Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DocHoliday

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
DocHoliday 2015.09.08 19:46:28
@sugargiraffusplumps.: Szerintem, ha csak EGY IS van köztük aki tudatosan azért jön, hogy később embereket öljön, az is SOK.

Hamis útlevéllel? Minek bonyolítanák túl? Az illegális határátlépők többségének semmilyen dokumentuma nincs, amivel azonosítani tudná magát. Semmilyen! Minek kéne hamis útlevél?
Mellesleg, hány terroristát tudna idejuttatni az ISIS hamis útlevéllel, repülővel és hányat a menekült áradattal? Ja és a menekültek táskájába SENKI nem néz bele! Ez a reptéren megint csak elkerülhetetlen.
DocHoliday 2015.09.09 17:38:23
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem írtam, hogy bent rekednek, azt sem írtam, hogy a kerítés visszatartja őket, azt sem írtam, hogy a plakátkampány vissza tartja őket.
Biztos, hogy nekem címezted ezt a választ?
A hónap nem-meglepetése, hogy Zsiga Marcell vagyongyarapodásában semmi rendkívülit nem talált az illetékes bizottság. A képviselők alibit igazolnak egymásnak - a nemzeti együttműködés tipikus esete. A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze…..
DocHoliday 2013.02.26 18:14:47
@dolgozni kék:
Tévedés! Próbáld csak meg nem leadni az adóbevallásod, hidd el lesz következméye :)
Véget ért a harmadik X-Faktor, és nem tört meg az RTL-átok: a kertévé tehetségkutatóiban nő nem nyerhet. Oláh Gergő győzelmét nemcsak a trend miatt nem lehet meglepetésnek nevezni (az ilyen műsorokban általában nők szavaznak, faszikra), hanem azért sem, mert teljesen megérdemelt…..
DocHoliday 2012.12.16 22:56:22
@groove:
Szerintem nem. Nem ugyan az a nő volt, akit utána oda engedtek hozzá.
DocHoliday 2012.12.16 22:59:25
@messi24:
Bejelentették, hogy lesz. "Hurrá"
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
DocHoliday 2012.12.08 23:40:43
@jim455:
Nem mondtam, hogy nem majom (amerikai közönség előtt, amerikai előadókat csak nem fog a sárga földig hordani). Viszont ha meghallgatná a Golden Eye-t JFK előadásában, szerintem kicsit elszégyellné, hogy ez az ő általa tervezett tehetségkutató döntőjében elhangzott dal. Ez már neki sem férhet bele...
DocHoliday 2012.12.09 12:27:41
@Ramón:
Adélkával kapcsolatban bennem is ez fogalmazódott meg. Valószínűleg azért, mert ilyen nincs, hogy valaki mindig 0-24h-ban "tündibündi, cuki, vidám, fülig ér a szám". Szóval azért idegesít, mert tudom, hogy képmutatás az egész. Nem szeretem a képmutató embereket.
DocHoliday 2012.12.09 12:38:13
@5432 (korábban 2345):
Szóval aki nem úgy gondolkozik, vagy valamire nem olyan a rálátása mint Neked, akkor az elmebeteg, drogos, pszichopata meg buzi... Értem, mindenki mással van a gond.
Van már legalább 10 éve, hogy a hajnalban Hévízre induló buszon a sofőr röhögve mondta az arcomba: te vagy az egyetlen utas, aki teljes árú jeggyel utazik. Tökig tele volt az Ikarus, szinte kizárólag kemény munkában megőszült idős honfitársainkkal. Rákérdeztem, mennyi a…..
DocHoliday 2012.11.23 12:07:03
@ezttörölnikéne:

Jó ötlet! Én is valahogy így oldanám meg ezt a kérdést.
Sajnálatos módon ismét nyilvánosságot kapott egy elszigetelt eset, ahol egy fiatal srác - talán roma, talán nem - mobiltelefont zsákmányol a budapesti metrón. Sokan rögtön igazoltnak látják, hogy mindenféle ocsmány, a történelem szemétdombjára került szólamot…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..