Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yossarian kapitány

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A világnak egy áprilisi délutánon lett vége. Legalábbis annak a világnak, amit én ismertem.       Az életünk egy véget nem érő szieszta volt. Hoztam pár üveg Colónt, Pedro öcsém halat sütött, élveztük a jó időt, úgy volt, hogy este…..
Yossarian kapitány 2013.03.26 21:14:23
Örülünk, Vincent? B.Z. úr M-ben 2013.03.14 23:36:39
     B.Z. úr fogta az aktatáskáját, beletette a staniclit és kilépett az utcára.  Rozsdás Géza hamvai voltak a stanicliban. Rozsdás kucsmákról írt verseket, sok-sok verset, negyven éven keresztül csak kucsmás verset írt. Nem jókat, nem rosszakat, olyan…..
 "Ez az egyetlen alkotmányos választásom, amely összhangban van eskümmel, a fennálló törvényes rendelkezésekkel és az Alkotmánybíróság 20 év alatt meghozott határozataival.  (Áder János) "        Többek között ezt írja majd alá Áder…..
Gyors poszt, rövid de velős!  Ezt találtam hót véletlenül az interneten: "A Google Transparency Reportjából az alábbi érdekes adatok derültek ki: az ínyenceknek sokat mond, hogy 2009 második félévében és 2010 első félévében egy megkeresést sem küldtek a magyar…..
Yossarian kapitány 2013.03.02 22:38:06
     Az index.hu, , a hvg, az origo és a népszava is lehozta ma az MTI hírét: Tizenkilenc kattintással összekapcsolható bármely két oldal az Interneten.       "Tizenkilenc kattintással összekapcsolható bármely két oldal az…..
Yossarian kapitány 2013.02.19 22:23:34
Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetügyért felelős államtitkára kifejtette, hogy az időjárás-előrejelzés monopólium. Nagyon szűk ugyanis az a kör, ami az időjárási adatokat pontosan mérni, értékelni, elemezni tudja, prognosztizálni tud belőle. Hatalmas…..