Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andy Baron

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadjátok szeretettel ezt a rövid kis történetet, melyet a CapsLock világnapja ihletett. Bízunk benne, hogy könnyed kis felüdülést hoz a napotokba... Jenny sürgött-forgott a lakásban. Teljesen felpörgött, pedig munka után ilyesmi elég ritkán fordult elő vele. Általában szívesebben terült el a…..
„Túl sok a könyv, és túl rövid az élet.” /Két pasi meg egy kicsi c. film/ Ezennel ünnepélyesen bejelentem, hogy beléptünk a bűvös tízes alá. Mindössze kilenc hét múlva megnyitja kapuit a 27. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál! 25 ország közel 100 neves alkotója, 400 hazai és határon túli magyar…..
Bizonyára mindenki emlékszik azokra a középiskolai irodalomórákra, amikor gyakorlatilag gondolatolvasásra biztatták a hallgatóságot annak ürügyén, hogy..
Andy Baron 2018.10.18 22:08:55
Smoking Barrels Rólunk 2012.05.04 22:01:00
Filmőrültek vagyunk, ugyanúgy mint te, csak nekünk nem volt elég, hogy szóban szidjuk/dicsérjük a mozgókép feltalálása óta született alkotásokat, hanem billentyűzetet ragadtunk, hogy előbb magunknak, később már nektek is  megfogalmazzuk a véleményünket róluk. Ez pedig remélhetőleg sikerül olyan…..
Az egészben az volt a legszebb, hogy a kutya se vette észre. A járvány kitört, viharsebesen terjedt, de senki sem vette észre. Persze, lehet, hogy nem is járvány volt, hanem holmi „idegenek”, azaz földönkívüliek támadása. Isten csapása, esetleg az emberiség génkészletébe kódolt, szabályos evolúciós…..
Szenzáció! Szenzációs leletről értesült minden jobb helyről kiküldött tudósítónk! Kajánszeklőcén, a főtéri Béka-szobor mellett, kútfúrás során megtalálták *** (Törölve: a Cenzor) lejtmeneti demokrata és megélhetési politikus becsületét! A mintegy negyedszázad a föld mélyén nyugvó lelet állapota a…..
Fogalmam sincs, hogy mit láttam, de imádtam. Talán így lehetne a legjobban összefoglalni azt az élményt, amit a Cinefesten eltöltött második napom első filmje alatt éltem meg. A homár Yorgos Lanthimos első angol nyelvű filmje, és be kell vallanom őszintén, hogy ha ezt így…..
Az sf irodalom nem elhanyagolható részét alkotják azok a könyvek - és talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy ezek a sci-fi legsúlyosabb darabjai közé tartoznak - melyekben valamely társadalmi kérdést boncolgatnak. Ezek a regények általában egyéni, nem ritkán sötét…..
Andy Baron 2012.11.07 11:14:37
Írta: Molnár Péter Diogenész elunta magát a hosszú ideje saját tulajdonú ingatlanát képező hordóban. Hanyatt feküdt, fázósan és meglehetősen mogorva kedvvel magára húzkodta vedlett birkaszőr takaróját. Két karját a feje alá helyezte, mintegy leplezve ezzel a párna…..