nem jön át senki. És neked ez nem tünik fel ? Pedig félnek. Itt élek az ukrán határtól nem messze, félnek, de nem hagyják el tömegesen az otthonaikat. Ha mégis sikerül néhányuknak eljönni, akkor sem Németországig és papírok nélkül lófrálnak.A dél-szláv háború idején sem jöttek át több ezren Magyarországra, ezek meg most milliónyian vannak.Senki nem vesz fel"zárkózzunk be és ne nézzünk oda" stílust, csak azért mert ellene van beazonosíthatatlan bevándorlóknak, sőt, nagyon is aggódunk, csak mi a saját gyermekeink miatt, míg te idegen népekért, akiknek egyébként a békés Magyarország nem is jó. Ezzel nem is lenne semmi baj, csak sanos ide fogják toloncolni őket vissza, mert valahogy egyik nyugati országnak sem kellenek. Remélem, azzal is tisztában vagy, hogy az 5 leggazdagabb arab ország egyetlen bevándorlót sem enged be és azonnal le is lövik, aki illegálisan hatol be az ország területére.
Életke2012 2015.09.05 16:47:43
@mortullus: Teljesen egyetértek veled.
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
Az ezredforduló óta gyakorlatilag megduplázódott a kiemelkedően szegény környékeken élők száma – állítja egy friss elemzés. A helyzet egyes nagyvárosokban kifejezetten elkeserítőnek…..
Életke2012 2015.08.12 11:00:45
@arsenal71: Mi az, hogy zsidózás ? Talán tilos kimondani ezt a szót ?Talán nem léteznek ? Kérem a felháborodást akkor is, mikor a szőke nőt említi valaki. Nem lehet "szőkenőzni", mert kirekesztő.
A hűtlenség biológiája   BEVEZETÉS A hűség az egyik legszebb emberi erény. Bizonyos kultúrákban keményen be is tartatják: halállal büntetik meg azt a nőt, aki ellene vétkezik. A nyugati világ bocsánatos bűnnek tekinti ugyan a hűtlenséget, de azért egy elnökjelölt jobban…..
Életke2012 2015.06.26 11:19:20
@-JzK-: Hát elég sok zagyvaságot hordtál össze, amiből teljesen kimaradt, hogy a nőket az anyai ösztönök és az ezzel járó feladatok is visszatartják a hűtlenségtől. Vagy szerinted ki neveli addig a gyerekeket, míg az apuci félredug ? A vágy és a tett pedig nem egy és ugyanaz. Attól, mert a nők nem szexelnek mással még nem jelenti, hogy eszükbe se jut, vagy hogy nem akarnák. Azt írod, a nők nem tudják kezelni a problémát, mert erre meg arra nevelték, de mégis arról elmélkedsz, hogy ha ők félrelépnek, akkor mindent borítanak is, míg a ffi nem válik el, titokban csinálja. (tehát Kezelik vagy nem ? ). Teljes ellentmondás. Most akkor felvállalják vagy nem ? A férfiak nagy része nem vállal fel semmit ilyenkor, hanem gerinctelenül becsapja a házastársát. A nők nem hittek el semmit magukról, egyszerúen csak racionálisabban gondolkodnak és nem tesznek mindenáron tönkre mindent maguk körül egy -két dugásért. Ha az nekik olyan jó, akkor többségük nyiltan vállalja az új kapcsolatát. A nőknek ugyanis elsősorban nem a szex fontos, míg a férfi a házassága mellett keresi a szexet. Az, hogy ki mire vágyik és mit tesz meg, nem ugyanaz. A lényeg itt a fizikai hűtlenségről szól, nem az emberek belső vívódásairól. A hűség pont azt jelenti, hogy legyőzzük magunkban a pusztító, hazug vágyakat. Hányszor szerettél volna már megfojtani magadban valakit, mégsem tetted (legalábbis remélem). Ettől még nem vagy gyilkos. Uralkodtál az ösztöneiden. Hát erről szól a hűség. Kitartani valaki mellett, akor is, ha néha elkalandozik a gondolatunk.
A Societas- Baloldali Ifjúsági Mozgalom vezetése múlt hét szombaton Röszkén járt, ahol a helyben élőkkel beszélgetünk a bevándorlásról és a bevándorlókról. Mélyen felháborít minket az a látszat építés, melynek célja a gyűlölet keltés. Beszélgetéseinknek az volt a…..
Életke2012 2015.06.25 09:30:11
„Soha nem gondoltam volna, hogy én valaha is önként beszélek németül egy némettel.“ Ezt Hedy Böhm mondta, itt, Budapesten, Fahidi Éva vendégeként. Hedy és Éva egyazon napon tettek tanúvallomást Lüneburgban, az egykori SS tiszt, Oskar Gröning ellen indított perben. Hedy Bohm…..
Életke2012 2015.05.16 09:07:26
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Életke2012 2015.04.28 13:48:50
@Dölfi: Peddig hidd el, hogy kell a jó gén is. Én 3 gyerek után, 41 évesen, 163/59 vagyok. Oda kell figyelnem mit eszek, sportolok is, de ha nem teszem, akkor azért jönnek a kilók. Van ismerősöm, aki nem mozog, ehet amennyit akar és még így is véknyabb, mint én. Mégis úgy gondolom, hogy jó gének is kellenek, hogy képes legyél formában tartani magad. Örülök, hogy sikerül, de nem könnyű, éppen a gének és a kor miatt.
Életke2012 2015.04.28 13:52:43
@Zár Balta: Én nemigen csatlakoznék a "programodhoz", de azért jót mosolyogtam a beszólásodon.
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..