Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grid

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a kerékpárosokat érintő háromnapos razzia eredményét veszi alapul a rendőrség a bringások ellenőrzését érintő döntéseknél. A 2013. július 13-16. közötti razzia eredményéről kiadott hivatalos statisztika szerint az ellenőrzött 446 kerékpáros közül csak egyetlenegyet…..
grid 2013.07.25 20:26:02
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Szerintem nincs épeszű ember, aki vitatná éjszaka a kivilágítás (elől-hátul)fontosságát,ill. főúton, lakott területen kívül a láthatósági viselését. De, hogy csak 30ezerért ihassak meg egy laza fröccsöt vagy egy pohár sört, még akkor is, ha kerékpárúton közlekedem bringával, az nonszensz.(És azért itt kihangsúlyoznám az egy-et.)
Újabb hét, újabb közgépes munka. Ezúttal egy hulladékgazdálkodási társulásnak dolgoznak 4,5 milliárd forintért. Két konzorcium indult, a Közgép-vezette csoport nyert, amelyben részt vett a felcsúti polgármester cége is. Simicska Lajoséknak megint jól indult a hét. A…..
Borzalmas méreteket ölt a túlzsúfoltság az amerikai börtönökben, ahol az elmúlt nyolc évben nem volt annyi rab, mint idén. Kaliforniában a legrosszabb a helyzet, ahol közel kétszer annyi elítélt tölti büntetését, mint amennyinek hely lenne. Egészen elképesztő adat, de…..